2016 yaz tatilinde yer önerileri?

sarihperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
1.605
762
73
İstanbul
kızlar merhabalar:)hayatımda ilk defa balayından sonra yaz tatili yapıcam o nedenle hiçbir fikrim yok balayında 5 yıldızlı de luxe bir otelde kaldık ama bu kez o kadar lüks bir otel olmak zorunda değil, aslında fikirde istiyorum yani her şey dahil otelde kalmak mı mantıklı yoksa yarım pansiyon mu?her şey dahilde her şey oluyo tabi ama lezzet paraya göre değişiyor birde yazın yeniyor mu o kadar sonra yarım pansiyonda da ucuz ama diğer öğün için dışardan yemek lazım tatil yerlerinde de yeme içme pahalı lütfen yer ve mekan adı veriniz teşekkürler:)

Merhaba, Azmak nehri kenarında Ottoman oteli öneriyorum- orta kararlı bir otel ama çalışanları çok canayakın ve anlayışlılar- tatilinizi iyi hale getirmek için uğraşıyorlar... Doğal güzellik olarak son yılın en önemli keşiflerinden bir kaç yıl içinde çok kalabalıklaşacak- şu an nehir kenarında otel yapımları devam ediyor. Ben arkadaşlarımla gidip kaldım-gerçekten güzel bir tatil oldu- huzurlu. tavsiye ederim.

Böyle bi topik açsam mı diye düşünüyordum. Siz açmışsınız hem de çok güzel olmuş.
Tatilden ne beklediğinize bağlı.
Ben o devasa otellerden hiç hoşlanmıyorum. Bana çok mantıksız geliyor. Şezlongun üstünde uzanıp öylede amaçsızca yatmak. Oğlum istiyor diye 2 gece filan gidiyorum ama ana tatilim olmuyor tabi.
Daha çok kahvaltı dahil pansiyonlarda ya da Sparta kalmayı tercih ediyoruz. Çünkü tatilde hem Deniz hem tarih hem de doğal güzellik görmeyi seviyoruz.
Yukarıdaki arkadaş azmak demiş. Süper bir yer. Geçen yıl gittik. Yemek yenecek uygun yerlerde var. Datça'da süper bi yer. Mutlaka görülmeli. Her yıl gitsem bıkmam.

cvplara çok teşekkür ederim:)2kişi kalıcaz bir hafta istiyorum ben ama fiyata da bağlı tabi..ben 2500 düşünüyorum tatil için yol parası gezme falan için de 1500 yani toplamda 4bini geçmek istemiyorum tatil için, dediğiniz yer bu fiyatı aşar mı?bizde doğa güzelliklerini gezmeyi seviyoruz sadece deniz kum güneş istemiyoruz yani

lüx büyük otellerde oraya bağlı kalıyorsunuz, dışarda gezmek yemek içmek için açıkçası çok fırsatınız olmuyor kim ne derse desin "nasılsa otelde bedava dışarda neden para vereyim?" mantığıyla.. küçük bir otelde daha az parayla daha uzun süre tatil yapmak bana göre daha mantılı.. biz bu yaz eşimle karadeniz turuna çıkmayı düşünüyoruz, inşallah sizinde çok güzel geçer tatiliniz..

4 bine iyi planlama yapılırsa çok güzel tatil yapılır.
tabi otel demiyorum. ben onu tatilden saymıyorum.

hiç tatil yapmamışlar için zor açıkçası ilk tatil nasıl olsun konusu:)gidip gelirsek yazarım nasıl geçtiğini teşekkürler
İyi tatiller
Ne istediğinizi belirlerseniz belki yardımcı olabiliriz size

Izmir Gümüldür Resort Otel ozellikle çocuklu aileler için guzel

İyi tatiller
Ne istediğinizi belirlerseniz belki yardımcı olabiliriz size
istediğimiz başta da belirttiğim gibi güzel bir tatil yapmak bunun için tek istediğim şey kahvaltısı zengin olsun ve kaldığım yer temiz olsun 5 yıldızlı olması ya da pansiyon olması farketmez

Öncelikle önerim belek bellis deluxe otel.
Bu sene gitmeyi düşündüğümüz yerler ise ;
alva donna , robinson veya kaya golf kararsızız bakalım ne yapacagız

Ben küçük köylere günübirlik gidiyorum... Daha popüler olmamış, Şirince gibi tamamen ticarete dönmemiş, doğal güzellikleri, tarihi özellikleri olan ya da sadece güzel insanları olan güzel minik yerleşim yerleri... .orada insanların size anlatacakları çokça hikayeler olabilir. Köy Kahvesinde katmerle birlikte çay... ohh miss.. Tabi bütün yazı böyle geçirmek istemezsiniz... biraz lükse ihtiyaç duyabiliyor insan. bu yüzden 1-2 günlüğüne lüks otellere gidilebilir ama artık benim tatil anlayışım yeni yerler keşfetmek. Özellikle yurtdışına gidemiyorsam, dediğim gibi ilk önce ege köyleri sonra Türkiye'yi gezicem :) Yanınızda ufak hediyelerinizle köylere gittiğinizde çok güzel bir atmosfer oluyor

bu yıl tatil planını yaptık.
ege kıyılarında 4 gece geçirdikten sonra yunan adalarından birine geçeceğiz. 3-4 gece de orada kalacağız.
sırf oğlumun gönlü olsun diye eylülde 2 gece filan bi otele gideriz ama ben hiç ama hiç sevmiyorum o kocaman otelleri

bu yıl tatil planını yaptık.
ege kıyılarında 4 gece geçirdikten sonra yunan adalarından birine geçeceğiz. 3-4 gece de orada kalacağız.
sırf oğlumun gönlü olsun diye eylülde 2 gece filan bi otele gideriz ama ben hiç ama hiç sevmiyorum o kocaman otelleri
Oteller de arada iyi geliyor ama ben de sizin ege kıyıları ve yunan adalarını yeğlerim :D

Back
X