Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur canım ama ben çalıştığım için hepsini akşam yapmayı düşünüyorum yarından itibaren başlıyorumben bu programı yarısına kadar uygulamıştım ve 14 günde bile farkedilir sonuç olmuştu göbeğimde..
beraber yapalım mı ..sabahtan ölçülerini al en azından mekik programına başla derim..
hangilerinden başlamam lazım canım paylaştıklarını indirdim pc yeben bu programı yarısına kadar uygulamıştım ve 14 günde bile farkedilir sonuç olmuştu göbeğimde..
beraber yapalım mı ..sabahtan ölçülerini al en azından mekik programına başla derim..
mekik programıyla başla, squatı hemen başlama önce günde 10-15 tane yapıp bacaklarını alıştır. yoksa çok fena ağrıyor bacakların .. 1 hafta bu şekilde yapıp onu da programa ekle..hangilerinden başlamam lazım canım paylaştıklarını indirdim pc ye
canımm teşekkür ederimm. evet birlikte yapabilriiz çok eğlenceli üstelik vakit de almıyorGünlüğün hayırlı olsun bayramda aldığın kilolar çabuk gider bu azimle devam edersen.Artık seni ziyarete buraya gelirim.Spor programına bende katılayım.Bir haftadır koşturmaktan spor yapamadım.
canım benim daha yeni başlamışsın acele etme, 2 hafta sonra incelmiş hisstemeye başlarasın..Nolur banada yardımcı olunn 5 gündür diyet yürüyüş yapıyorum kendimi paraladım belki kilo vermek için erken ama ben kendimi hafiflemiş hissetmiyorum
rica ederim canmmBu programlar tam benim aradığım programlar.
Paylaştığın için çok teşekkür ediyorum.
Anladım cnm sağol bakayım bi takımlaramekik programıyla başla, squatı hemen
canım benim daha yeni başlamışsın acele etme, 2 hafta sonra incelmiş hisstemeye başlarasın..
haftalık kilo verme yarışmalarımız var istersen oraya katıl takımiçi çok iyi motive oluyorsun.
Diyetisyenler bizi yakında kovacak.Yaptığımız kaçamağa göre spor mu yapsak acaba?merhaba sevgili günlüğüm..dün akşam kaçamaklarım yüzünden üzgünüm..
yarın detoks yapmayı planlıyorum ..
tamam canım öyle yapayım o zaman çok teşekkür ederimmekik programıyla başla, squatı hemen başlama önce günde 10-15 tane yapıp bacaklarını alıştır. yoksa çok fena ağrıyor bacakların .. 1 hafta bu şekilde yapıp onu da programa ekle..
canım burayım.. netle ilgili problem vardı birkaç gün giremedim.. bir de çocuklar hasta koşturmaktan helak oldum valla.. bugünregl oldum üstüne daha 1 hafta vardı..bir yandan ben de de başladı burun tıkanıklığı boğaz ağrısı..İspanyol nerelerdesin canım? Merak ettim hasta değilsin değil mi?
Çok geçmiş olsun.Benimkiler de atlattı sükür. Gel gel sensiz olmuyor.canım burayım.. netle ilgili problem vardı birkaç gün giremedim.. bir de çocuklar hasta koşturmaktan helak oldum valla.. bugünregl oldum üstüne daha 1 hafta vardı..bir yandan ben de de başladı burun tıkanıklığı boğaz ağrısı..
diyete devam ediyorum.. mekik programına da sadık kaldım ama squatı boşladım biraz... bir toparlanayım devam edizcem...