2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah arkadaşım inşallahhh bu ay olsun artıkkkk ne oluyor olursa haziran annesi mi oluyoruz :)
Haziranda güzel aydır olur inşallah be kuzum çabuk toparladım bende geçen ay daha fenaydım ağladım geçti biz kadınlar çok güçlü dayanıklı varlıklarız rabbime bin şükür.
Ben arefede adetli olcam benim içinde dua edeceğine inanıyorum :dua:
O gün oruç tutabilen namaz kılabilen lütfenbizleride unutmayınnEn Büyük KK
Ya tabikide en başta sen varsın aklımda. Seni unutur muyum hiç ? Haziran güzel ay :) inşallah bebişlerimiz yaz bebişi olur. Hep keşke yazın doğsaydım demişimdir. İnşallah hayırlısıyla bebeğim yazın doğar :) en iyi anlaştıklarım da hep haziran ayı ikizler burcu

Ya tabikide en başta sen varsın aklımda. Seni unutur muyum hiç ? Haziran güzel ay :) inşallah bebişlerimiz yaz bebişi olur. Hep keşke yazın doğsaydım demişimdir. İnşallah hayırlısıyla bebeğim yazın doğar :) en iyi anlaştıklarım da hep haziran ayı ikizler burcu

Bende ikizlerle anlaşırım eşim ikizler:) ben teraziyim ikisi de aynı gruptan zaten hava grubu...
Senin burcun akrep miydi cnm?

Amin inşallah ya çekelim canımmm birbirimizede dua edelim
bu seferki sancı mahvetti beni hem sağdan hem soldan bu ne ayol 2 kere mi yumurtladık:KK43: hala yatıyorum işler beni bekliyo daha yemek bile yemedim zor bacım zor be hala içimde sızılar var iğne batırıyolar sanki anlamadım gitti :KK43:

Diğer sayfaya bakmaktan buraya uğramamışım ya bende sabahtan beri öyleyim canım neden böyle oldu bu sefer bilmiyorum :/

Canım benim :KK200:
İnşallah canım ya bu ay rabbim mutlu eder inşallah bizi :dua:

Canım benim :KK200:
İnşallah canım ya bu ay rabbim mutlu eder inşallah bizi :dua:
En azından bu yıl bitmeden kalalım yani :dondurma:

Geçer gibi oluyo tekrar geri geliyo katmerli bi şekilde of ben uyuyamam böyle ya :( inşallah enfeksiyon yoktur ondan korkuyorum:( yarın hastaneye gitsem yapmazlar heralde idrar testini adetliyken :cry:

Geçer gibi oluyo tekrar geri geliyo katmerli bi şekilde of ben uyuyamam böyle ya :KK43: inşallah enfeksiyon yoktur ondan korkuyorum:KK43: yarın hastaneye gitsem yapmazlar heralde idrar testini adetliyken :cry:

Bilmiyorum canım inan ki bi git sor istersen he

Bende haziran ikizler burcuyum cnm inşallah bu sene hamile kalırız benm artk iki sene oldu bu sene olur inş

Herkes nasıl iyi misiniz ben bugün kesildi sandım dus aldim esimle yürüyüş yaptik karnimda agri vardi ve geldim baktm kahverengi seklinde gelmis peceteyle sildim kahverengiydi 11. Gun gecti artık sastim kaldim yarin kismetse gidicem doktora:KK64:

Bende bu ay bir degisigim. Daha yeni bitti adetim ama belirtilerim hala devam ediyor. Sol kasigimin batmasi tiksinmem bulantim hic biseyim gecmedi. Belki bir umut diyorum. Korunmayi biraktiktan sonra hamile kalmadan once boyle olurmus hep. Bu aydan umutluyum kizlar. Hem evlilik yildonumumuz hemde dogum gunlerimiz cok yakin. İnsallah guzel bir hediye olur bize :anneadayı::KK46:

Herkes nasıl iyi misiniz ben bugün kesildi sandım dus aldim esimle yürüyüş yaptik karnimda agri vardi ve geldim baktm kahverengi seklinde gelmis peceteyle sildim kahverengiydi 11. Gun gecti artık sastim kaldim yarin kismetse gidicem doktora:KK64:
İyi diyelim iyi olalım canım ya hüzünleyim ne kadar iyi olmaya çalışsamda bu reglimde yogun agrılı ve bol mide bulantılı geçiyor :(
Bende bu ay bir degisigim. Daha yeni bitti adetim ama belirtilerim hala devam ediyor. Sol kasigimin batmasi tiksinmem bulantim hic biseyim gecmedi. Belki bir umut diyorum. Korunmayi biraktiktan sonra hamile kalmadan once boyle olurmus hep. Bu aydan umutluyum kizlar. Hem evlilik yildonumumuz hemde dogum gunlerimiz cok yakin. İnsallah guzel bir hediye olur bize :anneadayı::KK46:

selam canım inşallah evlilik y. hediyeniz bebeginiz olur :)

İyi diyelim iyi olalım canım ya hüzünleyim ne kadar iyi olmaya çalışsamda bu reglimde yogun agrılı ve bol mide bulantılı geçiyor :KK43:

Benimde gecen 2 ayda cok agrili olmustu canim bulantida oluyordu eger anormal goruyorsan test yap bence yapmadiysan

bu sefer bana ne oldu anlamadım. yumurtlama gunumden 3 4 gun sonra sol kasık agrısı batması dudak kuruması gogus agrıları bol sivilce taaa regle zaman varken deli gibi sivilce döktüm ... regl olana kadar da bunların hepsini yasadım neden böyle oldum anlamadım hiç anlamadım :(

Benimde gecen 2 ayda cok agrili olmustu canim bulantida oluyordu eger anormal goruyorsan test yap bence yapmadiysan
geçen aylara göre bu ay cok fena canım ya :/ dünden beri midem bulanıyor bugün karnım belim ağrıdan kırıldı yani :(
üstüne görme için mi diyorsun yok canım ya hiç sanmam :( yapmadım test güya yarın yapıcaktım :( ama regl önce davrandı

İyi diyelim iyi olalım canım ya hüzünleyim ne kadar iyi olmaya çalışsamda bu reglimde yogun agrılı ve bol mide bulantılı geçiyor :KK43:

Selam Ay insallah canim ya seninde dogum gunu hediyen olsun :-)

Back
X