Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin bebisler ultrasonla uyumlumu benimkiler 2 gün geriden geliyor.Günaydın :)
Benimkiler de önden gidiyor canım ikisi de hatta biri gerideydi o diğerini de geçti :)Canım senin bebisler ultrasonla uyumlumu benimkiler 2 gün geriden geliyor.
benim yeni yeni başlıyor gibi bulantılarım ama daha öyle çok değil nolcak bakalım:)Kızlar mide bulantiniz var mi
Hayırlısı cnm kaç haftalıkbenim yeni yeni başlıyor gibi bulantılarım ama daha öyle çok değil nolcak bakalım:)
6 haftalık canım daha çok yeniyiz bebişlerimleHayırlısı cnm kaç haftalık
oyy maşallah Allah sağlık sıhhat versin bende sabah doktora gittim ikili tarama yapılmıyor ama ense kalınlığına ve burun kemiğine bakıldı gayet iyiler sağlıkları yerinde çok şükür ve birinin cinsiyeti belloldu6 haftalık canım daha çok yeniyiz bebişlerimle![]()
gözün aydın canım hoşgeldin aramıza :)
- Slm kızlar ben de 7+3 haftalik hamileyim. Dün kalp atışlarına bakana kadar emin olamıyordum ama artık çok mutluyum
Hayırlı olsun canım :)
- Slm kızlar ben de 7+3 haftalik hamileyim. Dün kalp atışlarına bakana kadar emin olamıyordum ama artık çok mutluyum