2016 ya girerken fit olmalıyım

ispanyol

başlangıç 81.4, şimdi 63, giden 18.4 ,hedef 60
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2014
3.795
4.582
248
merhabaaaa..
uzun zamandır günlük açmak istiyordum ama hep erteliyordum.. bugün kendimden aldığım sonsuz gazla başladım yazmaya..
efendim ben iştahlı biriyim, tatlıya ,çikolataya, krakere, abur cubura baylırım..genelde de bunlar yüzünden alırım kiloyu..
ocak 2014 te 65 ile hamile kaldım ve 87 ile ekim ayında ikinci kez anne oldum.. benim doğum kilolarım kendiliğinden gitmez. bebeğim 2-3 aylıktı başladım ufaktan diyete .bu zamana kadar 1 hafta yapıp 2 gün bozarak ancak 82 den 67 lere indim..bunda sevgili 1. takım üyesi arkadaşlarımın ,canlarımın desteğini çok gördüm.
herşey iyiyken bayramda bir saldım kendimi tartıda tekrar 70le karşılaştım ve dedimki ARTIK BU İŞ BİTECEK.. İKİ İLERİ BİR GERİ OLMUYOR.. HADİ KIZIM TOPARLAN VE YENİ YILA FİT BİR VÜCUTLA GİR...
ve başladım yeniden...
bu sefer sadece kilo vermek değil amacım ,incelmek ,sıkılaşmak, sellülitlerimden kurtulmak...
bekle beni 2016 sana dair çok güzel planlarım var..

28 eylül: 70.8
02 ekim:69.1

sabahları 7 de uyanırım , hafif bir-iki egzersiz yapıp hazırlanırım kahvaltıda mutlaka yumurta ve peynir yerim.. ekmek ise nadiren..sonra oğluşumu okula kızımı da babaanneye bırakmak üzere hazırlar ve 8:15 gibi evden çıkarım..
öğle yemeğimi işyerinde yerim , eğer yemek kötüyse dışardan sipariş ettiğimz olur.. işyerinde en yakın arkadaşım diyetisyen olduğu için çok şanslıyımm öğle yemeğimi genelde o belirler.. sağolsun kendisi bana çok destek oldu sayesinde son 1 ayda 2.5 kilo yağ verdim ama sanırım uzun zamandan beri diyet yaptığım için sıkıldım .. birkaç gün yapmayyaım dedim bayramda ve sonuç büyük hüsraaaannn..
akşamları aslında hafif geçiriyorum, ama oğlum abur cubur yerken bazen dayanamıyorum , hele de nutellayaaaa..
nutella ve bisküviler artık başdüşmanım

bu sabah miniğim erken uyandığı için kahvaltı yapamadan çıktım.. normalde illaki evde yaarım kahvaltımı..
o yüzden saat 10 a doğru 3-4 badem ve 8-10 tane beyaz leblebi kahvaltım oldu.
öğle yemeğinde 1 kase çorba, 1 dilim ekme 1 porsiyon taze fasulye, salata , azıcık da peynir yedim..

egzersizlere de baştan başladım.
mekik programı, squat programı bir de basen için bir egzersiz programım var onu yapıyorum
bugün baştan başladım 1. günüm.

egzersizlerim

Eklentiler

• 7mjMda.webp
    7mjMda.webp
    94,6 KB · Görüntüleme: 533
  • 30daythighs.webp
    30daythighs.webp
    65,3 KB · Görüntüleme: 191
  • squatprogrami.webp
    squatprogrami.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 1.024
ölçülerimi de aldım tabii ki..
emzirdiğim için göğüs ölçümü alamadım çünkü memelerin biri halepte biri şamda

tarih bel göbek kalça basen üst bacak kilo
28.09 81 93 105 109 58 70.5
02.10 81 91 104 108 58 69.1

