2016 ocakta klomen kullanıp hamile kalmak isteyenler..

Benimde 4yildir cocugum olmuyor klomen kullaniyordum 3aydir ama sonuc yok buay klomene basladim 5gunumde fakat bir hafta sonra kontrole gittigimde rahim duvarin cok incelmis klomenle dedi doktorum birakmami soyledi 4tane yumurtam olmus hatta biri catlamis dedi estrofeme basladim cunku bebek tutunamiyor dedi simdi adetime 10gun var test yaptim negatiff sizce erkenmi davrandim testte

10 gun erken en erken 12. Gun yapmak lazim

mrb cnm.. bende bıseyler yazmak ıstedm cunku kımseyle paylasmıyoum bu durumu... benmde asılamamın 5. gunubugun beklemedeyım hayrlsyla ınsallah...:KK54:

Adetıme 8gun var kan testi negatıf sızce yukselme ıhtımalı varmı degerın bunu yasayan yada duyan varmı cok uzgunum

ben de beklemedeyım kızlarrr 9 yada 10 şubat reglı gunum bakalımm klomen de ıkıncı ayımmm ammaa umutsuzum iğneyı oldugumun ertesı gunu yapamadık dıger gun yaptık yanı 2 3 gun ondan oncede 3 4 ks yaptık amaa kıymett rabbım ol dersee oluverırı

ben de beklemedeyım kızlarrr 9 yada 10 şubat reglı gunum bakalımm klomen de ıkıncı ayımmm ammaa umutsuzum iğneyı oldugumun ertesı gunu yapamadık dıger gun yaptık yanı 2 3 gun ondan oncede 3 4 ks yaptık amaa kıymett rabbım ol dersee oluverırı

klomen yanında ek bi ilaç kullanıyormusun bende bu ay ilk defa klomen+ catlatma iğnesi kullandım yanındada glucophage + folbiol kullanıyorum

klomen yanında ek bi ilaç kullanıyormusun bende bu ay ilk defa klomen+ catlatma iğnesi kullandım yanındada glucophage + folbiol kullanıyorum
yok cnm sadece klomen kullandım 6 gun ve catlatma iğnesii zaten yumurtalamaa problemımde yok acıkcası yumurtam da oluyorrr ılac sadecee buyutsun iicee dıyee bakalaımmm artıkk

Back
X