2016 ocakta klomen kullanıp hamile kalmak isteyenler..

bende bugün klomen kullanmaya başladım ve adetimin beşinci günündeyim. Rabbim hayırlısını versin hepimize. eşimde de bende de herhngi bir sorun yok fakat bir yıldır da olmadı.. iltihap olduğu icin bunun tedavisini gördüm adetten önce ve hemen sonra da adet oldum sımdıde klomene başlıyorum.
bende çocuk istediğimi kimseye anlatamıyorum, daha yaşın küçük, yeni evlisiniz diyor kendi tarafim. Eşimin tarafi ise gorumcemin olmadigindan asiri olsun isteerler. Velhasil bende kimseye dert anlatamayanlardan ve gizli stres yapanlardanim. Hakkimizda hayirlisi olsun

Merhaba bende 2,5 yıllık evli ve 1 senedir bebek için uğraşan biriyim. genel muayenelerimde yumurtalamam ile ilgili bir sorunum görünmüyor fakat kistim var yumurtalıklarında değil ve gebe kalmaya engel değil dedi doktorlar. Eşimde Hareket sıkıntısı çıktı onu çözdük çok şükür ama hala gebe kalamadım en son bu ay serephone ve femara diye iki ilaç içtim 5 yumurtam oluştu ve adetimin 12. günü pregly çatlatma iğnesi vurundum şuan beklemedeyim adetime 6 gün var ama ben adet olacakmış gibi hissediyorum bu ay kendimi çok umutlandırdım sanki bu ilaçlarla kesin kalacakmış gibi. Tabi herşeyin hayırlısı ama benim canım çok sıkılıyor inşallah adet olmam ve benim gibi isteyen herkese allahım nasip eder hamile kalıp sağlıkla kucağımıza almayı. sizinde yazınızı görünce ümitlerle ilgili kendi durumumu paylaşmak istedim çünkü bu pek kimseyle konuşulmuyor herkes hemen dedikodulara başlıyor çocuk istediğimi bile kimseye söylemiyorum. 14 Ocak beklenen adet günüm inşallah olmam eğer olursam artık HSG Rahim Filmi çekinicem 3 aydır kaçıyorum artık kaçış yok. Siz çektirdiniz mi HSG.
Şu Mübarek Cuma günü hürmetine çocuk sahibi olmak isteyen herkes için,
Allahım bizleri tek (yalnız başıma çocuksuz) bırakma. Sen, varislerin en hayırlısısın.
Merhaba ben de bu ay ilk defa klomen kullandim sizin gibi 5 tane yumurtlama gelişti ama doktorum yumurta sayısını fazla buldu bu ay korun yoksa dördüz ya da besiz hamile kalirsin bu da tehlikeli olur dedi sizin doktorumuz bu konuda birsey söyledi mi acaba. Bu arada amin inşallah hepimizin duaları kabul olur.

Son düzenleme:
Arkadaslar Merhaba bende klomen 50 mg 5 günkullandım 3 gün sonra13.gün muayene doktor bir cok yumurta var ve büyümüş dedi sayı ve cm soylemedi catlatma iğnesi de vermedi çoğul gebelik olur ileride sıkıntı yaşarız dedi 10 gün boyunca gün aşırı ilişki dedi bugun 22.gün sadece göğüs uçlarında biraz ağrı var başka hiç bişey yok oldu mu olmadı mı bilmiyorum

Daha 24 saat once hamileydim ya aralik 9 sat ti ve ocak 4 te hamile oldugumu ogrenmistik hem kanda hem idrarda netlestirmistik aradan 10 gecti bugun doktora gittim kontrolum vardi muayne ve test sonuclarina gore gebelik bozulmus hastane resmen basimizdan assa yikildi.cunki 8 ay oncede hamile kaldim bu seferde kese vardi bebek yoktu iki hafta oluscak diye bekledik bebek olurmadi kac doktora gittim yok yok yok bebek yoktu ve kese patlamadan alinmasi gerektigi icin kurtaj oldum.simdi bu boyle oldu.ne doktorumuz ne biz anlamadik bu isi doktor bile teste ve sonuclara baka kaldi dakikalarca sessizlik oldu odada.kal geldi hepimize resmen.sorun nerde anlamiyoruz doktorum.tedaviye devam etcez dedi kanamam basladi dusuk yapiyorum daha cok kucuk oldugu icinkendi dussun vucud atar zaten kendi dedi.kurtaj onermedi cumartesi gitcez tekrar bu konuyla ilgili bilgisi olan fikri olan paylasirsa sevinirim.bizim aklimizmantigimiz almiyo.esimdede bendede sorun yokmus ki hamile kalabiliyomusum.fakat gebelik niye devam etmiyo anlamiyorummm.suan cok kotuyuz sabahin bu saatine kadar uyumadik ev halki olarak uzuntu ve stresten uyumak icin yatanda geri kalkti allah kimseye vermesin rabbimmm.

