Erkek İnfertilitesi 2016-şubat aşılamacıları :)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sperm hareketsizliği sebebiyle aşılama yaptıranlar?

• Ankete Katılan
    4
bana ilkinde de bunda da iğne başladı puregon kullanıyorum günlük 62,5 mg. İlk aşılamamda daha iyi büyümüştü iki tane 20 m lik yumurtam olmuştu. benim döngüm 25 gün olduğu için önceki aşılamamda 8. gün yapmıştım çatlatma iğnemi. ama bu sefer istediği gibi gelişmedi doktorun, iğneye başlayalı 9. günüm bugün bi tane 18, bitane 15 bi tane de 14 mm lik var. 18 olan iyi de diğerleri istediği gibi olmamış ama bugün yapıyorum çatlatma iğnesini. gerçi yeterli görmese yarın yine çağırırdı, büyüme olmazsa cuma yaparız aşılamayı demişti çünkü

Peki yumurta geliştirmek için ne kullandin ben 4. Gun goal f 300 e başladım günlük 50 mg 4 gün kullandım bugün adetımın 8. Günü gittim 10 Ve 12 mm büyümüş az geldi bana biraz doktorum kalanını da bu iki günde yap dedi perşembe günü tekrar kontrol edecek o zamanda 10. Günü olmuş oluyor adetımın inşallah cumartesi gününe kadar yapar asilamami
benim günde 3 mm büyüyen yumurta oldu, atağa geçiyolar heralde 7. günden sonra

10. Gün 2 yum var sağda ve Solda doktor cumartesi tekrar cagirdi eğer 17 18 i gorursek iğneni yaparız dedi ama göremez isek p. Tesi yaparız dedi catlatmayi
Ya benim de buyumesi cok agir gitmisti bu sefer yumurtalarin. Doktor cts yapariz falan diyodu asilama icin ama sonra son iki gittigimde ilkinde 2 ser mm, ikinci gun 3 er mm buyumuslerdi. Bekleneden iyi oldu diye pers yapti. Normalde 1 mm falan buyuyolardi. Ins senin de oyle buyuyuverirler

Ya benim de buyumesi cok agir gitmisti bu sefer yumurtalarin. Doktor cts yapariz falan diyodu asilama icin ama sonra son iki gittigimde ilkinde 2 ser mm, ikinci gun 3 er mm buyumuslerdi. Bekleneden iyi oldu diye pers yapti. Normalde 1 mm falan buyuyolardi. Ins senin de oyle buyuyuverirler
Yarın tekrar gidicem doktora 18 i görürse çatlatma iğnemi yapacak eğer görmezse pazartesi tekrar gidicem o zamana kadar büyür dedi doktor çarşamba asilmayi yaparız en gec dedi

Bugün doktora gittim :) iki olan yumurtam 3 tane olmuş. :) ucude 17 18 mm yarın çatlatma iğnemi yapıcam salı günü de asilama yapilacak :)

Back
X