Erkek İnfertilitesi 2016-şubat aşılamacıları :)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sperm hareketsizliği sebebiyle aşılama yaptıranlar?

• Ankete Katılan
    4

isminivermeyenizleyici

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
35
3
36
kızlar herkese selam.2 yıl önce çocuk istediğimizde uzun süre olmamasıyla hsatanelere taşındık.her ay bi yerde yumurta takibi başka ay film çekimi vs derken eşimde hareketsizlik oldugu sonucuna ulaştık.%5 ileri hareket. 1.5. yıldır eşim klomen carnite keçi boynuzu havuç evicap vs aklımıza ne gelirse kullandı ama fayda etmedi ne yazıkki.sadece %10a çıktı.kimisi olur acele etmeyin diyor,kimisi hayırlısı diyor,kimisi olacak da ne olacak diyor. başına gelmeyen anlayamaz.bıktık maddi menevi yorulduk.bazı doktorlar sonuç normal bekleyin diyor yine olmuyor derken aşılama için kadın doğuma gittim ve doktor ne normali bu değerle aşılama bile tutmaz dedi.yine de tüp öncesi denemeye karar verdik. 1 şubatta aşılamam yapıldı.ama hiç umudum yok.gonal f 300 kullanıldı yine de fazladan yumurta olmadı. 1 yumurtayla denendi.normalde çatlamasına 4 gün kaldığı halde,çatlatma iğnesine guvenerek erkenden aşılamam yapıldı.doktora çatlamadı desemde inandıramadım.ve ne yazıkki ultrasonla bi bakma gereği duyulmadan aşılandım.10 dakika sonra yerimden kaldırıldım.1500 lira da para verdim.maddi manevi umudumuz kırıldı.ayın 10 unda belli olacak.zaman geçmek bilmiyor.söylenen hiç bir belirti maalesefki yok.ne göğüs hassasiyeti ne akıntı vs.sadece bacaklarımda ağrı ve afedersiniz gaz var.henüz aşılamadan 4 gun geçti.sizden ricam aşılaması tutanlar,teselli amaçlı değil,gerçek anlamda aşılamamın tuttugunu düşünen var mı?bir de bu sperm hareketsizliğinin sebebi ne olabilir fikriniz var mı?lütfen yardımcı olun.çooooooook teşekkürler...

Ben yapacaktim ama hsg cekildim 21 ocakta doktor bir sonraki ay yapalım dedi. 10 gün var adetime sonra tedaviye başlanacak. Geçen ay eşimin sonuçları %3 +%11 di bir ay ilac felan kullandı %10 +%15 oldu morfolojisi de baya düzeldi artık morfoloji sorunumuz yok

Eşinde varikosel yoksa sperm hareketsizligi nin nedeni vitamin eksikliği. Ben eşime bir ay boyunca keciboynuzu özü çaksir suyu arı poleni balı E ve çinko vitamin hapları her akşam 3 yada 4 havuç yedir dim ıspanak yaptım sık sık ve bir ayda gerçekten iyi bir değişim oldu. Dün doktor bile sasirdi

• Beğen
Reactions: iiz
Onu bilmiyorum ama her yerde yapılmıyor bu test spermlerde ki bu hareketsiz ligin nedeni bazen genetik de olabiliyor. Araştır bi

herkese selam ikinci aşılamam perşembe yapılacak benim de. bizim de ileri hareketlimiz sıfırdı ve bende de tüpümde yapışıklık vardı. ben ameliyat oldum, eşimin spermler keçiboynuzu ve emodex kullandık düzeldi ama bu seferde dna hasarı %27 çıktı. doktor yüksek dedi, onun tedavisine başladık tüp bebek öncesi. ikinci aşılamayla da şans deniyoruz bakalım beklerken

herkese selam ikinci aşılamam perşembe yapılacak benim de. bizim de ileri hareketlimiz sıfırdı ve bende de tüpümde yapışıklık vardı. ben ameliyat oldum, eşimin spermler keçiboynuzu ve emodex kullandık düzeldi ama bu seferde dna hasarı %27 çıktı. doktor yüksek dedi, onun tedavisine başladık tüp bebek öncesi. ikinci aşılamayla da şans deniyoruz bakalım beklerken
Esin için ne kadar sure ilaç ve kür u uygaladiniz

Esin için ne kadar sure ilaç ve kür u uygaladiniz
Aralığın ilk haftası başlamıştık keçiboynuzu kürüne, ondan önce yapılan iki testte de sıfır çıkmıştı ileri hareketli sayısı. hatta 14 aralıkta aşılama için verdiği spermlerde de sıfırdı yine. Ama sonra yeni bi doktora başladık erkek için, o istemişti dna hasar testi ve spermiyogram, 10 ocak gibiydi yanlış hatırlamıyosam test yaptırdığı, sayı artmıştı ve ileri hareketli %60 olmuştu. Ama emodekse eylülde başlamıştık, aralıkta hiç fayda etmemişti. herlade keçiboynuzu kürü fayda etti. Hala da devam ediyoruz.
gerçi sayı arttı diye sevinirken hasar testi 27 çıktı. şimdi onun için de klomen ve emodeks (ya da prokseed) kullanıyoruz bakalım

Aralığın ilk haftası başlamıştık keçiboynuzu kürüne, ondan önce yapılan iki testte de sıfır çıkmıştı ileri hareketli sayısı. hatta 14 aralıkta aşılama için verdiği spermlerde de sıfırdı yine. Ama sonra yeni bi doktora başladık erkek için, o istemişti dna hasar testi ve spermiyogram, 10 ocak gibiydi yanlış hatırlamıyosam test yaptırdığı, sayı artmıştı ve ileri hareketli %60 olmuştu. Ama emodekse eylülde başlamıştık, aralıkta hiç fayda etmemişti. herlade keçiboynuzu kürü fayda etti. Hala da devam ediyoruz.
gerçi sayı arttı diye sevinirken hasar testi 27 çıktı. şimdi onun için de klomen ve emodeks (ya da prokseed) kullanıyoruz bakalım
Benim esimde de aynısı run var sayı 176 milyon. İleri hız %9 yavaş %20 oldu bu ikisinin toplamı ocak ayında %14 du ilerleme var bu ay da aşılama yapilacak 5 gün icinde

sizin sayınız 2 katı nerdeyse bizimkinin. iyi dediğimizde bile 96 milyondu:) onda öncekiler 76 ve 50 küsürdü. benim de perşembe yapılacak bakalım bu sefer ne olacak

sizin sayınız 2 katı nerdeyse bizimkinin. iyi dediğimizde bile 96 milyondu:) onda öncekiler 76 ve 50 küsürdü. benim de perşembe yapılacak bakalım bu sefer ne olacak
Peki yumurta geliştirmek için ne kullandin ben 4. Gun goal f 300 e başladım günlük 50 mg 4 gün kullandım bugün adetımın 8. Günü gittim 10 Ve 12 mm büyümüş az geldi bana biraz doktorum kalanını da bu iki günde yap dedi perşembe günü tekrar kontrol edecek o zamanda 10. Günü olmuş oluyor adetımın inşallah cumartesi gününe kadar yapar asilamami

Back
X