2017 AĞUSTOS ANNELERİ MELEKLERİMİZİN CİNSİYETİ BELLİ OLMUŞTUR ARTIK

Benim 12 haftalıkken doktorum kıza benziyor dedi, 16 haftalıkken kız dedi :)

bende 12 haftalıkken kıza benziyor dedi. dün gittim. 16+3 te kızın oluyor dedi.. yalnız deyatlı organ gelişimine bakarken kalbinin sol odacığında parlaklık gördü. ve bu benım çok canımı sıktı. varmı böyle bir durumla karsılasan. 2 hafta sonra tekrar gel dedi.

Bende 14 te gittim erkek gibi dedi on gun sonra netlesir dedi bakalim hayirlisi bir kizim var bu arada

Bana önce kesin erkek sonra kız dediler, detaylıyı bekliyorum netleşmesi için. Allah herkesin gönlünde olanı kucağına almayı nasip etsin

Ben de oyuzden inanamiyorum su doktorlara ya nasil boyle bir hata yapabiliyorlar.ozele mi gitmistiniz

Hiç devlete gitmedim, hep özele gittim. Yurt dışında Doğum yapacağım için ordada kontrollerim oldu. Oradaki doktorum da ikinci kez erkek olacağını onayladı hatta pipiyi bile görmüştük. Sonra geçenlerde burda kontrole gittim. Kız diyince şok geçirdik böyle bişey nasıl olabilir diye..
Asla cinsiyet ayrımı yaptığımdan değil, kendimi alıştırdığımdan afalladım..
Şimdi açıkcası hiç merak etmiyorum ne diycek diye..
Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Amin insallah.ben ozele gittim.pazartrsi de devlete gidecegim bakalim o ne diyecek boyle seyler duyunca inanasim gelmiyor.

Bana önce kesin erkek sonra kız dediler, detaylıyı bekliyorum netleşmesi için. Allah herkesin gönlünde olanı kucağına almayı nasip etsin
Bana da farklı doktorlar 13.haftada erkek dedi 15. Haftada kız dedi. 3 gün sonra gidicem bakalım ne diyecek

Bana da farklı doktorlar 13.haftada erkek dedi 15. Haftada kız dedi. 3 gün sonra gidicem bakalım ne diyecek

Ay böyle olunca doktorlara güvenin kalmıyor. En azından emin olmadan söylemeseler. Bana 14+5 de kesin erkek dedi hatta pipiyi gösterdi. Sonra 17 de kız gibi dedi..
Hakkında hayırlısı canım, Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bizde de o çıkıntı vardı 13. Haftada 15. Haftada yoktu ama bende anlamadım. Göbek kordonuydu belki ya da tam gelişmemişti cinsiyeti hayırlısı olsun insan merak ediyor sadece sağlıklı olsunlar inşallah

Amin insallah.ben ozele gittim.pazartrsi de devlete gidecegim bakalim o ne diyecek boyle seyler duyunca inanasim gelmiyor.

Hakkında hayırlısı olsun canım
Devlet yada özel İnan hiç fark etmiyor..
En iyi hastane de olsa en iyi doktor da olsa yanılabiliyorlar..
Herşey kader kısmet unutmamak gerek

Hakkında hayırlısı olsun canım
Devlet yada özel İnan hiç fark etmiyor..
En iyi hastane de olsa en iyi doktor da olsa yanılabiliyorlar..
Herşey kader kısmet unutmamak gerek
Aynen oyle ama insan emin olmak istiyor iste hazirliklar falan vs.heves durumu alisinca pat diye de degismesin :) bakalim artik saglikli sihhatli dogmalarini rabbim nasip eder insallah

Bizde de o çıkıntı vardı 13. Haftada 15. Haftada yoktu ama bende anlamadım. Göbek kordonuydu belki ya da tam gelişmemişti cinsiyeti hayırlısı olsun insan merak ediyor sadece sağlıklı olsunlar inşallah

Evet bende 12. Haftadan 17-18 haftaya kadar erkek sandım bebeğimi. Cinsiyeti ne olursa olsun insan kendini ilk söylenilene alıştırıyor bu bir gerçek.
Bana % falan da vermediler direk erkek dediler tabi 18. Haftada birden kız diyince şok oldum..
Ama erken haftalarda yanılma oluyormuş çok, keşke emin değiliz değişebilir deselerdi..
Şuan soğudum hiç merak ta etmiyorum Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin

Aynen oyle ama insan emin olmak istiyor iste hazirliklar falan vs.heves durumu alisinca pat diye de degismesin :) bakalim artik saglikli sihhatli dogmalarini rabbim nasip eder insallah
17. Haftada tamamen tamamlanmış oluyormuş cinsiyet gelişimi öyle okudum. Ama buna rağmen yine de Doğuma kadar yanılmalar oluyor. Benim çevremde ve ailem de çok var böyle örnekler..
Kendini çok kaptırmamak lazım

12. Haftada erkenmis yahu bana 14. Haftada bile kesin konusmadi doktor.erkek dedi ama yanilma payi var dedi.pazartesi tekrar gidecegim.bir kizim var bunu da kiz hissediyorum aslinda esim erkek hissediyor bakalim nasip kismet bizde isim koyma savasi var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…