• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ya kızlar hayatım boyunca İkizlerden hiç hoşlanmadim...Acayip bir şekilde bu sefer ikiz kızlarım olsun istiyorum :KK46::KK46:Eşim de ilk duydugunda sacmalama dedi. Şimdi karnimi kızlarım benim diye seviyor.Bu arada daha bat 15 Kasım biz fena kaptırdık kendimizi:-)

MERHABA TEMMUZ ANNELERİ BENDE HAMİLE OLDUĞUMU BU GÜN ÖĞRENDİM KISMETSE DOĞUM 3 TEMMUZ :)

Doktor gebelik ihtimali olan hasta kabul etmemektedir dedi 182 deki kız şaşırdım diğer doktorda görevi bırakmış dedi nasıl devlet hastanesi anlamadım bizim burdaki ozele gidicem kan tahliline yarın haberleri yazarım :)
O nasıl doktormus öyle şaşırdım :) inşallah hayırlı haberlerle dönerim canım :)

Ya kızlar hayatım boyunca İkizlerden hiç hoşlanmadim...Acayip bir şekilde bu sefer ikiz kızlarım olsun istiyorum :KK46::KK46:Eşim de ilk duydugunda sacmalama dedi. Şimdi karnimi kızlarım benim diye seviyor.Bu arada daha bat 15 Kasım biz fena kaptırdık kendimizi:-)
Bakalim canım :) rabbim gönlüne göre versin :) bende hep ikiz istiyordum bi kız bi erkek ama şimdi istemiyorum , arkuat uterus var tek çocukda bile düşük tehlikesi ve erken doğum ihtimali var kaldiki ikiz :(

Allah gönlüne göre verir insallah

:KK54:
Bakalim canım :) rabbim gönlüne göre versin :) bende hep ikiz istiyordum bi kız bi erkek ama şimdi istemiyorum , arkuat uterus var tek çocukda bile düşük tehlikesi ve erken doğum ihtimali var kaldiki ikiz :KK43:
Emelcim sana hep dua ediyorum canım.Insallah bu ay hayırlı haberlerini alicaz.Oglumun hemşerisi senin yerin ayrı :KK54:Bu arada senin bat gelmedi mi

Vallahi helal olsun ben 29 ekimde beta 60 cikti 31 ekimde 150 çıktı kocama diyorum bugün bir daha mı tahlil yaptirsam

7 haftaya 70 kere yaptiririm bana kalsa

Ben tembelligimden gidemiyorum bikere yaptırdım 19 orda kaldı
Bu cumartesi doktor randevusu nu heyecanla bekliyorum

Back
X