Minik siyah noktam 5.6 mm lık bir gebelik kesesi olarak göründü bugün. Doktor gore küçük. Çarşambaya tekrar çağırdı. Kan tahlili istemedi bugün. Keseyi gorduk artık gerek yok dedi. Ben doktorun temkinli gittiğini dusunuyorum artık. Pazartesiden bu yana gayet güzel büyümüş, böyle devam ederse hiçbir sorun olmayacak bence. Ha tabii ki devam etmeyebilir ve doktor da bu ihtimali gözden kacirmiyor bence. Artık canımı sıkmayacagim. Büyüyor işte minigim, Rabbim devamını nasip etsin inşallah.Hadi bakalım bugun kontrol günün. inş güzel haberler ile dönersin :)
canını sıkma tabiki sağlıkla kucağına alırsın inş.Minik siyah noktam 5.6 mm lık bir gebelik kesesi olarak göründü bugün. Doktor gore küçük. Çarşambaya tekrar çağırdı. Kan tahlili istemedi bugün. Keseyi gorduk artık gerek yok dedi. Ben doktorun temkinli gittiğini dusunuyorum artık. Pazartesiden bu yana gayet güzel büyümüş, böyle devam ederse hiçbir sorun olmayacak bence. Ha tabii ki devam etmeyebilir ve doktor da bu ihtimali gözden kacirmiyor bence. Artık canımı sıkmayacagim. Büyüyor işte minigim, Rabbim devamını nasip etsin inşallah.
Ayy MaşaAllah subhanallah çok sevindim arkadaşım Rabbim tamamına erdirsin hayırlısı ilee :)Minik siyah noktam 5.6 mm lık bir gebelik kesesi olarak göründü bugün. Doktor gore küçük. Çarşambaya tekrar çağırdı. Kan tahlili istemedi bugün. Keseyi gorduk artık gerek yok dedi. Ben doktorun temkinli gittiğini dusunuyorum artık. Pazartesiden bu yana gayet güzel büyümüş, böyle devam ederse hiçbir sorun olmayacak bence. Ha tabii ki devam etmeyebilir ve doktor da bu ihtimali gözden kacirmiyor bence. Artık canımı sıkmayacagim. Büyüyor işte minigim, Rabbim devamını nasip etsin inşallah.
Amiiin canım benim kan verdim bekliyorum Dr. Ne diyecek bakalımNisanur_34 hadi bakalım cnm bugun sonuç günün hayırlı haberlerle dön inş. Benimde yarın test günüm:)
Amiiin canım benim kan verdim bekliyorum Dr. Ne diyecek bakalım
Tutmamis kızlar Tutmamis o evde yaptığım erken gebelik testindeki silik çizgiye rağmen...
Üzülme nolur canım nasip bu işler biz uğraştık didindik elimizden geleni yaptık taktiri ilahi gerisi. Rabbim neylerse güzel eyler
üzüldüm ya, hayırlısı olsun.. ne zaman yapmıştın ki o testi sen? acaba çatlatma iğnesinin bir etkisi miydi ki o.. İnşallah kendiliğinden olur da bir daha tüp denemezsin.Tutmamis kızlar Tutmamis o evde yaptığım erken gebelik testindeki silik çizgiye rağmen...
Çok uzgunum canim başka da ne diyecegimi bilemiyorum inan. Rabbim inşallah daha fazla bekletmeden tez vakitte nasip etsin.benim de test günüm yarin ama transferin 5. Gunu kanamam basladi ve hala devam ediyor resmen adet oluyorum bence suan.dr ne yazik ki sonuc negatiftir ama yinede yarin test yaptir dedi.coook uzucu bir durum bizim için ama vakti gelmemiş demekki daha yapacak birşey yokTutmamis kızlar Tutmamis o evde yaptığım erken gebelik testindeki silik çizgiye rağmen...
Canım benim eksik olma ben de sana Çok üzüldümÇok uzgunum canim başka da ne diyecegimi bilemiyorum inan. Rabbim inşallah daha fazla bekletmeden tez vakitte nasip etsin.benim de test günüm yarin ama transferin 5. Gunu kanamam basladi ve hala devam ediyor resmen adet oluyorum bence suan.dr ne yazik ki sonuc negatiftir ama yinede yarin test yaptir dedi.coook uzucu bir durum bizim için ama vakti gelmemiş demekki daha yapacak birşey yok
Benim de ilk denemem tutmamiştıama hala adet olmadım transferim 18 şubattaydıilk denemem tutmadı canım malesef , 2. yi bekliyorum
Tesekkur ederim canim bilgiler için kan verdim aksam 6 da alcam sonucu tabi ki de Allahtan ümit kesilmez artik bekleyip gorcezH Hfkv bu bilgiler senin için
Tüp bebekte gebelik testi yapılmadan önce kanama olursa?Bu durumda test yine normal zamanı gelince yani transfer tarihinden 12 gün sonra yapılmalıdır. Kanama olması mutlaka gebelik olmadığı veya sağlıksız gebelik olduğu anlamına gelmez. Kanama olduğu halde normal bir gebelik olabilir mis inşaAllah da olur :)
Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin BACIM :)Tesekkur ederim canim bilgiler için kan verdim aksam 6 da alcam sonucu tabi ki de Allahtan ümit kesilmez artik bekleyip gorcez
Cok gecmis arkadasim oyle degil mi ? Bi daha test yaptirBenim de ilk denemem tutmamiştıama hala adet olmadım transferim 18 şubattaydı
Amin BACIM :) insallah ... Sen ne durumdasin şuan.sonuctan sonra doktorunla görüştün mu ? Tekrar deneyecek misin ara mi vereceksinRabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin BACIM :)
Bana hemen raporu yenile dedi Sekreterlik ten ama hiç içimden gelmedi öyle yoruldum ki ya ara veririm 1 ay ya da tekrar düşünmem oluruna bırakırım Can'ımAmin BACIM :) insallah ... Sen ne durumdasin şuan.sonuctan sonra doktorunla görüştün mu ? Tekrar deneyecek misin ara mi vereceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?