sabahları 7 de uyanırım , hafif bir-iki egzersiz yapıp hazırlanırım kahvaltıda mutlaka yumurta ve peynir yerim.. ekmek ise nadiren..sonra oğluşumu okula kızımı da babaanneye bırakmak üzere hazırlar ve 8:15 gibi evden çıkarım..
öğle yemeğimi işyerinde yerim , eğer yemek kötüyse dışardan sipariş ettiğimz olur.. işyerinde en yakın arkadaşım diyetisyen olduğu için çok şanslıyımm öğle yemeğimi genelde o belirler.. sağolsun kendisi bana çok destek oldu sayesinde son 1 ayda 2.5 kilo yağ verdim ama sanırım uzun zamandan beri diyet yaptığım için sıkıldım .. birkaç gün yapmayyaım dedim bayramda ve sonuç büyük hüsraaaannn..
akşamları aslında hafif geçiriyorum, ama oğlum abur cubur yerken bazen dayanamıyorum , hele de nutellayaaaa..
nutella ve bisküviler artık başdüşmanım

ay ne güzel iş yeri yemekleri bir diyetisyen tarafından belirleniyor :) aslında 2.5 kilo yag müthis bir değişim! abur cuburlar için bence hiç almamak lazım eve. eve girince yeniyor cünkü. meyve ve kuru meyve kuru yemiş tüketmeli ;) hem cocuklar için de daha saglıklı

bu sabah miniğim erken uyandığı için kahvaltı yapamadan çıktım.. normalde illaki evde yaarım kahvaltımı..
o yüzden saat 10 a doğru 3-4 badem ve 8-10 tane beyaz leblebi kahvaltım oldu.
öğle yemeğinde 1 kase çorba, 1 dilim ekme 1 porsiyon taze fasulye, salata , azıcık da peynir yedim..

kahvaltı yapamadıgımda 1 muz alıp öyle geciyorum iş yerine. sana da tavsiye ederim ;) hem tok tutuyor hem de saglıklı. bu arada erkenden uyanıyorsun ne güzel ;)

aslında bir takım olarak bu çalışmayı yapsak hem birbirimize destek olmuş oluruz

ay ne güzel iş yeri yemekleri bir diyetisyen tarafından belirleniyor :) aslında 2.5 kilo yag müthis bir değişim! abur cuburlar için bence hiç almamak lazım eve. eve girince yeniyor cünkü. meyve ve kuru meyve kuru yemiş tüketmeli :KK66: hem cocuklar için de daha saglıklı

kahvaltı yapamadıgımda 1 muz alıp öyle geciyorum iş yerine. sana da tavsiye ederim :KK66: hem tok tutuyor hem de saglıklı. bu arada erkenden uyanıyorsun ne güzel :KK66:
canımmm hoşgeldiinnnn..
evet en doğrusu hiç almamak aburcubur.. ama gel görki çocuk bu istiyor işte..
aslında biraz yulaf ezmesi alacaktım yanıma yoğurtla ama inanki ona bile vaktim kalmadı evde de muz yoktu.. bir dahakine öyle yapayım..
benim aklma da işyerinde biraz yulaf ezmesi ve süt bulundurmak geldi..acil durumlar için

canımmm hoşgeldiinnnn..
evet en doğrusu hiç almamak aburcubur.. ama gel görki çocuk bu istiyor işte..
aslında biraz yulaf ezmesi alacaktım yanıma yoğurtla ama inanki ona bile vaktim kalmadı evde de muz yoktu.. bir dahakine öyle yapayım..
benim aklma da işyerinde biraz yulaf ezmesi ve süt bulundurmak geldi..acil durumlar için

cocukların alıskanlıgını da değiştirebiliriz gibi geliyor. annem bize küçükken asla cips ve kola almazdı. ve biz de ısrar etmezdik. ne zaman üni.ye basladım cips yüzünden kilo alıp da aklım basıma gelince bıraktım. evlendim esim de sever aburcuburu ama almıyoruz o da alıstı. ilk zamanlar cocuk gibi gofret alalııım mı yapıyordu gördükce :D simdi alsak bile yenmiyor.

