- 13 Temmuz 2016
- 3.112
- 2.267
- 133
Surukluyom kuzum ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Surukluyom kuzum ya
Evet canım ben akrebim , eşim de yay burcu :)Bende ikizlerle anlaşırım eşim ikizler:) ben teraziyim ikisi de aynı gruptan zaten hava grubu...
Senin burcun akrep miydi cnm?
İnşallaah canım inşallahCanım benim
İnşallah canım ya bu ay rabbim mutlu eder inşallah bizi![]()
Surukluyom kuzum yacekistiriyom gelin artik hamileyim ben yormayin beni :)) allahin isi icimi biliyordu ben ihtimal vermesemde oldu hayirlisiyla saglikla devam etsin en tez zamanda sizde hamis kalin
dayanabildigin kadar alternatifleri dene canım ilac icmeSağolasın amin canım hepimize inşallahne gibi zararı olur ilaç içmesemmi? yaşayan yaşayanın halinden anlar tabi
kasıklarım karnım belim ah şu erkekler ne rahat![]()
dayanabildigin kadar alternatifleri dene canım ilac icme
bencede cnaım ilaç içme bende zor dayanıyorum ama içmiyorumPeki öyle yapmaya çalışıcamşimdi belime sıcak su torbası koydum
Bende ilaca karşıyım aslında
Zaten yediklrimiz hep hormonlu birde ilacla etkilemiyelim canım dayanamaz hale gelene kadar içmiyorum migrenim var artik onun icin bile içmiyorum nane yagi sürüp idare ediyorum Allahim sifa veriyor evelAllah ilaca kalmadanPeki öyle yapmaya çalışıcamşimdi belime sıcak su torbası koydum
Bende ilaca karşıyım aslında
Uzulme kuzum olur insallah rabbim daha fazla bekletmez melegine kavusturur senigeliyoruz kuzum yetişicez sana inşallah ay olucak cocuklarımızın arasında
bende cok istemiştim annemler geldiğinde güzel haberi vereyim ama olmadı malesef
amin![]()
insaAllah canım bize de nasip olsun tez vakitte pesinden gelelimUzulme kuzum olur insallah rabbim daha fazla bekletmez melegine kavusturur seni
Binlerce kez aminnnnninsaAllah canım bize de nasip olsun tez vakitte pesinden gelelim![]()
Zaten yediklrimiz hep hormonlu birde ilacla etkilemiyelim canım dayanamaz hale gelene kadar içmiyorum migrenim var artik onun icin bile içmiyorum nane yagi sürüp idare ediyorum Allahim sifa veriyor evelAllah ilaca kalmadan
iyi geldiğini duyunca almistm canim iyi ki almışım azalmaya başladı tekrar alicam dogal yollari tercih etmek lazim madem bir can istiyoruz ekstra dikkat etmek gerek birde şu beslenme aliskanligimi duzenlesem iyi olacak hazir biraz ara vermisken su düzeltme isine baksam diyorumÇok haklısın canım doğrudur benimde sinüzitim var bazen çok ağrı yapıyor.. nane yağı evet faydası olduğunu biliyorum bende evde saklarım o tür şeyler bitkisel ve aromatik yağlar
Hosgeldin canım senin eylül batı geldimiOo butun kizlar buraya kaymissiniz hayirli olsun insallah hepimize![]()
Hos buldum canim Normalde 15 i ama hep gec gelir dr 20 sinde cagirdi bide bu ay tam yunurtlama gunlerimde esim rahatsizde pek degerlendiremedik olursa sasircam yani 8 ay calistik olmadi 9 . Ay bakalim kismetHosgeldin canım senin eylül batı geldimi