- 17 Mart 2016
- 533
- 645
- 103
- 49
- Konu Sahibi s_akaydin76
-
Yok bi aşılama iki başarısız tüp bebek şimdi üçüncüsüne başladık bakalım senin ilkmiMalesef canım olmadı bende haziran yada temmuz gibi tekrar deniyecegim ilk denemem mi
İlk ti canım bir de asilama yapılmıştı olmadı simdilik ikinci yi deniyecez hayırlısıyla sizin bir problem varmı sebepsiz inf miYok bi aşılama iki başarısız tüp bebek şimdi üçüncüsüne başladık bakalım senin ilkmi
Tüpleri kapalı kendiliginden olan ilk gebeliğim sonrası düşük Tüplerimde hasar oluştu ikisinide bağlattık umudumuz tüp bebek kaldıİlk ti canım bir de asilama yapılmıştı olmadı simdilik ikinci yi deniyecez hayırlısıyla sizin bir problem varmı sebepsiz inf mi
Tesekkur ederim siz yaptirdiniz mi ve hangi ilaclari kullandinizYumurtaliklar aşırı uyarıldığı icin ağrı oluyor.yumurtaları dondurup bir dahaki ay sadece rahmi hazırlamaya ugrasacaktir doktorunuz.sansiniz bol olsun
Hayırlı olsun tedaviniz.benim de embriyolar donduruldu kısmetse haziranda transfer var.siZde sorun neydşTesekkur ederim siz yaptirdiniz mi ve hangi ilaclari kullandiniz
Merhabalar ben ilk tedavimi mersinde yaptırdım ikinci istanbul dusunuyorum doktorunuzu tanimiyorum tedaviyle ilgili sorulariniz varsa yardımcı olabilirim.hangi merkezde yapilacak tedavin ne zamanMerhaba hanımlar,
Bende Allah izin verirse bu ayın sonunda tüp bebeğe başlayacağım. Daha önce Dr. Çağcıl YEtim'e gitmiş duymuş olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Nolur yardım çok karışığım
Yumurta m yavas calisiyor mus da benim tedavi yolu degisti tekrar ve bu carsamba yumurta vericem ve cuma falan transfer olucakHayırlı olsun tedaviniz.benim de embriyolar donduruldu kısmetse haziranda transfer var.siZde sorun neydş
Tesekkur ederimRahat ol hic birşeye gerek yok orada zaten ameliyat onluguyle yatiyorsun 2 saat bazıları dahada kısa dinlenip cikiyorsun sadece rahat giyinebilecegin esorfman tarzı giyin kolay gelsin
Transfer sonrasi nasil oldunuz siz benim kasiklarimda agri var daRahat ol hic birşeye gerek yok orada zaten ameliyat onluguyle yatiyorsun 2 saat bazıları dahada kısa dinlenip cikiyorsun sadece rahat giyinebilecegin esorfman tarzı giyin kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?