Daha 24 saat once hamileydim ya aralik 9 sat ti ve ocak 4 te hamile oldugumu ogrenmistik hem kanda hem idrarda netlestirmistik aradan 10 gecti bugun doktora gittim kontrolum vardi muayne ve test sonuclarina gore gebelik bozulmus hastane resmen basimizdan assa yikildi.cunki 8 ay oncede hamile kaldim bu seferde kese vardi bebek yoktu iki hafta oluscak diye bekledik bebek olurmadi kac doktora gittim yok yok yok bebek yoktu ve kese patlamadan alinmasi gerektigi icin kurtaj oldum.simdi bu boyle oldu.ne doktorumuz ne biz anlamadik bu isi doktor bile teste ve sonuclara baka kaldi dakikalarca sessizlik oldu odada.kal geldi hepimize resmen.sorun nerde anlamiyoruz doktorum.tedaviye devam etcez dedi kanamam basladi dusuk yapiyorum daha cok kucuk oldugu icinkendi dussun vucud atar zaten kendi dedi.kurtaj onermedi cumartesi gitcez tekrar bu konuyla ilgili bilgisi olan fikri olan paylasirsa sevinirim.bizim aklimizmantigimiz almiyo.esimdede bendede sorun yokmus ki hamile kalabiliyomusum.fakat gebelik niye devam etmiyo anlamiyorummm.suan cok kotuyuz sabahin bu saatine kadar uyumadik ev halki olarak uzuntu ve stresten uyumak icin yatanda geri kalkti allah kimseye vermesin rabbimmm.
canimmmmm yaaa kiyamammm :( Nolur sabırlı olmaya çalış. Insallah Rabbim en yakın zamanda kucağını guzel bir bebekle doldurur. Sağlıklı bir bebek olmadigi zaman vücut hamileliği kendisi sonlandırıyormuş :( ben de Kasimda kimyasal gebelik geçirdim. bende gerçekten çok üzüldüm çok ağladım 20 ay sonra ilk kez hamile kalabilmistim. Ama zaman geçtikçe kabullendim demekki biraz daha zamanı var ve sabredersem Rabbim en güzel neticeyi vericek insallah diye düşünüyorum.
keseyi görmüş müydünüz bu sefer yoksa sadece kanda mi çıkmıştı? eğer sadece kanda çıktıysa sen de kimyasal gebelik geçirmişsin cnm.

Hiç moralini bozma. Gebe kalabiliyorsun bir daha kalirsin hic üzülme. Ben de kese oluşmadan düşük yaptım bir iki gün afalladim üzüldüm ama mücadeleye devam demek ki saglikli degildi diye düşün. Allah yardimcimiz olsun

Merhaba ben de bu ay ilk defa klomen kullandim sizin gibi 5 tane yumurtlama gelişti ama doktorum yumurta sayısını fazla buldu bu ay korun yoksa dördüz ya da besiz hamile kalirsin bu da tehlikeli olur dedi sizin doktorumuz bu konuda birsey söyledi mi acaba. Bu arada amin inşallah hepimizin duaları kabul olur.
Merhaba,
Doktorum bize ilaca başlarken böyle bir ihtimalden bahsetmişti zaten ama bizde eşimde hareket sorunu olduğu için belkide korunmamızı tavsiye etmedi. Normal ilişki oldu şuan beklemedeyim bugün adet günüm hayırlısıysa tabi inşallah olmam ama adet olacakmışım gibi ağrım var 3 4 gündür zaten çok sancılı geçer adetlerim. Sizin sıkıntınız neydi.

canimmmmm yaaa kiyamammm :KK43: Nolur sabırlı olmaya çalış. Insallah Rabbim en yakın zamanda kucağını guzel bir bebekle doldurur. Sağlıklı bir bebek olmadigi zaman vücut hamileliği kendisi sonlandırıyormuş :KK43: ben de Kasimda kimyasal gebelik geçirdim. bende gerçekten çok üzüldüm çok ağladım 20 ay sonra ilk kez hamile kalabilmistim. Ama zaman geçtikçe kabullendim demekki biraz daha zamanı var ve sabredersem Rabbim en güzel neticeyi vericek insallah diye düşünüyorum.
keseyi görmüş müydünüz bu sefer yoksa sadece kanda mi çıkmıştı? eğer sadece kanda çıktıysa sen de kimyasal gebelik geçirmişsin cnm.
Evet oyleymis daha once bos gebelik gecirdigimde kese var bebek yoktu simdi ise kanda cikti gebelik sonlarilmis vucud kendi atmis.hayirlisi olsun ya ne yapayim elimden birsey gelmiyo kizlar aglayip uzulmekten baska hicbirsey yapamiyoruz..:(

