2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

myzt myzt Bende cok gec olmadan ikinciyi düşünerek istiyorum aslinda canim ilki 2-3 olunca ikinciyi desem yasim 27-28lere gelir nerdeyse ha diyince olmadığını varsaysak anca yani
Taki ve örguye yazildim canım bence yazıl kafa dagitmak için iyi olucak evde durdukca kuruntu yapip takiyorum ben

myzt myzt Bende cok gec olmadan ikinciyi düşünerek istiyorum aslinda canim ilki 2-3 olunca ikinciyi desem yasim 27-28lere gelir nerdeyse ha diyince olmadığını varsaysak anca yani
Taki ve örguye yazildim canım bence yazıl kafa dagitmak için iyi olucak evde durdukca kuruntu yapip takiyorum ben

Aaa örgü var mı hemen bakıyorummmm

örüg göremedim ama plates var kayıtlarda 30una kadar bende ona gideyim bari yazılayım

Kimse yok mu canım sıkıldı ya :(
Düğünede daha çok var :D

Kimse yok mu canım sıkıldı ya :KK43:
Düğünede daha çok var :KK70:

Ben varim canim arada giriyorum nete cok iyi çekmiyor burda.bnim de regl bitecek pazt sali günü filan, hemen gunasiri calismalar baslicak ins.bi taraftan da.incir kürü ypcam esime de.keçiboynuzu pekmezi alicam,inss ekim ugurlu gelir

Ben varim canim arada giriyorum nete cok iyi çekmiyor burda.bnim de regl bitecek pazt sali günü filan, hemen gunasiri calismalar baslicak ins.bi taraftan da.incir kürü ypcam esime de.keçiboynuzu pekmezi alicam,inss ekim ugurlu gelir

inşallah canım yap bakalım etkisi olur belkş
bende bu ay folik asit kullanamya basladım belki vesile olur içmiyordum ben

myzt myzt yakinlarindaki baskasinada bakabilrsn canım yürüme mesafesinde ama spora gitcn ya dikkat et zorlama kendini bebis falan olur belli olmaz

myzt myzt yakinlarindaki baskasinada bakabilrsn canım yürüme mesafesinde ama spora gitcn ya dikkat et zorlama kendini bebis falan olur belli olmaz

halk eğitime baktım ondada örgü yok olsa giderdim canım çok seviyorum örmeyi
step aerobik o kadar zorlamaz sanırım canım ya millet amuda kalkıo :D

inşallah canım yap bakalım etkisi olur belkş
bende bu ay folik asit kullanamya basladım belki vesile olur içmiyordum ben

Ins canim yaa elimizden geleni yapıp dua edicez artik ins cok bekletmeden gelir melegimiz..ben nisanda gitmiştim doktora hamilelik düşünüyorum 3ay sonra diye,ozaman folik.asit verdi kullandim,haziran gibi de çalışmalara basladik ama olmadi hala,biraz ara verdim bn de.folik asite,simdi byram sonu tekrar duzenli kullanicam.

Ins canim yaa elimizden geleni yapıp dua edicez artik ins cok bekletmeden gelir melegimiz..ben nisanda gitmiştim doktora hamilelik düşünüyorum 3ay sonra diye,ozaman folik.asit verdi kullandim,haziran gibi de çalışmalara basladik ama olmadi hala,biraz ara verdim bn de.folik asite,simdi byram sonu tekrar duzenli kullanicam.

ne güzel bilinçli davranmıssın bende biliyordum 3 ay öncesinden kullanılması gerektiğini ama hiç alıp içesim gelmedidoktorada gitmemiştim
neyse ki gittimde kafamda rahatladı yoksa hem içimde ? vardı yumurtalıklar rahim vs
rabbim kimseye aratmasın evlat

Kızlar belki fikir verir diye yazıyorum ben temmuzda hamile kaldım belirtilerim çoktu ama ben sonuncuya kadar düşünmedim hamile olduğumu. İlk başta ilişkiden bir hafta sonra su gibi akıntım oldu iki gün. Sonra iştahsızlık başladı ve hafif gaz sancısı başladı bunlar regle bir kaç gün kala başladı sonra göğüslerim büyümeye başladı bu adette de olur ve bu arada sol kasığımda minik minik batmalar olmaya başladı koku hassasiyetim epey arttı sonra bir gün göğüs hassasiyeti ile uyandım her ikisi de hassastı ama sol göğsümün ucu çok acıdı ve o gün vücut ısım çok arttı sürekli sıcak bastı o gün emin oldum ertesi gün test yaptım çıktı. İnşallah size ve bana hayırlı sağlıklı bebekler gelir Ekim ayında. Ekim bir çoğumuzun doğduğu aymış benim de 31 Ekim. İnşallah hepimize uğurlu gelsin kızlar.

Nooliii bakim burda:) kimse yok galiba
Bende eşime yardım ediyodum arabanın bi yerine izolasyon yapıyo
bende çıraklık ediyorum
bu gidişle oto tamirci olacam yakında :D

Ne kadar sanslisiniz burda disariya anca baska birine oturmaya gitmek icin cikiliyo

Yani kurslara falan gidebiliyosunuz. Ben 4. Seneye gircem daha hic biryere gidemedim. Burda kadinlar pek cikmiyor. Sadece birbirlerine oturmaya falan gidiyor. Sosyal ve is hayati fazla yok.

Yani kurslara falan gidebiliyosunuz. Ben 4. Seneye gircem daha hic biryere gidemedim. Burda kadinlar pek cikmiyor. Sadece birbirlerine oturmaya falan gidiyor. Sosyal ve is hayati fazla yok.

Nerde yaşıyorsun? Monoton hayat sıkar insanı anlıyorum seni.... ben bile koca istanbul'da olmama rağmen bazen daralıyorum psikolojik sanırım
Kaç yıllık/aylık evlisin sen?

canım nerde yasıyosun bende cok buyuk bi şehirde değilim ıspartadayım ama imkanlar var yani istanbul gibi olamaz elbette .. ve ben istanbuldan geldim buraya düşün :)

Kizlar benim bugunden beri göbegimde sanci oluyor normalde boyle bi belirti yok gebelikte falan ama neyin belirtsi olabilir aklimada gelmiyor yasayaniniz var mi

Back
X