2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

kalbiminozu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
1.151
2.124
Herkese Merhaba. Tüp bebekle ikiz bebeklerime hamileyim. şuan 9+0'dayım. Tabiki tarifi imkansız duygular içindeyim. çok zor aşamalardan geçtim. ve çok güzel çok anlamlı bir yolda olduğum kadar çok da zorlu bir yolda olduğumu düşünüyorum. Bu yolda yaşadıklarımızı, deneyimlerimizi, sıkıntılarımızı, umarım hiç başımıza gelmez üzüntülerimizi, mutluluğumuzu ve hiç bitmeyecek heyecanımızı birlikte paylaşalım istiyorum. Umarım 2016 ikiz annesi sadece ben değilimdir. :anneadayı::anneadayı::nazar::KK36:

merhaba allah kucaginiza almayida nasip etsin insallah bende (catlatma ignesiyle)6+2 haftalik hamileyim gecen gun ikiz annesi olacagimi ogrendim sevineyimmi uzeleyimmi bilemiyorum ikiz annesi olmak zormus ayrica birisinde dusuk tehlikesi varmis off cok zor beklemek ins. herseyin hayirlisi olur
hoşgeldin. canım hayırlısı olur inşallah. benimde 6.haftamda hafif lekelenmem oldu yattım dinlenince inşallah herşey yoluna girer. Dikkat et kendine. ömrü varsa bebeklerimizin inşallah kucağımıza da aldığımız günleri görürüz. :anneadayı:

hoşgeldin. canım hayırlısı olur inşallah. benimde 6.haftamda hafif lekelenmem oldu yattım dinlenince inşallah herşey yoluna girer. Dikkat et kendine. ömrü varsa bebeklerimizin inşallah kucağımıza da aldığımız günleri görürüz.
:anneadayı:

hos buldum cnm bende kanama olmadi icte kanama varmis dedi cok onemli degil sadece bol su ic ve dnlen dedi ayrica keseler gorundu bebekler gorunmedi gec dllenme olmus dedi sizdede bole bi sorun oldumu

geç döllenme olduysa gözükür canım inşallah. çoğu kişi de oluyor diye duydum. benim tüp bebek olduğu için zaten döllenmiş embriyolarım vardı :KK45::KK45: ben kalp atışını görmek için gittiğimde sıkıntı olmadı canım. 7den sonra kalp duyanda çok duydum canım.

geç döllenme olduysa gözükür canım inşallah. çoğu kişi de oluyor diye duydum. benim tüp bebek olduğu için zaten döllenmiş embriyolarım vardı :KK45::KK45: ben kalp atışını görmek için gittiğimde sıkıntı olmadı canım. 7den sonra kalp duyanda çok duydum canım.

sagol canm icim rahatladi ins. bende kalp atislarini duyarim belki o zmn ikiz oolduklarina sevinirim

Merhaba canım hayırlı uğurlu olsun sen de yumurtalık rezervi hastası mıydın yoksa ? sanki öyle hatırlıyorum
Ben de ilk kontrollerime gittim senden 2 hafta gerideyim. Doktorlar bana ikizler erken doğarlar onların miyadı 36 hafta dediler. 2016yı göremeyebiliriz :)

Hangi testleri yaptırdın devamlı kullandığın ilaçlar takviyeler neler canım

Merhaba canım hayırlı uğurlu olsun sen de yumurtalık rezervi hastası mıydın yoksa ? sanki öyle hatırlıyorum
Ben de ilk kontrollerime gittim senden 2 hafta gerideyim. Doktorlar bana ikizler erken doğarlar onların miyadı 36 hafta dediler. 2016yı göremeyebiliriz :)

Hangi testleri yaptırdın devamlı kullandığın ilaçlar takviyeler neler canım
teşekkür ederim :KK45: evet yumurta rezervim azdı. seni hatırladım. aşılama olmuştun ve pozitifi görmüştün. ve seninde mi ikiz oldu:21: çok sevindim canım. Allah tamamını erdirsin inşallah. Ben 34.- 35. haftaya kadar gelebilmeye bile razıyım. benim normalde şubat 8 gözüküyor ama 4-5 hafta erken gelirse ocak başı olur. o_O ben sağlık ocağına gittiğimde bir sürü (herşey var) test yaptılar. doktorum da toxo, rubella, tsh, hemogram, b12 vs. istedi. benim zaten tüp olduğu için bir sürü ilaç kullanıyorum. onları da pazartesi bırakıyorum. sanırım sadece progestan kalacak. o da doğuma kadar kullanmak gerekiyormuş. bir de decavit ve b12 plus kalacak sanırım.

