2016 ocakta klomen kullanıp hamile kalmak isteyenler..

Aslinda kan testlerinden cikar. Vallaha bilmiyorum. Ben almanyadayim. Ilk doktorum berbatti onu degistitdim. Simdiki melek

Doktorlar herşeyi söyler her biri farklı şeyi de söyleyebilir. Bizim problemimiz Doktorların sozlerine bilgilerine çok güvenmek bu yönlü kendimizi onlara teslim etmek. Herşeyi iyi araştırmak gerekiyor . Bakın benim annemin ilk çocuğu evlendikten tam 6 yıl sonra olmuş 40 yıl öncesinden söz ediyorum. Bu çocuktan sonra ikinci çocuğu 5 yıl Sonra olmuş. Hiç bir tedavi uygulamadan o zaman Fsh filan mi vardı. Sabrediyorlar ve belki toplumun her türlü baskısına maruz kalıyorlardı. Biz tip a çok güvendiğimiz için sabretmeyi en son plana koyuyoruz.

Ve ben 7 yıldan sonra dogmusum. Annem 45 yaşlarında iken. Demem o ki umudumuzu yitirmeyin . Ben çok nadir insanların 60 yaş üstüne gelmiş ve çocuk sahibi olmadığını gördüm. Yani çok az . Herkesin er yada geç oluyor.

Dogru. Ben zaten 3 tüo denemesi yapacagim. Tutmaz ise kaderime razi gelecegim. Varimi yogumu sagligimi bu ugurda feda edemem. Hirs yapmakta istemiyorum. Hayirlisi

Herkese iyi akşamlar. Klomen bende kist yapmıştı. Tedaviye bu ay ara verdik. ama reglimden 10 gün önce kanamam başladı. Hiç böyle bir şey olmamıştı. Sizde kist patlamış olabilir mi?

Herkese iyi akşamlar. Klomen bende kist yapmıştı. Tedaviye bu ay ara verdik. ama reglimden 10 gün önce kanamam başladı. Hiç böyle bir şey olmamıştı. Sizde kist patlamış olabilir mi?
B
İlaç kullandın mı kist geçsin diye benim arkadaşımada kist var demişler doğum kontrol hapı vermişler ama o kullanmadı o ay günü geçti test yaptı hamile kalmış

Ben de kullanmadım. Çoğu uzman ilaca gerek yok, kendiliğinden atılıyor diyor. Ben de belki bu ay kalırım diye ümit ediyordum. Cumartesi yumurtlama günümdü, çarşamba regl oldum :( Yarın doktora gideceğim. Yoğun bir kanama da olmadığı için belki kist yapmıştır diye düşündüm

Back
X