2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende ne ararsan var bakalım aslında içimde ümit var ama korkuyorum resmen bat gunumun gelmesinden.
Aynen canım benimde içimde baya ümit var. Yarın zaten doktoruma günün ilk idrarımı götürmem lazım ve batıma da 3 gün kalmış oluyor inşallah onda çıkar. Kendi kendime ihtimaller üretiyorum. :D

Aynen canım benimde içimde baya ümit var. Yarın zaten doktoruma günün ilk idrarımı götürmem lazım ve batıma da 3 gün kalmış oluyor inşallah onda çıkar. Kendi kendime ihtimaller üretiyorum. :KK70:
ay hadi inşallah canım ne güzel olur bende zor duruyorum ya

Aslında da yaparsanız çıkma ihtimali var batı 10 eylül olanlar için ben olsam yarın yapardım tabi size kalmış canlarım
Hos buldum canimm tesekkur ediyorummmm :KK16: bat 10 eylul ve test yapmamak icin kendimi tutuyorummmmm buraya gireyim oyalanayim diyorum burasi cok iyi geliyor bana :21:

İlk hamileligimde hamile olduğumu o kadar iyi biliyordum ki ve tek belirti kasikta batma ve oturmaya engel olacak kadar bel ağrısiydi gece dönerken kasigimda batmayla uyandım bi gece aklınızda bulunsun kizlar

Benmde bat 20 eylül cnm bende ovulasyon testi kullaniyorum ama ben anlamadm ayın 4unde koyu çift çizgiydi bugn hala ikinci cok hafif silik yani çatlamış ama hala denemeye devam edeymmi:-)
Canim resim at bakalim denedim ama yukleyemedim dun en koyu cizgi vardi bugun biraz siliklesti kafam karisti biz her ihtimale karsi birer gun arayla degerlendiriyoruz

Canim resim at bakalim denedim ama yukleyemedim dun en koyu cizgi vardi bugun biraz siliklesti kafam karisti biz her ihtimale karsi birer gun arayla degerlendiriyoruz
Dün yumurtlamışsın bugün çatlamış canım bu geceyi sakın es geçmeyin çatladığı gece çok önemli 24 saat o şekilde kalıyor yumurta ;)

Ben de varım kızlar bat 14 eylül ama hiç umudum yok çok az ilişki oldu halbuki hsg de çektirmiştim ama nasip olmadı değerlendirmek ama 3 ay önemliymiş Ekim den umutluyum :)

Umudunu kaybetme bende gecen hafta hsg cekildim umarim bu ay yuzumuz guler
Amin canım inşaAllah yumurtlamadan 1 gün önce ilişki oldu sonra bi daha 5 gün sonra bu yüzden pek umudum yok yumurta çatlayana kadar spermler ölmüştür diye düşünüyorum ama tabii Rabbim ol derse olur belki hsg de vesilesi olur inşaAllah :)

Amin canım inşaAllah yumurtlamadan 1 gün önce ilişki oldu sonra bi daha 5 gün sonra bu yüzden pek umudum yok yumurta çatlayana kadar spermler ölmüştür diye düşünüyorum ama tabii Rabbim ol derse olur belki hsg de vesilesi olur inşaAllah :)
Amin insallah canim benimde hsg den sonra icimde birazda olsa umut var pkoluyum ben ilk bebegimi 8 haftalikken kaybettim ozamandan beri deniyorum rabbim hayirlisini versin.

Eklentiler

• 20160906_135830.webp
    20160906_135830.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 197
İlk hamileligimde hamile olduğumu o kadar iyi biliyordum ki ve tek belirti kasikta batma ve oturmaya engel olacak kadar bel ağrısiydi gece dönerken kasigimda batmayla uyandım bi gece aklınızda bulunsun kizlar

Bu batma dediğin ağrı mı canım tam olarak nasıl bi his biraz daha açarmısın?

Back
X