teşekkür ederim :KK45: evet yumurta rezervim azdı. seni hatırladım. aşılama olmuştun ve pozitifi görmüştün. ve seninde mi ikiz oldu:21: çok sevindim canım. Allah tamamını erdirsin inşallah. Ben 34.- 35. haftaya kadar gelebilmeye bile razıyım. benim normalde şubat 8 gözüküyor ama 4-5 hafta erken gelirse ocak başı olur. o_O ben sağlık ocağına gittiğimde bir sürü (herşey var) test yaptılar. doktorum da toxo, rubella, tsh, hemogram, b12 vs. istedi. benim zaten tüp olduğu için bir sürü ilaç kullanıyorum. onları da pazartesi bırakıyorum. sanırım sadece progestan kalacak. o da doğuma kadar kullanmak gerekiyormuş. bir de decavit ve b12 plus kalacak sanırım.
Sagol canim insallah ikimiz de o gunleri goruruz, bana once kanama bolgesi demislerdi sonra o da bebekmis megerse. Ogrendikten sonra korkularim iki kat artti. Tek yumurtami cift mi olduklari belli degil. Benim bir yumurtam gelismisti doktor diger yumurtanin bolunmus olma ihtimali yuksek dedi bir de o heyecan sardi. Ben de crinone, coraspin folidoce kullaniyorum.

Sagol canim insallah ikimiz de o gunleri goruruz, bana once kanama bolgesi demislerdi sonra o da bebekmis megerse. Ogrendikten sonra korkularim iki kat artti. Tek yumurtami cift mi olduklari belli degil. Benim bir yumurtam gelismisti doktor diger yumurtanin bolunmus olma ihtimali yuksek dedi bir de o heyecan sardi. Ben de crinone, coraspin folidoce kullaniyorum.
tek kese mi var canım ? evet ikiz olduğunu öğrendiğim andan beri sürekli araştırıyorum. 2 kat endişe, 2 kat korku, 2 kat mutluluk. inşallah sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldığımız günleri de görürüz.

bayanlar bende pko luyum tedavi devam ediyor sonraki aşama sanırım aşılama aşılamayla ikiz bebek oluyormu olmassa sonraki adım tüp bebek olucak herşeye hazırladık kendimizi ama içimde bir his var ikiz bebek annesi olucam gibime geliyor ve herkes bana senin erkek çocuğun olur diyorlar bir kişiden kızın olur diyeni duymadım :KK51:velhasıl kelam inşallah bende 2016 annesi olurum umutluym:anneadayı:

bayanlar bende pko luyum tedavi devam ediyor sonraki aşama sanırım aşılama aşılamayla ikiz bebek oluyormu olmassa sonraki adım tüp bebek olucak herşeye hazırladık kendimizi ama içimde bir his var ikiz bebek annesi olucam gibime geliyor ve herkes bana senin erkek çocuğun olur diyorlar bir kişiden kızın olur diyeni duymadım :KK51:velhasıl kelam inşallah bende 2016 annesi olurum umutluym:anneadayı:
umarım Allah gönlündekini verir. benim bildiğim aşılamayla da ikiz olunuyor. burdaki bir arkadaş birkadin birkadin o da aşılama oldu ve şimdi ikiz anne adayı. aslında kız erkek tek çift çok fark etmiyor. herşeyin hayırlısını dile canım.

Çift kese CNm tüple oldu zaten benim çok bulantım yok inş bi sorun yoktur
Yoktur canım. Kötü düşünmemek lazım. Benim bulantim çok. Ama bulantısı olmayan da çok. Bebeklerin karnında büyüyor annesi. İçin rahat etsin. Hem bulantı sağlıklı gebelik belirtisi degilki. Bu arada benimde çift kese. :KK200::KK200:

X