- 6 Şubat 2016
- 631
- 580
- 23
Aynen.. bakalim nasil geçecek.İnşallah olucak canım ya idrara sıkışma fena ya
Senin opu günün belli mi canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen.. bakalim nasil geçecek.İnşallah olucak canım ya idrara sıkışma fena ya
Benim tam 10 gün sonra oldu canımKızlar yumurtalarınız iğneye başladıktan kaç gün sonra toplandı tabi kişiden kişiye değişiyor ama yazarsanız sevinirim benim için önemli çünkü o gün eşimi ameliyata alacaklar
benim adet döngüm 24-28 gün arasındadır genellikle 7-8 gün sürer bunlar etken midir bilmiyorum ama adetimin 11. günü yumurta toplama işlemi yapıldıKızlar yumurtalarınız iğneye başladıktan kaç gün sonra toplandı tabi kişiden kişiye değişiyor ama yazarsanız sevinirim benim için önemli çünkü o gün eşimi ameliyata alacaklar
Bana cumartesi yada pazar dedi ama yarın randevum var heralde belli olurAynen.. bakalim nasil geçecek.
Senin opu günün belli mi canim
Polip olduğunu nerden anlıyor cnm ultrason da belli olur mu benim de seninle aynı durummerhaba arkadaşlar.bende uzun protokol tüp bebek tedavisine başladım. 21. gün Lucrin kullanmaya başladım. haftaya hasta olduğumda ikinci gün gidip ilaçlarıma başlicam. benim 2. denemem olacak. ilkinde 2 transfer olmuştu kimyasal gebelik oldu. ilk kan testinde gebeyim diye gözüküyrdu çok sevinmiştim ama 2 gün sonra değerler güşmeye başladı. şimdi doktorumu değiştirdim. meğerse bende polip varmış. o yüzden bebek tutunamıyrmuş. polipleri temizlettirdim şimdi ikinci tüp bebek tedvisine başladım. inş hepimizin sonuşları iyi olur sağlıklı güzel bebeklerimizi kucağımıza alırız. bana da dua edin :) transferden sonra kan sonucu belli olduğunda mutlaka burdan yazın arkadaşlar hepimiz takip ediyoruz heyecanla çünkü :)
Hayirlisi olsun canimMeraba kızlar,bende 8 şubat pazartesi 5.gün transferi oldum ve beklemedeyim.3.denemem.18 şubatta belli olacak.inşallah Rabbim herkese hayırlı ewlatlar nasip etsin.
Sağol canım inşallah
Meraba canm hayırlısı olsun insallah bende ctesi transfer olacam da nasıl geçiriyorsun günlerini ayağa kalkıyor musun basında sana bakan biri var mı yoksa kendi basına halledebiliyo musun? Ben hep bi meraktayim da ne olacak diye benim bi esim var basımda napicz bilmiyorum
Anladım canım cok tesekkur ederim cvbin icin Rabbim hayırlısını göstersin insallah guzel haberlerini bekliyorumCanım inşallah hakkımızda hayırlısı olur.ilk 2 denememde yattım çok az hareket ettim.sanki ayağa kalkarsam düşecekmiş gibi hissettim.aslında yanlış.vücudunda harekete,kan dolaşımının artmasına ihtiyacı var.ben gülmenin hapşırmanın öksürmenin sakıncalı olduğunu bilirdim ama bu transferimde hemşirem aksine yanlış olduğunu sadece ilaçları düzenli kullanmam gerektiğini ve kabız olmamamı söyledi.annem ve eşim var ilk 2 gün yattım ve oturdum dinlenmek için.şu 2gündürde ewde bir iş yapmıyorum dolaşıyorum sadece.kabız oluyorum doktoruma dedim ilaç verdi bende bol su içiyorum...bişeyde hissetmiyorum inşallah hayırlı haberlerle döneriz.ama tek tavsiyem kasma kendini dinlen canım.
