- 15 Aralık 2013
- 15.808
- 36.463
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.221
Yok canım çözmemiştim. Şnşallah kurtarılamayacak bi not gelmez :/ bilişim hukukuna baktım biraz , ama iktisattaki gibi kafa karıştırıcı şıklar olursa o dA zor olur diye düşünüyorum. Özetini okumuştum ben iktisadın. Hani okuduğum şey biraz aklımda kalıyor şıkkı da görünce . Ama ona benzer bi şık da varsa şaşırtıcı oluyor hangisi doğru karar veremiyorum.
Benim okuduklarım hiç kalmıyor aklımda, illa yazmam ya da soru çözmem gerekiyor. Özeti kitaptaki ünite sonundan mı okuyorsun yoksa ekampüsten mi?
hiç istediğim gibi geçmedi.bi tek dilden eminim.
rehberlikte çok yanlışım çıktı.
şık eşitliği var mıydı sizce?
Eğer cevaplarım yanlış değilse bizde vardı
 
	 
 
		 
 
		 O kadar ayrıntı ve aslında konu geneliyle gereksiz, dersi öğrenme amacı dışında soru gelmiş ki şok oldum. Zaten o kadar ayrıntıyı da yazarak calissam kitabı yazmış olacağım.
 O kadar ayrıntı ve aslında konu geneliyle gereksiz, dersi öğrenme amacı dışında soru gelmiş ki şok oldum. Zaten o kadar ayrıntıyı da yazarak calissam kitabı yazmış olacağım.  5 üniteli derslerim de var en az ünite 20 sayfa nadiren o da. :))))
 5 üniteli derslerim de var en az ünite 20 sayfa nadiren o da. :)))) ben daha çok teknik olur diye düşünmüştüm ...
 ben daha çok teknik olur diye düşünmüştüm ... 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		
