- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Çok güzel hepsi güle güle kullan, bu bebek odası takımının da rengi güzelmiş, takım olarak alsam bu rengi alırmışım yani o kadar beğendim :)Merhaba bizim de kızımız olucak, herkesin bebişi sağlıkla gelsin inşallah
Biz odasını baby casatiden aldık model bu ama rengi su yeşili olucak
![]()
Arabayı bugaboo bee 5 tercih ettik sadece tentesi kaldı pembe mi yoksa sarı mı olsun karar veremiyoruz
![]()
![]()
anakucağında besafe izi go markası tercih ettik
![]()
elektrikli eşyalarda
süt sağma makinesi mamajoo
![]()
Sterilazatör
![]()
termometre ve kamerayı henüz almadık.
bakım ürünlerinde tırnak makası, saç fırçası chicco
![]()
![]()
göğüs kalkanı avent
![]()
göğüs pedi lansinoh
![]()
emzirme yastığı
![]()
bolca uni baby ıslak mendil :)
birer kutu 1 numara ve 2 numara premium care bez
emzik avent soothie ve oioi emzikli uyku arkadaşı
![]()
![]()
biberon dr brown doğal akış biberonu
![]()
nevresim takımı english home
![]()
reflü yastığı babyjem
![]()
şu an lazım olmayacak ama oyun matı unigo
![]()
şimdilik aklıma gelenler bunlar eve gidince bakar tekstil ürünlerini de paylaşırım arkadaşlar
Bu arada tüm bunları ürünleri indirimleri takip ederek aldım arkadaşlar normale göre baya uyguna aldık :))
Bu takımın rengi ve deseni çok güzel, ne karar verdiniz bilmiyorum ama eğer sallanmasına gerek yok diyorsanız bence tercih edilebilir. Ben sallanmasını tercih ettim ama ne düşünüyor çoğu kişi onu bilemiyorum.Merhaba baştan itibaren baktım da alınan herşey çok güzel iyi günlerde kullanmak nasip olsun herkese. Ben beşik yatak konularını merak ettiğimden bakmak istedim ama bununla ilgili pek paylaşım yoktu. Odasına beşik ve dolap almak istiyorum ama karar veremedim. En son şu modeli beğenip karar verdik.
http://baby.kidsandteens.com.tr/urun-detay/erkek-bebek/6/via-baby.aspx
Bunun için de beşik sallanır değil sorduklarım sallanır olsun dedi. Sizce çok önemli mi sizler nasıl tercih ettiniz.
Evet bu başlığın bildirimi bana da gelmiyor nedense. Sen mesajları beğenince geldi bildirim son yazılanlara girip bakktim:)
Çok teşekkür ederim.:) Çevremdeki herkes gereksiz dedi yastık için o yüzden öyle hissettim ama dediğin gibi yastıkla emzirmek daha rahat olacak. Zaten çevreyi dinlesek her şey gereksiz de :))
Sen sizinkileri de çok dinleme, çok rahat gibiler hazırlığı son aya bırakalım demelerini düşününce rahatlıklarından demişlerdir gibi geliyor :)
Bence çok işe yarar ya, bebeği koy üzerine ohhh ağırlığını taşımak zorunda kalmadan emzir sadece düşmesin diye destekleyerek. Bir de dediğin gibi oturmaya başlayınca da kullanır çocuk. Kesin lazım olur bence, olmalı yani, evet olacak