Doğuma Hazırlık 2017 Ankara Doğum Fotoğrafçısı Tavsiye

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Lobster

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2017
22
20
38
Herkese merhaba,

Ankara'da son dönemdeki takiplerimde doğum fotoğrafçılığı konusunda 3 kişi önde geliyor.

Merve Tiritoğlu Şengünler
Dilara Ülgener
İpek Uğuralp

Bu 3 isim arasından daha önce çalışmış olan, fiyat alan var mıdır? Var ise fiyatları ve memnuniyet konusunda fikir verebilir misiniz?

özgemetin photograhpy ile anlaştım ama daha doğum yapmadım. Mail atarsan hemen cevap geliyor paketler ve fiyatları konusunda

benımde doğumuma az kaldı bende tavsiyelerinizi bekliyorum. ipek uğuralpi bende duydum ama.

Merhaba Tarçın Fotoğraf hem uygun hemde çok iyi bu konuda tavsiye ederim. Instagramdan görmüştüm

Ankarada ikamet ettiğimden profesyonel olduğunu düşünerek! dilara ülgener ile anlaştık ama hayatımın en büyük pişmanlığı oldu...maalesef bütün doğum ve hastane çekimlerimi kaybetti ve üstelik benimle birlikte 5 ailenin daha çekimini kaybettiğini iletti.daha uygun acemi bir fotografcı secsem bile su anda elimde bebegimin fotografları olurdu.telafisi olmayan büyük bir hata ve böyle bir fotografcının yedekli çalısmamasıda ayrı bir problem...ne desem boş bebegimin fotografları hiçbir zaman olmayacak...benim başıma gelen kimsenin başına gelmez umarım

Ankarada ikamet ettiğimden profesyonel olduğunu düşünerek! dilara ülgener ile anlaştık ama hayatımın en büyük pişmanlığı oldu...maalesef bütün doğum ve hastane çekimlerimi kaybetti ve üstelik benimle birlikte 5 ailenin daha çekimini kaybettiğini iletti.daha uygun acemi bir fotografcı secsem bile su anda elimde bebegimin fotografları olurdu.telafisi olmayan büyük bir hata ve böyle bir fotografcının yedekli çalısmamasıda ayrı bir problem...ne desem boş bebegimin fotografları hiçbir zaman olmayacak...benim başıma gelen kimsenin başına gelmez umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…