- 12 Ocak 2016
- 76
- 57
- 3
- 30
sabah erkenden kan ver öğleden sonra çıkar inşallah hatta erken gebelik testlerinden al yap ay ben böyle şüpheyle sabah akşam test yaptımbişey çıkmadı tabi benimkiler bence test çizgileriydi farklı marka testte yapınca çıkmıyodu hiçbişey
Psikolojim bozuldu resmen ya bebişlerimin adı bile hazırtesti tekrarla canım istersen idrar testlerini tekrarla çok gecikme olursa doktora git hiç belli olmaz belki spiralin etkisidir belki de yerleşme kanaması dedikleri şey
Amin cnm inş.bizde görürüzTerör korkusundan lojmandan çıkamıyoruz ki yoksa hemen yaptırırdım kan testini internetten sipariş verdim 20 tane erken gebelik testiGözüm doysun yarın sonuç ertelenirse gelen testleri de yapayım çıkar belki inşallah isteyen herkes görür o çift çizgiyi hayırlısıyla
İnşallah canım 4 cizgi bile gormeye raziyim tek olmasindaTerör korkusundan lojmandan çıkamıyoruz ki yoksa hemen yaptırırdım kan testini internetten sipariş verdim 20 tane erken gebelik testiGözüm doysun yarın sonuç ertelenirse gelen testleri de yapayım çıkar belki inşallah isteyen herkes görür o çift çizgiyi hayırlısıyla
Com sagol canim insallaaah Allab duysun sesini:)Bu arada yeni arkadaşlar var sanırım aramızda.. hepsi hoş gelmişşşşşşşşşş
Rabbim hepimize tez vakitte anne olmayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhh
aminnnnn inşallah canım :)Com sagol canim insallaaah Allab duysun sesini:)
Hayirli olsuuun Allah anali babali buyutsun Allahim kucagina almayi da nasip etsin ☺Kızlar hamileyiiimmmm, bebiş geliyor inşallahhkan sonucumu aldım sabah 58,22 çıktı, darısı isteyen herkese olsun inşallah...
Amin canım inşallah, darısı isteyen herkese olsun inşallah....Hayirli olsuuun Allah anali babali buyutsun Allahim kucagina almayi da nasip etsin ☺
Ewet ben yeniyim arkadaşlarBu arada yeni arkadaşlar var sanırım aramızda.. hepsi hoş gelmişşşşşşşşşş
Rabbim hepimize tez vakitte anne olmayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhh
İnşallah canım 4 cizgi bile gormeye raziyim tek olmasinda
AaminnAyy canım benim olur inşallah akışına bırakalım gerçekten düşünmeyince oluyo bu işler Rabbim bizi evlatsızlıkla imtihan etmesin sokakta gördüğümüz çocukların arkasından acıyla baktırmasın inş
Kızlar hamileyiiimmmm, bebiş geliyor inşallahhkan sonucumu aldım sabah 58,22 çıktı, darısı isteyen herkese olsun inşallah...
Teşekkür ederim canım, amin inşallah, darısı isteyen herkese olsun ...Rabbim sonuna kadar hayırlısıyla nasip etsin inşallah...Tebrik ederim canımmmDarısı başımıza înş
İnşallah canım test yaptır istersen tekrar idrar testi yapmış mıydın resmini atarsan biz de bi fikir söyleriz belkiArkadaslar bana dönelim geri sizce hamişmiyim
Az önce kanamam geldi bu ayda boş gectıİnşallah canım test yaptır istersen tekrar idrar testi yapmış mıydın resmini atarsan biz de bi fikir söyleriz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?