İnşallah canım ya heyacanlıyım umutsuzluk ve umut arasında gidip geliyorum işteAnladım canım cok tesekkur ederim cvbin icin Rabbim hayırlısını göstersin insallah guzel haberlerini bekliyorum
Canım uzun protokol değil ama benim de yumurtalarımın boyutları uyumsuz olduğu için tedavim ertelendi bu yüzden bana da baskılayıcı verdiler ama bant şeklinde climara diye bir bant ben de ovulasyon gününün 10 gün sonrası yani 24. Gün yani YARIN banta başlıyorum ve adetin 2. Günü muayene için gideceğim o Zaman hangi ilacı kullanacağım bilmiyorumKızlar Ege Üni'de 'de uzun protokole başladım. Gonapeptyl vurunuyorum, 2. günüm. Adete 2-3 gün kaldı öylesine yaptığım bir ovulaston testi kopkoyu çıkınca acaba dedim ben de tüp bebek yaptıracağı ay kendiliğinden hamile kalan şanslılardan mıyım ama maalesef, baskılayıcı ilaçlar lh yi önce yükseltip sonra baskılıyormuş. Adetimin 9. günü kontrolum var. O zamana kadar baskılayıcı iğnelere devam. Maalesef adetin 2. veya 3. günü yumurtlama geliştirici iğnelere başlatmıyorlar beni. Sebebini bilmiyorum. Süreç uzayacak sanırım. Belki marta sarkar. Aranızda uzun protokol var mı? Allah hepimizin yardımcısı olsun.
merhaba arkadaşlar.bende uzun protokol tüp bebek tedavisine başladım. 21. gün Lucrin kullanmaya başladım. haftaya hasta olduğumda ikinci gün gidip ilaçlarıma başlicam. benim 2. denemem olacak. ilkinde 2 transfer olmuştu kimyasal gebelik oldu. ilk kan testinde gebeyim diye gözüküyrdu çok sevinmiştim ama 2 gün sonra değerler güşmeye başladı. şimdi doktorumu değiştirdim. meğerse bende polip varmış. o yüzden bebek tutunamıyrmuş. polipleri temizlettirdim şimdi ikinci tüp bebek tedvisine başladım. inş hepimizin sonuşları iyi olur sağlıklı güzel bebeklerimizi kucağımıza alırız. bana da dua edin :) transferden sonra kan sonucu belli olduğunda mutlaka burdan yazın arkadaşlar hepimiz takip ediyoruz heyecanla çünkü :)
HAdi hayırlısıyla pozitif devam etsin, pozitif sonuçlansın inşallah her şey :) Beni adetin 2. günü çağırmadılar çok şaşkınım bin tane konu okudum hiç kendim gibi görmedim. Uzun protokol bile olsa adetin 2-3. günü geliştirici iğnelere başlayan insanlar gördüm hep. Zaten adetin 11. günü yumurtluyorum. Bunlar 9. gün kontrole çağırıyorlar geliştirici iğnelere hiç başlatmadan...Benimki uzunun da uzunu protokol sanırım.Canım uzun protokol değil ama benim de yumurtalarımın boyutları uyumsuz olduğu için tedavim ertelendi bu yüzden bana da baskılayıcı verdiler ama bant şeklinde climara diye bir bant ben de ovulasyon gününün 10 gün sonrası yani 24. Gün yani YARIN banta başlıyorum ve adetin 2. Günü muayene için gideceğim o Zaman hangi ilacı kullanacağım bilmiyorum
Olsun canım uzun olsun da sonu iyi olsun :)HAdi hayırlısıyla pozitif devam etsin, pozitif sonuçlansın inşallah her şey :) Beni adetin 2. günü çağırmadılar çok şaşkınım bin tane konu okudum hiç kendim gibi görmedim. Uzun protokol bile olsa adetin 2-3. günü geliştirici iğnelere başlayan insanlar gördüm hep. Zaten adetin 11. günü yumurtluyorum. Bunlar 9. gün kontrole çağırıyorlar geliştirici iğnelere hiç başlatmadan...Benimki uzunun da uzunu protokol sanırım.
MERHABA TEDAVINIZ HAYIRLI OLSUN BENDE TÜP BEBEK DUSUNUYORUM HANGI MERKEZDE YAPTIRDINIZ VE SIZE NE KADARAMAL OLDU ACABAEvet kizlar kimler var benim adet 6 şubatta aama iki gün önceden gelir doktorum adetin 3 gunu cagirdi hayirlisi olsun hepimiz icin