evet süt fikri de mantıklı ama işe gelince onu yiyecek vakit bulmak mesele. ;)

cocukların alıskanlıgını da değiştirebiliriz gibi geliyor. annem bize küçükken asla cips ve kola almazdı. ve biz de ısrar etmezdik. ne zaman üni.ye basladım cips yüzünden kilo alıp da aklım basıma gelince bıraktım. evlendim esim de sever aburcuburu ama almıyoruz o da alıstı. ilk zamanlar cocuk gibi gofret alalııım mı yapıyordu gördükce :KK70: simdi alsak bile yenmiyor.

evet süt fikri de mantıklı ama işe gelince onu yiyecek vakit bulmak mesele. :KK66:
haklısın yavaş yavaş azaltıp bıraktırmalıyım çocuğa da.. dağateşim canım arkadaşım süpersin , bir yeni hedefim de bu olsun aburcuburu evden uzaklaştırmaaakkk..

benim kilom normal ama doğum göbeğim var bende kurtulmak istiyorum şahsen ondan eğer olursa bende katılmka isterim açıkçası
ben bu programı yarısına kadar uygulamıştım ve 14 günde bile farkedilir sonuç olmuştu göbeğimde..
beraber yapalım mı ..sabahtan ölçülerini al en azından mekik programına başla derim..

haklısın yavaş yavaş azaltıp bıraktırmalıyım çocuğa da.. dağateşim canım arkadaşım süpersin , bir yeni hedefim de bu olsun aburcuburu evden uzaklaştırmaaakkk..

ay şimdiden kolay gelsiiin. konuyla alakasız bu gögüsler ne zaman normale dönüyor :( benimkiler simdiden büyüdü ya.

ben bu programı yarısına kadar uygulamıştım ve 14 günde bile farkedilir sonuç olmuştu göbeğimde..
beraber yapalım mı ..sabahtan ölçülerini al en azından mekik programına başla derim..

bir de benim durumumdakiler mekik cekebiliyor mu bir doktor olarak bilebilirsin doktoruma sormadan önce sana sorayım dedim.

ay şimdiden kolay gelsiiin. konuyla alakasız bu gögüsler ne zaman normale dönüyor :KK43: benimkiler simdiden büyüdü ya.

bir de benim durumumdakiler mekik cekebiliyor mu bir doktor olarak bilebilirsin doktoruma sormadan önce sana sorayım dedim.
canımm gebelikte mekik çekeyim deme kzuzummm..yürüyüş veya yoga benzeri egzersizleri denemelisin ..
memeler büyüyor tatlım hele de süt dolu olunca bomba gibi oluyorlar ve emzirme sonrasında bile eski haline dönmesi zaman alabiliyor.. inşallah eski haline gelir benimkiler de

mekik programını sabah kalkınca yaptım ama squat ve basen için olanları işyerinde yaptım iyi de oldu hem hareket oldu bana.. bugün benim işler kesat .şu saat oldu 7 kişi ancak geldi..
squata ek olark yan squat da yapıyorum yani programda 50 ama benim toplamda 100 oluyor

canımm gebelikte mekik çekeyim deme kzuzummm..yürüyüş veya yoga benzeri egzersizleri denemelisin ..
memeler büyüyor tatlım hele de süt dolu olunca bomba gibi oluyorlar ve emzirme sonrasında bile eski haline dönmesi zaman alabiliyor.. inşallah eski haline gelir benimkiler de

yaa demee demeee. simdiden rahatsız ediyor. gecen bir yerde bekliyorum. hep giydiğim bir kıyafet var üstümde bir baktım anaaa kocaman olmuslar resmen orantı bozuldu vucudumda :( yoga bana cok hafif geliyor ya. sanki spor yapmıyor gibi oturmus da nefes alıp veriyormusum gibi :D eliptik bisiklete biniyorum simdilik bakalım ne kadar yapabilecegim.

Back
X