2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Cumamiz mübarek olsun canlar
Rabbim Es-Sâbûr ismi serifi hürmetine sabır versin bizlere, El-Afüv ismi şerifi hürmetine bagislasin affetsin, et-Tevvâb ismi serifi hürmetine tovbelerimizi kabul etsin, el-Kâdir El-Muhyî ismi serifleri hürmetine Bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin, El-Mukît ismi serifi hurmetine helal rizk nasip etsin, el-Vekîl el-Mucib ismi serifleri hürmetine dualarimizi kabul etsin insaAllah amin:dua::KK200:

Aynen ya nekadar rahattim yine bu duruma nasil geldim ben yaa bayramin son gunu gunum.bide gecikmelerim oluyor bekle dur. .bu ay olmazsa esim sperm ornegi vercek.oda ondan cok cekiniyor gece gunduz dua ediyor gerek kalmasin diye.ama benim oyle aman aman bi belirtim yok adete benzer sadece bu ay daha erken basladi okadar .
insaAllah gerek kalmaz canım sen yinede hemen umitsizlige kapilma kirmizilar gelmeden üzülmek olumsuz düşünmek yok

Rabbim Es-Sâbûr ismi serifi hürmetine sabır versin bizlere, El-Afüv ismi şerifi hürmetine bagislasin affetsin, et-Tevvâb ismi serifi hürmetine tovbelerimizi kabul etsin, el-Kâdir El-Muhyî ismi serifleri hürmetine Bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin, El-Mukît ismi serifi hurmetine helal rizk nasip etsin, el-Vekîl el-Mucib ismi serifleri hürmetine dualarimizi kabul etsin insaAllah amin:dua::KK200:

Amin kardeşim amiiinnnn
ağzın bal yesin...
Herkese hayırlı cumalar İnşaaAllah
Ey Yüce Rabbimiz!
Sev bizi.....sevdir bizi.....sevindir bizi!!! :dua:

Amin cnm Hayrli cumalar bende namz kılıp dua ettim hepimize inşallah Hayrli ve sağlıklı evltlrmz olr en kısa zamanda

Benim arkadaşımın annesi ilk hamileliğinde 3-4 ay adet görmüş o yüzden şüphelenmemiş hiç
geç öğrenmiş... bide böyle bi durum var :D
ama bende yoktur sanmıyorum da

Benim arkadaşımın annesi ilk hamileliğinde 3-4 ay adet görmüş o yüzden şüphelenmemiş hiç
geç öğrenmiş... bide böyle bi durum var :KK70:
ama bende yoktur sanmıyorum da
Bize denk gelmez oyle canım istisna işte:KK53:

Amin cnm Hayrli cumalar bende namz kılıp dua ettim hepimize inşallah Hayrli ve sağlıklı evltlrmz olr en kısa zamanda

Allah kabul etsin canım bende adet olmasaydım bugün oruçlu olacaktım nasip işte... bir an önce namazlarıma başlamak istiyorum bende inşallah

Bize denk gelmez oyle canım istisna işte:KK53:

Bencede.... ay bide ne duydum ya bi tanıdığımın eşi hamileliğini 5 aylıkken öğrendi hiç mi hissetmez insan ya o_O:KK56: en azından adet görmemesinden şüphe duyar
vay arkadaş bi biz böyle rahat olamadık

Bencede.... ay bide ne duydum ya bi tanıdığımın eşi hamileliğini 5 aylıkken öğrendi hiç mi hissetmez insan ya o_O:KK56: en azından adet görmemesinden şüphe duyar
1-2 ay anlarım da 5 ay cokmus biz hic böyle rahat olamayiz bence olmayan belirtiyi psikolojik olarak yaşıyoruz onda hicmi belirti olmamiz hayret

:) valla ya çok şaşırıyorum öyle insanlara ablmda ikinciye korunurken hamile kalmış dovcektim :-) bende dedim iki senedir olmuyo bari bende korunaym olur belki

Kızlar sizinle bi yaşadığımı paylaşmak istiyorum ben yıllar önce biri yüzünden çok acı çekmiştim yıllar geçmesine rağmen hala ağlıyodum içime çok oturmuştu yaşadıklarım...o günden sonra erkeklerden nefret etmiştim ve evliliğe hiç sıcak bakmıyordum karşıma çıkanları hep reddettim derken bigün yine çok bunalarak Rabbime secdede ağlayarak yalvardım hayırlı bir eş için gözyaşları döktüm ve sonra hiç aklıma gelmeyen bir yerden ( internetten) eşimle tanıştım 3 yıl sonra evlendik elhamdulillah bin kere... şimdi o geldi aklıma tarihe baktımda 2 eylül 2011 bizim başlangıç tarihimizdi..
Rabbimiz o kadar Yüce ki kalpleri de birbirine ısındıran O... şükürler olsun ben O'nun kulluğuna layık olamadım ama O imkansız sandığım bi zamanda beni tekrar hayata bağladı :cry:duygulandım şuan inşallah kafanızı şişirmedim kardeşlerim... ben inanıyorum ki inşallah bigün yavrularımızı da nasip edecek
Yeterki biz yılmayalım hiç:KK68:

1-2 ay anlarım da 5 ay cokmus biz hic böyle rahat olamayiz bence olmayan belirtiyi psikolojik olarak yaşıyoruz onda hicmi belirti olmamiz hayret

Aynen öyle... o kadını annem görmüşde ona "sen hamilesin git test yaptır" demişde öyle gidip yaptırınca öğrenmiş.. :) bide bi sürü ilaç kullanıyomuş nasibi varmış demekki
bize de nasip olur inşallah :KK68:

B bebegim-gel sen hsg çektirdinmi canım? Ben düşünüyorumda bu ay da bekliyim diyorum ekimde 1 senem doluyo zaten

Aynen öyle... o kadını annem görmüşde ona "sen hamilesin git test yaptır" demişde öyle gidip yaptırınca öğrenmiş.. :) bide bi sürü ilaç kullanıyomuş nasibi varmış demekki
bize de nasip olur inşallah :KK68:

B bebegim-gel sen hsg çektirdinmi canım? Ben düşünüyorumda bu ay da bekliyim diyorum ekimde 1 senem doluyo zaten
Bende çikolata kistleri vardı hiç hsg cektirmedim direk laporoskopi ameliyatı oldum cnm:)

B bebegim-gel ben hiç ovulasyon testi kullanmadım o yüzden malesef anlayamıyorum ama yerinde olsam çalışmalara devam ederim nolur nolmaz.. sen nerden aldın ovulasyon setini bende almak istiyorum ama eczaneler pahalı oluyo sanırım internetten nerden alsam?

Ben yumurtlama günü geçince ikinci çizgi hiç çıkmıyor saniyodum:)

Eklentiler

• 20160909_144111.webp
    20160909_144111.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 50
Back
X