Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor bebeğimin cinsiyetini henüz söylemedi ama isim konusunda çok fikirsizim kızlar sizler neler düşünüyorsunuz paylaşır mısınız?
Benim oğlum 13+2 iken gösterdi hemen kendini :) Babası çocukluğundan beri oğlu olursa Hamza ismini koymak istiyormuş biz de Hamza Hüsrev koyucaz inşaAllah :)
Sare ismine bayiliyorum. Kizimin ismi Ayse Sare..Bizim de cinsiyetimiz henüz belli olmadı daha iki hafta sonra öğreneceğiz inşallah ama içimden bu zamana kadar kız için hep Sare ismi geçti..
Aaa ne hoş :) .. Ben de Ayşe Sare düşünüyordum benim de iki ismim var ilki Ayşe.Sare ismine bayiliyorum. Kizimin ismi Ayse Sare..
Bizim de kiz olursa Azra veya Elif..
Erkek icin hicbir fikrim yok..
Aa ne kadar guzeell :)Aaa ne hoş :) .. Ben de Ayşe Sare düşünüyordum benim de iki ismim var ilki Ayşe.
Bence Eymenşimdilik erkek gibi göründü yavrucak :)
yıllardır düşündüğümüz üç isim var 1.SELÇUK 2.EYMEN 3.ERTUĞRUL
ama en çok istediğim ERTUĞRUL ama kararsızı ?
sizce
Mete ismini cok severim..Batu - Batuhan -Mete - Gökhan bunlar şimdilik düşündüğümüz isimler net karar verene kadar liste uzayacak sanırım
Batu guzelBatu - Batuhan -Mete - Gökhan bunlar şimdilik düşündüğümüz isimler net karar verene kadar liste uzayacak sanırım