Canım bir tane mi dondurulmuş embriyo var yaşın kaç kaçıncı denemen hakkınizda hayırlısı insaallah inşallah yazın hepimiz pozitif haberler paylaşırız burda
Hadi bakalım inşallah o embriyo tutunur peki neden 2 sini transfer etmemişlerdi gerçi herşey nasip kısmet inşallah bir güzel tutunur hatta belki 2ye bölünürde ikizlerin olurlar inşallahCanım ben ocak ayında ilk denememi oldum embriyom 5 gun aa kalitede olmasına rağmen tutmadı malesef.bir embriyom kaldı dondurulmuş.29 yaşındayım rezervim az benim sadece iki yumurtamda oluştu Allaha Şükür ikiside güzel dollendi ama ilki tutmadı. Şimdi yazdan önce nasıl hazirlansam diye düşünüyorum araştırıyorum
Abooooo bu da benim gibi psikoloji yi bozmuşÇok zor telaşlar isteyen herkes kucağına alır inşallah bebeğini. Bizim de ilk denememiz olacak ve çok heyecanlıyım geceleri rüyamda sürekli doktorlardayım
Rahim filmi cekilmeyecekmisin bana rahim filmi çekilecek dedi histeroskopi yapılacak dedi malum 3.deneme olacak bende bitkisellere başlamak istiyorum ya ama yapmaya çok üseniyorum bu aralar çok üşengeç olmuşum yaaaCanım Doktorum embriyolar çok iyi rahim çok güzel görünüyor ikisini koyarsak ikiz olursa sıkıntılı olur cogul gebelik riskli diyr.bide yaş faktörü 29 yaşındayım. Doktorun tavsiyesiydi.vardir bi Hayır bunda da inşallah.simdi histeroskopi araştırıyorum transfer öncesi
Canım yaşın daha genç ama yani çok yaşın yok ki canımCanım Doktorum embriyolar çok iyi rahim çok güzel görünüyor ikisini koyarsak ikiz olursa sıkıntılı olur cogul gebelik riskli diyr.bide yaş faktörü 29 yaşındayım. Doktorun tavsiyesiydi.vardir bi Hayır bunda da inşallah.simdi histeroskopi araştırıyorum transfer öncesi
Rahim filmi cekilmeyecekmisin bana rahim filmi çekilecek dedi histeroskopi yapılacak dedi malum 3.deneme olacak bende bitkisellere başlamak istiyorum ya ama yapmaya çok üseniyorum bu aralar çok üşengeç olmuşum yaaa
ohoo hem nasıl bozmak eşim gülüyor halimeAbooooo bu da benim gibi psikoloji yi bozmuşyalnız değilmişim valla benim kafa gitmiş varsa yoksa çocuk gece yatarken sabah kalkarken yemek yerken ya ne bileyim diyorum ya kafa gitmiş artık inşallah son bulur bu haller inşallah kucağımıza alırız seneye inşallah kucagimizda olur yavrucuklarımiz
Canım acaba bizde kullansak etki eder mi yada dr a sormadan kullamasak mı dün eşim test yaptırdı çok çok nadir canlı hücre görüldü yada bir tane kür tarifi aldım onu mu uygulasam offffff ya kafamda deli sorularHaftada 2 gün pregnly 5000 menogon 75 canım tekarar yazayım dedim
Canım eşinin hormonları düşük müCanım acaba bizde kullansak etki eder mi yada dr a sormadan kullamasak mı dün eşim test yaptırdı çok çok nadir canlı hücre görüldü yada bir tane kür tarifi aldım onu mu uygulasam offffff ya kafamda deli sorular
Yok canım herşey normalCanım eşinin hormonları düşük mü
Normalse bu iğneler kullanamazsınız canım dengeyi bozar. Doğal kürler yap. Keçi boynuzu kürü gibi .Yok canım herşey normal
Bu iğneler hormonlarda sorun varsa mı kullanılır o zaman en iyisi dediğin gibi keçi boynuzu kürü uygulamakNormalse bu iğneler kullanamazsınız canım dengeyi bozar. Doğal kürler yap. Keçi boynuzu kürü gibi .
Tabi eşimin hormonları düşüktü o yüzden kullandı. Giseng macunları var onlar da iyi gelirmişBu iğneler hormonlarda sorun varsa mı kullanılır o zaman en iyisi dediğin gibi keçi boynuzu kürü uygulamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?