• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hasta ayirmasi deil canim acil vaka veya acil olmayan vaka ayirmasi bu..ayni hatayi bende yapiyorum ama gercekten yanlis..sen gebe olsan kanaman olsa asla demezler kadin doguma git diye muayene etmeden..yani hastane prosedurunde boyle gebelik testi acil vakaya girmiyor.ama illa yaptrcaksan midem bulaniyor veya basim donuyor falan diyceksin.anca ozaman yaparlar.acilde gebeligin bakildigi durumlar normalde trafik kazalarinda hastaya mudahale edilecek durumlarda supheli gebeler veya bulanti kusma kasik agrisi gibi supheli durumlardir
yani mantıklı düşününce öyle tabii ki :110::110:

Canım ben yatmaya devam.dün degerim 473 olmuştu.dr sağlıklı gebeliğe dönüyor dedi.kanamam çok az kaldı canim.peceteye geliyor sadece.iyiyim çok tskederim.sen nasılsın paylastigin test ne testi
Çok sevindim Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah hormon test leri cnm doktorm istedi pazartesi görücek merak ettim belki bilen olur diye atayım deidm

Umarm canm inslh sende durumlar nasl
Valla canım bat geçeli 1-2 gün oluyor, kahverengi akıntım var, eli kulağında bugün yarın gelir :KK66: 9. ay bu ay. HSG çekinmiştim. Ama kısmet olmadı galiba bu ay, havalardan falan geciktim herhalde. Gerçi hiç gecikmemiştim ama, bunu da tecrübe etmiş oldum :) hayırlısı diyoruz ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz :)

Valla canım bat geçeli 1-2 gün oluyor, kahverengi akıntım var, eli kulağında bugün yarın gelir :KK66: 9. ay bu ay. HSG çekinmiştim. Ama kısmet olmadı galiba bu ay, havalardan falan geciktim herhalde. Gerçi hiç gecikmemiştim ama, bunu da tecrübe etmiş oldum :) hayırlısı diyoruz ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz :)
Canım insallah hamile si dir ..Rahim filmi çektiren ler hemen hamile kalabiliyormus diye duymustum

Canım insallah hamile si dir ..Rahim filmi çektiren ler hemen hamile kalabiliyormus diye duymustum
Evet genellikle ilk 3 ay içinde hamilelik oranı çok fazla canım ;) Ama kendimi biliyorum yaa, yani bu kelenmeler geldi mi 2-3 gün içinde regl olurum. Havalar etkiledi galiba geciktim tam olarak regl olamadım. Gerçi daha önce hiç hamile kalmadım vücudum nasıl tepki veriyor bu duruma bilmiyorum :) Ama yok ya bu ay kısmet olmadı %98 oranında falan :) Ama %2'lik oranı nasıl bıraktım ama :D

Back
X