Merhaba,
Doktorum bize ilaca başlarken böyle bir ihtimalden bahsetmişti zaten ama bizde eşimde hareket sorunu olduğu için belkide korunmamızı tavsiye etmedi. Normal ilişki oldu şuan beklemedeyim bugün adet günüm hayırlısıysa tabi inşallah olmam ama adet olacakmışım gibi ağrım var 3 4 gündür zaten çok sancılı geçer adetlerim. Sizin sıkıntınız neydi.
Hayırlı haberlerini duyarız inşallah. Benim geçen ay yumurtam oluşmadığı için verdi ilk defa kullandım ve böyle birsey oldu ışte. Hayırlısı artık biraz daha beklicez

Evet oyleymis daha once bos gebelik gecirdigimde kese var bebek yoktu simdi ise kanda cikti gebelik sonlarilmis vucud kendi atmis.hayirlisi olsun ya ne yapayim elimden birsey gelmiyo kizlar aglayip uzulmekten baska hicbirsey yapamiyoruz..:KK43:
cnm bi de sana tavsiyem D vitaminine baktir.D vitamini bebeğin tutunmasini sağlıyor muş. benim D vitamini çok düşük çıktı gercektende. belki kimyasal gebelik ondan oldu diye geldi aklima.

KLOMEN kullanırken ağrınız falan oluyor muydu? ben hiç bişey hissetmiorum sanki hiç bir işe yaramıcak gibi geliyo

KLOMEN kullanırken ağrınız falan oluyor muydu? ben hiç bişey hissetmiorum sanki hiç bir işe yaramıcak gibi geliyo
geçen ay klomenin son günü ve ertesi günü midem bulantim oldu cok belim ağrıdı ve ogün yumurtam çatlamış. ama bu ay hiç biseyim olmadi en ufak bir belirti yok :(

canım benim sağlam dur..kolay değil ama bu kadar erken düşük 2 kere yaşadıysan ve bebeğin gelişimi ile ilgili bir sıkıntı varsa bence genetik test yaptır..trombofili analizi deniliyor..özel laboratuarlarda kullanılıyor..bu kadar erken düşüklerde genelde bebeğin gelişimi için kan gitmediğinden gelişmeyen gebelik düşükle sonuçlanabiliyor..böyle olmayadabilir..ama en azından netleştirmiş olursunuz sebebini..
çünkü eğer sıkıntı çıkarsa mutlaka kan sulandırıcı iğne veya ilaç kullanman gerekir..bunu bir araştır
ayrıca arkadaşlar hepinize söylüyorum bunu;eğer vajınal iltihap,idrar yolu enfeksiyonu gibi problemleriniz varsa taharetten sonra kuruladığınız vajen bölgesine bastırmadan ve abartmadan hafifce kağıt peçeteye sürdüğünüz ev yapımı sirkeden sürün..bunu alışkanlık haline getirin..özellikle kronik enfeksiyon problemi yaşayanlar..ben uyguluyorum ve çok memnunum..bunu rus bir ebeden duymuştum..ve o şekilde çok insan iltihaptan kurtulmuş..
d vitamininizi yükseltin..doktorların demesine bakmayın..20-30 az..80 e çıkarın değerinizi ve koruyun..
beslenmenize dikkat edin..

banada ampül verdi.. biini dün içtim birini de gelecek ay içecem.. süt ve yumurta tüket cnm onlarda d vitamini varmş
ben hergün muhakak yumurta yer süt içerim ama hiç güneş görmüyorum sanırım ondan bu kadar düştü. artim her ay 1 ampul kullanicam bende

geçen ay klomenin son günü ve ertesi günü midem bulantim oldu cok belim ağrıdı ve ogün yumurtam çatlamış. ama bu ay hiç biseyim olmadi en ufak bir belirti yok :KK43:

benim 3.günüm ama bişeyler hissederim diye düşünüyodum hep bakalım sonra ne olacak. çünkü çoğu kişi ağrılardan şikayetçi. karın bel ağrılarından. ama yok bizde :(

Back
X