Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence ise yaramıyor. Ben de kullandım. Hiçbir işe yaramadı. Tabiki bende böyle. Olumlu sonuc alanlar olmuştur belki
Benimde sebepsiz canım. Bende ise yaramadı. Umarım sende ise yarar güzel haberlerini alirizMerhaba siz kaç defa kullandınız ve gebeliğe engel bi probleminiz varmıydı, genelde sebepsiz yere gebe kalamayanlarda daha çok işe yaramış gibi görünüyor bende bir iki güne kullanacağım umarım işe yarar
Benimde sebepsiz canım. Bende ise yaramadı. Umarım sende ise yarar güzel haberlerini aliriz
İnsallah canım. Evet 1 kez kullandım. 2 tup bebek denemem var. 3. İçin doktor arastiriyorumTeşekkürler inşlh işe yarar beklemedeyim, sen sadece bir aymı kullandın
İnsallah canım. Evet 1 kez kullandım. 2 tup bebek denemem var. 3. İçin doktor arastiriyorum
İnsallah canım Dualarım seninle. Hakkımızda hayırlısı olsun. Eğer aşılama tup bebek düşünürsen ki inşallah gerek kalmaz. Doktorunu iyi seç. Tek tavsiyem bu olur.ayyy çok üzüldüm canım yainşlh üçüncüsü olur hayırlısıyla bende eşimdede herhangi bir problem yok en son bu jeli görünce bide bunu deniyim dedim ilk denemem bu eğer olmazsa bir ay daha denemeyi düşünüyorum oda olmazsa aşılama inşlh hiç birine gerek kalmaz Rabbim yardımcımız olsun
![]()
![]()
İnsallah canım Dualarım seninle. Hakkımızda hayırlısı olsun. Eğer aşılama tup bebek düşünürsen ki inşallah gerek kalmaz. Doktorunu iyi seç. Tek tavsiyem bu olur.
Yaklasik 1 senedir pre seed kullaniyorum.hic gebe kalmadim.
Ben zaten korunurkende kullaniyordum bu tarz bir urun.iliskide agri yasiyordum.bebek istemeye baslayinca buna gectik spermleri oldurmesin diye.Merhaba preseedin en fazla 6 ay kullanılması gerektği yazıyo özel değilse neden kullanmaya devam ettiğinizi söyeleyebilirmisiniz acaba gebeliğe engel başka bir probleminiz varmı ? Ben hiç bir problemi olmadığı halde gebe kalamayanlardanım bu ay presedi kullandım ve bekliyorum ama böyle gebe kalamayanlarıda görünce umudum kırılıyo ve sabırsızlıkla bekliyorum
Ben zaten korunurkende kullaniyordum bu tarz bir urun.iliskide agri yasiyordum.bebek istemeye baslayinca buna gectik spermleri oldurmesin diye.
Tiroidim ve prolaktinim yuksek ancak bu yumurtlamami engellemiyor bu nedenle dr lara gore bizimde gecerli bir sebebimiz yok olmamasi icin.
Bende kac ay kullandim ama sonuc alamadim malesef[/QUOT
offf yaa umudum iyice kırıldı yeni bıraktım kullanmayı beklemedeyim artık olmazsa bir ay daha kullanıcam sonra aşılama inşlh hiç gerek kalmaz ama içime bi umutsuzluk düştü nedense![]()
![]()
![]()
merhaba sinefel. sonuç nedir gebelik var mı. kullandım demişsiniz.