Bende hamileyken herkes önce anakucağı al sonra çift yönlü bebek arabası sonrada baston puset al diyorlardı kafam çok karıştı. Sonra madem baston pusette almamız lazım ozaman hiç seyahat sistemi tarzı bakmadan direk baston puset almak daha mantıklı geldi. Chicco Lite wayi bende beğendim diğer beğendiğimde Kiddy nin CityNMove adında baston pusetiydi. Bir takım özelliklerini karşılaştırdım. Chicco Lite way kullanışlı görünüyordu ama gözüme dayanıksız geldi. Özellikle ön tekerlerini kıyasladığımda baya zayıf görünüyordu. Chicco 7 kg, Kiddy 9,5 kd'dı 6.aydan itibaren 4 yaşa kadar kullanılabiliyor ama dıştan baktığımda Kiddy daha kaliteli görünüyor ve renk seçenekleri ilede biraz daha aklıma yatıyordu. Alman markası olması ve sırt ve bel sağlığı gelişimine önem veriyor olmaları beni etkiledi. Sonrasında Kiddy anakucağı da aldım ikisini birlikte kullandım. En büyük kolaylık bebek arabasının çok fazla yer kaplamıyor olması, arkadaşlarımın travel sistem bebek arabalarını görüyorum çok geniş ve genelde bagajlara da zor sığdırıyorlar. Valla kısacası gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ediyorum. Geçenlerde oğlum bebek arabası üzerine yemek döktü silincede çıkıyor ama tabi insanın içi rahat etmıyor, komple oturma kısmını söktüm makıneye attım yıkadım ve tertemız kullanıyorum. Sökülüp kolayca temizliğinin yapılması da büyük kolaylık.