Saç Uzatma Yöntemleri 2016 ya kadar saç uzatıyorum

sindirellaa00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
236
58
Kızlar diğer konu karman çorman oldugu icin burdan devam etcem.

Her pazar sinemaki yapıyorum ( 6. Kürdeyim ). Aşağıda saçımın ilk hali var ( 1 buçuk ay öncesi ) 1 ay sonra tekrar fotoğraf paylaşcam bakalım işe yarayacak mı :)

Son düzenleme:
2015-01-02-12-38-35_deco.jpg
31.12.2014

Kizlar ben sinemaki kurunu hic denemedimm ama yag bakimi yapiyorum 1. Ayi doldurdugum icin haftada bire dusurdum ama sampuanda bepanthen bemiks evin ve cam terebentin yagi zeytin yagi kullaniyorumm en son uc hafta once kendim kesmistimm sacimi baya bi uzadii hemdee artik farkediljyor

Kizlar ben sinemaki kurunu hic denemedimm ama yag bakimi yapiyorum 1. Ayi doldurdugum icin haftada bire dusurdum ama sampuanda bepanthen bemiks evin ve cam terebentin yagi zeytin yagi kullaniyorumm en son uc hafta once kendim kesmistimm sacimi baya bi uzadii hemdee artik farkediljyor
Teşekkür ederiim canım yeni şampuan almıştım zaten evde de var malzemeler ekleyim

Kızlar hiç bir değişme yok uzamada normalde de ayda 2 cm uzuyordu şimdi de öyle. 1 hafta sonra yani dinlenme süresi bitince lavantaya başlıycsm

Kızlar hiç bir değişme yok uzamada normalde de ayda 2 cm uzuyordu şimdi de öyle. 1 hafta sonra yani dinlenme süresi bitince lavantaya başlıycsm
Canim ben sadece bakim yaglari ve vitaminlerlee bile 3 haftada gozle görülür bi uzama oldu cm olarak olcmedjmm ama 3 cm olmustur ama sık sık sac diplerine masajda yapiyomusjnn

şu uçları top top olan saç fıralarıyla gece yatmadan fırçala saçını güzelce diplere değdire değdire, kan dolaşımı hızlansın, faydası olur:)

Gerçekten mi çok mutlu oldum :)
sac fırcalamanın uzamasında faydası varmı gercekten ,
canım cok samımı soyluyorum ben cok dıkkatlı bı ınsanımdr barız bellı yanı uzamıs sac ,
bnmkılerde aslan yelesı modelı uzayınca super oluyo da suan senınkılerden bıraz dha uzunlar eskı halını ıstıyorum bende

sac fırcalamanın uzamasında faydası varmı gercekten ,
canım cok samımı soyluyorum ben cok dıkkatlı bı ınsanımdr barız bellı yanı uzamıs sac ,
bnmkılerde aslan yelesı modelı uzayınca super oluyo da suan senınkılerden bıraz dha uzunlar eskı halını ıstıyorum bende
Canım ben faydası olduğunu düşünüp uyguluyorum.

Teşekkür ederim :) çok sevindim.

Benim saçlarımda uzunken aslan yelesiydi gerçekten muhteşem oluyor canım

X