Bnm dr dısarıdan geliyor orada yaptırıyorum cok guzel cok sevındım cumartesı bnm transferım olacak![]()
Hayırlısı olsun canım inş çok güzel haberler alırsınız Peki kaç yumurtan oluştu ve kalitali oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnm dr dısarıdan geliyor orada yaptırıyorum cok guzel cok sevındım cumartesı bnm transferım olacak![]()
Hayırlısı olsun canım inş çok güzel haberler alırsınız Peki kaç yumurtan oluştu ve kalitali oldu
Bana kısa protokol uygulandı yaş 33 dr 8 gun gonal f kullandırdı 14 yumurta olustu ıyı dedı 9 dollendı 5.gunune kadar beklıycez dedı blast transfer yapılırsa ıyı olur dedı bugun embıryologla konustum bna dedıkı hıc umudumuz olmayan embıryoyu koymamak için bile uyarıyoruz hastayı fakat tutuyo ya bu şans yumurta kalitelide olsa Allah ıstemıyosa o gune kadar bozuluyo oyızden kalitelimı degılmı cok onemsememek lazım bnm ark 2.kalıte tek bır yumurtası vardı o tuttu Allahın takdırı ınş tutarHayırlısı olsun canım inş çok güzel haberler alırsınız Peki kaç yumurtan oluştu ve kalitali oldu
Hber edecegım canlarım cumartesı Anneme gecıcem yanlız olmayın bıraz dınlenın opuyorumAynen öyle canım biz elimizden geleni yapıyoruz ama son takdir allah'ın inş nasip etmiştirde güzel sonuçlarını duyarız allah hepimizin yardımcısı olsun.
Aynı duygular Can'ım ben de korkuyorum ve heyecanlıyım hayırlısı olsun... Biz Şişli Memorial dayız eşimin doktoru Murat başar
Ya kizlar benimde dun yumurta toplandi bı bardak su icsem bile lovboya gidiyorum anlamadim bu işi
Maşallahhhh darısı bnm başıma dua edın bna cumartesı 5.gun blast transfer Allahım duysun sesımı saglıkla kucagına al guzel anne![]()
Valla canim 3 kere gittim yani yumurta takibinde hemen iceri girdim doktor bakti hic bişeu söylemedi 3 kere gittigimdede ama tabi e2 devamli bakiyordum oyuzden biraz tedirgindim yüksek e2 iyi değilmiş benim en son 2990 doktor kesti igneleri hemen sanirim yeterli oluyor bu e2 ohhs olmaktan cok korktum pko yok ama hergun gonfal 300 vurdum biraz tirstim inş ya bende iki embriyo istiyorum ama yaşim gerekgi koymayabilir diyorum 26 yaşindayim bu arada bugun embriyolar hakında aramlarini dört gözle bekliyorum rabbim hepimize güxel sonuclar versinSlm canım inşallah çift çift embriyo oluşur ve transfer edilir. Sana bir sorum var acaba kaç kere yumurta takibine gittin? 6 Şubat adet oldun 3. Günü tedavin başladı 18.Şubat yumurta toplama günüydü.
Benim ikinci olacak ve şehir dışından ankaraya gelmek istiyorum yumurta takibi için.
Bu arada adetimin 2 gun başladi tedaviye pazar gunune denk geliyordu 3 gun oyuzden 2 gun başladik cnmSlm canım inşallah çift çift embriyo oluşur ve transfer edilir. Sana bir sorum var acaba kaç kere yumurta takibine gittin? 6 Şubat adet oldun 3. Günü tedavin başladı 18.Şubat yumurta toplama günüydü.
Benim ikinci olacak ve şehir dışından ankaraya gelmek istiyorum yumurta takibi için.
Doğru canım evet soğuk biri biraz ama bizim için işini iyi yapması daha önemli bizim orayı seçmemizdeki en büyük sebep murad bey bir de Memorial erkek faktöründe iyi diye duyduk araştırmalarımızdan ama eminim Tansel bey de çok iyi bir doktordur. Herkes bir vesile aslında Allahım ol derse her türlü her yerde olur. İnşallah ikimiz de iyi sonuçlar alırız.İyi akşamlar yine ben
Bizde ilk olarak murat beyle görüşmeye gittik ve bize çok soğuk geldi hatta hiç ilgilenmedi bile bizde bahceci ye gittik ve tansel bey okadar ilgilendi ki sanki bir hastası değilde arkadaşı gelmişti
Eşimde ben bu doktoru sevdim buna devam edelim dedi ve oradada başladık
İkimiz içinde hayırlısı olsun insallah
Neden 3. Gün başladı ki benim 2. Gün başladıBu arada adetimin 2 gun başladi tedaviye pazar gunune denk geliyordu 3 gun oyuzden 2 gun başladik cnm
Doğru canım evet soğuk biri biraz ama bizim için işini iyi yapması daha önemli bizim orayı seçmemizdeki en büyük sebep murad bey bir de Memorial erkek faktöründe iyi diye duyduk araştırmalarımızdan ama eminim Tansel bey de çok iyi bir doktordur. Herkes bir vesile aslında Allahım ol derse her türlü her yerde olur. İnşallah ikimiz de iyi sonuçlar alırız.
Sizin microtese ne zaman belli mi aşağı yukarı
Hayir 2 gün başladi benim tedavi 3 gün pazara denk geliyordu 2 veya 3 gun başlanmasi gerekiyomuş ztnNeden 3. Gün başladı ki benim 2. Gün başladı
Bizim de şubat 27 ya da 28 dedi tam tarih belli değil dualarım sizinle canımMikro tese ameliyatı haftaya cuma olabilir
Bugün benim yumurta kontrolüm var ve birazdan gidiyorum
Sizin ne zaman insallah
İnşallah bebeğin seninle dir canımBenimde 10 subatta tranferim gerceklesti yarın sonuc öğreneceğim dua edin lutfen.
Transferi 15'inde yaptırdım. Şimdi bekliyoruz bakalım ne olacak:) Herkese hayırlı olsun şimdiden!Evet kizlar kimler var benim adet 6 şubatta aama iki gün önceden gelir doktorum adetin 3 gunu cagirdi hayirlisi olsun hepimiz icin