- 31 Ağustos 2016
- 256
- 157
- 103
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısmet canm insallah olur obur aya sizindemi erkek infertilite si sorunMalefen regl oldum kızlar umutlar obur aya![]()
Allahım sifasini verir inşallah bizimde esimde varikosel var ameliyatı oldu ama sanirm başarısız gecmsEşimin spermleri sınırda bende de pko varmış. Bu ay tedaviye baslicaz artik
Allahım sifasini verir inşallah bizimde esimde varikosel var ameliyatı oldu ama sanirm başarısız gecms
Bizimki de sayı iyi 80 milyon ama ileri hareket %5 yani çok dusuk canm ileri yavaşta %25toplam 30 oluyo ama normalde ikisi toplamı 40 üzeri olmalı işte bizde şuan bir karışım yaptm onu iciyo birde keçi boynuzuCanım benimkinden de varikosel var dedi bi doktor ultrason sonunda gördü başka bi doktor ise ultrason da bisey goremedi. Anlamadım biz de seninkinin sonucu nasıl esiminkini%45 ileri hız 16 milyon toplam spermleri. Ancak biz proxseed diye bi vitamin kullanıyoruz eşime. Daha etkisi öbür aya ancak etki edermis72 günde etkisi olurmuş sperm için ne yaparsan. Şimdi tedaviye baslicaz galiba obur hafta tekrar eşime sperm testi yaptircaz. Sizin sonuç nasıldi acaba?
Bizimki de sayı iyi 80 milyon ama ileri hareket %5 yani çok dusuk canm ileri yavaşta %25toplam 30 oluyo ama normalde ikisi toplamı 40 üzeri olmalı işte bizde şuan bir karışım yaptm onu iciyo birde keçi boynuzu
Canm tekrar ameliyat dedikleri için bn o kadr para verdirmek istemiyorum buay at kestanesi icirdim faydası olmazsa kayseri yda antebe gidecez ameliyat için k.marasta doğru düzgün bir doktor yok maalesef hem bnm iki dusuk var pıhtılaşma varmı diye test verdm cuma günü sonuç cikacakms onu alalım o temizse kesin olarak spermler de oluyo dusuklerin sebebi o zaman bu zaman kaybetmeden ameliyat olmalı durum biraz karışık anlayacan bnde bir umut prese-ed mi denesem dedm ama onada dusuk oluyormuş sonradan diyorlar cesaret edemiyorumCanım çok pahalı 15 günlük kullanımı 140 lira proxseedin bence onla bunla ugrasmayin zaten sadece vitamin o proxseed. Kullanın bence biz kullanıyoruz bakalım sonucu yazarım testten sonra canım.
Canm tekrar ameliyat dedikleri için bn o kadr para verdirmek istemiyorum buay at kestanesi icirdim faydası olmazsa kayseri yda antebe gidecez ameliyat için k.marasta doğru düzgün bir doktor yok maalesef hem bnm iki dusuk var pıhtılaşma varmı diye test verdm cuma günü sonuç cikacakms onu alalım o temizse kesin olarak spermler de oluyo dusuklerin sebebi o zaman bu zaman kaybetmeden ameliyat olmalı durum biraz karışık anlayacan bnde bir umut prese-ed mi denesem dedm ama onada dusuk oluyormuş sonradan diyorlar cesaret edemiyorum
Amin canım benm alayim ozaman yumurtlama günün ayın 15i bir hafta var yani gün aşırı 3 kere kullansam daha sonraki ayda kullanırım demi kac tane var icindeCanım ben kullandım bu ay tutmadı. Kalanını şimdi adetten sonra kullanan. Bence dene derim ne kaybedersin? Allah yardımcınız olsun canim
Amin canım benm alayim ozaman yumurtlama günün ayın 15i bir hafta var yani gün aşırı 3 kere kullansam daha sonraki ayda kullanırım demi kac tane var icinde
Git bakalım canım inşallah tedavin basarili geçer ..Aynen canım çalışmalara devam yarın doktora gitcem bakalım ne ilaç vercek
Ne yaptın canım kullandinmi ??Aynen canım çalışmalara devam yarın doktora gitcem bakalım ne ilaç vercek
selam canım. klomen kullandım adetin 5. gününden itibaren günde iki tane olmak üzere 5 gün boyunca içtim. yumurta olgunlaşınca çatlatma iğnesi oldum göbekten. yumurtam sağ tarafımda 1 tane oluşmuş. göbeğimin sağından vuruldum iğneyi. iğneden sonraki ertesi günü ilişki dedi ve biz de 2 günlük ilişki pevrizinden sonra birliktelik oldu ve bu ay preseedi sadece çatlama iğnesinden sonra kullandım. şuan beklemedeyim iğnenin bugun 8. günü ve hamile olup olmadığım 15. günden sonra belli olcak inşallah hayırlısıyla..Ne yaptın canım kullandinmi ??
İnsallh vardır canm .. bnm yarın regl günü ana sabah test negatif çıktı bu ay adetin 3.gunu gidip bnde aynı yöntemi deneyecem klomen catlatma iğnesi ve prese-edselam canım. klomen kullandım adetin 5. gününden itibaren günde iki tane olmak üzere 5 gün boyunca içtim. yumurta olgunlaşınca çatlatma iğnesi oldum göbekten. yumurtam sağ tarafımda 1 tane oluşmuş. göbeğimin sağından vuruldum iğneyi. iğneden sonraki ertesi günü ilişki dedi ve biz de 2 günlük ilişki pevrizinden sonra birliktelik oldu ve bu ay preseedi sadece çatlama iğnesinden sonra kullandım. şuan beklemedeyim iğnenin bugun 8. günü ve hamile olup olmadığım 15. günden sonra belli olcak inşallah hayırlısıyla..
İnsallh vardır canm .. bnm yarın regl günü ana sabah test negatif çıktı bu ay adetin 3.gunu gidip bnde aynı yöntemi deneyecem klomen catlatma iğnesi ve prese-ed
Muhakkak yaz canım.. sende pkos mu vardı neden tek yumurta olmuş ki genelde 2 3 tane oluyor..Bence de dene canım. Bakalım bana faydası olcak mi. Gelişmeleri olumlu yada olumsuz yazarim
Muhakkak yaz canım.. sende pkos mu vardı neden tek yumurta olmuş ki genelde 2 3 tane oluyor..