Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde öyle bat 6 şubat :) 5inde test yapmayı düşünüyorumheheheben rengli tarihime kadar beklerim
![]()
![]()
Nedense icimde umut yok :-( bilmiyorum neden boyle hissediyorumBenim de 3 şubat inşallah olmaz tabi bebis olur![]()
Öyle düşünme canım ya ıyi şeyler düşünNedense icimde umut yok :-( bilmiyorum neden boyle hissediyorum
Nedense icimde umut yok :-( bilmiyorum neden boyle hissediyorum
inşallah canım :)Şiiii duymamış okumamış olayım.motivasyon düşürmek yok. Moral bozmak yok enerji düşmemesi gerek. Bizim moralimiz çok önemli vücüdumuzda ki her hücreyi etkiliyor. Sakin sakin akıllı akıllı bekleyeceğiz inşallah =)
evet onu deneyende var baya bi :)Bal çörekotu ve tarçın yumurtlamayı arttırıyormuş az önce öğrendim =) Araştıracağım yazarım size inşallah..
evet yapanlar var canım ama işe yarıyormu bilmiyorumBal çörekotu ve tarçın yumurtlamayı arttırıyormuş az önce öğrendim =) Araştıracağım yazarım size inşallah..
evet yapanlar var canım ama işe yarıyormu bilmiyorum
yanma derken idrar yaparken mi. benimde idrar enfeksiyonu var sanırım o yüzden umutsuzum. adet olcakmışım gibi kasıklarımda ağrım varYapanlar varmış da daha bakamadım. Araştırıp bilgi paylaşırım inşallah =) benim bugün kasıklarım ağrıyor daha çok yanıyor sanki sen de oldu mu hiç
inşallah olumlu sonuç alırsın canımmerhaba kızlar bende bu ay 3 kez klomen kullanıyorum geçen ay 10 günlük gecikmeden sonra maalesef adet oldum. bu ay 8 şubatta kontrole gidicem bakalım hakkımızda hayırlısı![]()
yanma derken idrar yaparken mi. benimde idrar enfeksiyonu var sanırım o yüzden umutsuzum. adet olcakmışım gibi kasıklarımda ağrım var
sorma canım dün sabah bende de oldu bugün geçti ama çok üzüldüm ben. çünkü bıktım bu sistit illetinden artık kesin bi çözüm istiyorum yaPazartesi günü iğne olalı iki hafta olacak. İğne olduktan dört gün sonra sistit olmuştum ama yine de test yaptıracağım bakalım. Hayırlısı :)