2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Benimkilerinde bir haftadır başladı çok zor günler geçiriyorum,iştahsızlık ishal kusma felaket, dün ilaca başladık bugün bi parça iyiyiz şükür
Geçmiş olsun inşallah kısa sürede geçer. Kusma ishal bu ara oldukça yaygın çevremde de çok duydum. Kızım diş patlattı dün gece oğlum da henüz bişey yok

Geçmiş olsun inşallah kısa sürede geçer. Kusma ishal bu ara oldukça yaygın çevremde de çok duydum. Kızım diş patlattı dün gece oğlum da henüz bişey yok
Sağol canm diş çıkarırken olurmuş bunlar seninkilerde olmadı mı, ne kadar sürede patladı dişi

Sağol canm diş çıkarırken olurmuş bunlar seninkilerde olmadı mı, ne kadar sürede patladı dişi
Kusma ishal olmadı Ateş yapıyor ara ara 4,5 aylıkken başladı şuan 6. ayına 10 gün var işte sürekli çığlık atıyordu 3 gündür de Ateş yaptı geçen gece baktım ki alt çenede patlamış

Kusma ishal olmadı Ateş yapıyor ara ara 4,5 aylıkken başladı şuan 6. ayına 10 gün var işte sürekli çığlık atıyordu 3 gündür de Ateş yaptı geçen gece baktım ki alt çenede patlamış
Erken başlamışlar maşallah sen ne zaman doğum yapmıştın, benimkilerde bir gün yüksek ateş oldu

Arkadaslar merhaba sunnet yaptirdinizmi ben yaptirmak istiyorum ama ist avrupa yakasinda hangi hast hangi dr a gidicem bilemiyorum cocuk urologa yaptirmak istiyorm ama genel anestezilimi yaptirilmali yoksa lokalmi olmali kafamda deli sorular esim cok ilgisiz sunnetini bile ben dusunuyorum tecrubeli annislerden hast dr tavsiyesi bekliyorum simdiden tesekkurler

Selm kizlar nasilsiniz uzun zamandir yazamiyorum inanin hic firsat olmuyor 9 aylik oldu sipalarim:)

tecrübeli ikiz anneleri merhaba bende inşallah 2017 mayısta doğumumu yapıcam şuan 19 haftalık hamileyim bir kız bir oğlum olucak ama size sormak istediğim oda yaptınız mı yaptıysanız nasıl yaptınız fotoğraf atabilirmisiniz beşik nasıl aldınız bebek arabası vs. çok kararsızım yavaş yavaş bakmak istiyorum

arkadaşlar bende tüp bebek yaptırdım iki embriyo konuldu transferimin dokuzuncu günü kan değerimde 57 di çıktı erken yaptırmama ragmen belli olurmu ikiz yada tekil gebelik olduğu canım sıkıldı biraz :(

tecrübeli ikiz anneleri merhaba bende inşallah 2017 mayısta doğumumu yapıcam şuan 19 haftalık hamileyim bir kız bir oğlum olucak ama size sormak istediğim oda yaptınız mı yaptıysanız nasıl yaptınız fotoğraf atabilirmisiniz beşik nasıl aldınız bebek arabası vs. çok kararsızım yavaş yavaş bakmak istiyorum
Mrb cnm ben oda yaptm çilekten büyüyen iki beşik baby cotton ve bi dolap aldm aynı marka yine birde kendi odama bi beşik aldım 8 aylık oldular emiolar ben hiç mama vermedm ek gıdaya bile geçemedk muz elma veriorm az az çık emiolar o yüzden hala başlı kıçlı yanımdaki beşiktekiler odaya gidip gelmk zor olur gece

canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın ☺iki tane büyüyen beşik aldım ayrıca iki tane de yatak odama küçük portatif beşik aldım ilk bir ay yanımda yatırdım sonrasında yatak odamın yanında olan kendi odalarına yatırdım son 2 aydır da diş çıkardıkları için huysuzlar birbirlerini uyandırdığı için ayırdım portatif beşiği kurdum tekrardan ona aldım birini.

Back
X