- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Benim esimdede vrdi ama düzelmiş 450 milyn sperm %35 ileri hareket morfoloji faln herşeyi iyi artk çok şükür. İnşallah burada tez zamanda kavuşursunuz sağ taraf konusunu doğru diyor bn iki gebeliğimdede sağ yumurtalığın yumurtasiyla hamile kaldım inşallah seninkide öyle olur rabbim nasip etsin inşallah tez zamanda.. yani bn iki kere oldum catlatma ignesi tesadüf ikisi de sol yumurtalığın denk gelmişti birinde 3 birinde 2 yumurta vardı ama olmadı canm sonraki ay tek yumurta ile bu kez sağda hamile kaldım kısmet birazda işin tuhaf yani sanırım bu ay yine solda olur bnm yumurtalar ..evet canım doktor pko olduğunu söyledi. ama ilk çocuğum tedavisiz oldu ilk evliliğimden. bu ikinci evliliğim eşimde de sperm sorunu vardı. proxseed kuullandı ve %100 den fazla artış oldu bende de yumurtam 1 tane olmuş dedi doktor sağ tarafımdaymış. neden 1 tane dediğimde bana 1 tane yumurta oluşması ve sağ tarafında olması en sağlıklısı demişti. bilmiyorum yaa nolur dua edelim birbirimize kızlar. ama eşinizde sperm sorunu varsa proxseedi şiddetle tavsiye ediyorum. önceki testi 16.000.000 , ileri hareketli % 45 di ama kullandıktan 1 ay 20 gün sonraki testte 39.000.000 ileri hareketlisi de % 75 olmuş. kür yapılıyo tamam ama pahalı da olsa öce bunu deneyin derim. bakalım ben ümitliyim bu sonuca karşılık kendimden.