benim eşimde tutturmuş yeğenini görmeye gidelim diye adamı 2 sene zor ikna ettim bebeğe şimdi bebek hastası oldu

kendi bebeğimizi ne zaman sevicez bakalım
en kısa zamanda olur inş
Benimki de evlenir evlenmez bebek Yapacağız sandi 1.5 yıl bekledik
İlk denemede hamile kalacagim sandi 1.yıl. olacak
Adam ne düşünse olmuyor :)
benimkide acele ediyorsun boşa stres yapıyorsun ilk aydan hamile kalacaksın dedi
hatta ilk ilişki oldu 2 gün sonra hadi dedim yok yapmayalım dedi neden dedim tuttu o demesin mi

birde ikincide tutar ikiz olur uğraşamayız dedi.. dedim cahil herif tutsa tekrar döllenir mi yumurta ikiz gebeliği öyle bir şey sanıyormuş
yaa çok komikkkkk ikiz gebelik için düşündüğüne bakın çok şirin

o değil ben bir kere kimyasal geçirdim ya sorun bende değil baksana hamile kaldın tutunmadı bebek dedi. bende belki senden gelen sağlıksız spermler neden olmuştur dedim susup kaldı. işte kimine göre erken kimine göre sağlıklıyım yiğitliğe b.k sürdürmüyorlar ama bizim kollar kan vermekten delik deşik olsun kimin umrunda
cevap süper tebrik ediyorum
Yardmcimi oluyo gebe kalmaya acaba bn hic kullnmadm da
bebeikte oluşabilecek sıkıntıları birnevi önlüyor nette detayları var cnm
bak bişey diyim mi burda ihtimali olup da kan testine gitmeyenlere uyuz oluyodum uyuzzz. bunlar nasıl insan taş olsa çatlar falan diyordum. şimdi ben de aynını yapıyorum

istisnasız kınadğm aynını yaşıyorum her olayda

kan testine gittiğimi ve bişey çıkmadğnı düşün, şu mutlu,keyifli ruh halimden çöküşe geçerim. magmaya ulaşırım üzüle üzüle.
aynı ben de ne diyorsam yaşıyorum

folic trio al bence onda d vitamini takviyesi de var. d vitamini eksikliği kısırlığa neden olabiliyor
bu gerçek olabilir mi benim d vitaminim çoooooooooooooooooook düşük

Ben sabirliyim o konuda hiç yapmadım daha.5 aydir istyrz
kaç yıllık evlisin cnm
Bende kullaniyrm 2 ay olacak nerdeyse
benimde
Çoklu canım ben hiç denemedim ama içinde bitane olmuyo yani hergün aynı saatte tekrarlıyosun iki çizgiyi aynı koyulukta görene kadar. Sonra zaten yumurtlama oluyo ilişki vs böyle gidiyo :). Ben burda sordum 25 TL dedi içinde 5 tane varmış. Almadım. Zaten yumurtalarım doktor takibi altında diye.
canım yumurtlaman doktor takibinde mi nasıl? Benim doktor hiç böyle bilgiler vermedi. Ben bu ay tam bir deneyeyim olmazsa bir sonraki ay alayım ovulasyon testleri

Gebelik var mi sizce kizlar
canım 5 den yüksek olması gerekiyor
İşlerine gör eprogramla canım ona göre, Vaktinde var biliyorsun Kanda görünce 2 gün sonra atışa bakmak isteyecen ve sonrasında keseyi görmek için bekleyecen bence idrar ile devam et en azından bir hafta sonrasında gittiğinde keseyide göreceğine inanıyorum.
Söyle ovulasyon kiti ile pik yapılan gün 9 Aralık. benim 8 aralık ve 10 aralık ilişkim oldu.
Gebelik testi 20 Tane var ya :)) oo cok yani isteyene verebilirim.
netten mi aldın cnm içinden hediyemi çıktı bayılırım hediyelere

benim de öyle olmuştu 50li falan ovülasyon testi almıştım içinde 10 küsür gebelik testi çıkmıştı. kolanın yanına makarna bantlıyorlar ya o mantık
süpermiş gebelik testi 5 lira
canım ben internetten almıştım 50 ovulasyon testine 10 Tane gebelik testi veriyordu.
Ama gebelik testini kullanmadım hic.
bizim ilikiden hemen sonra deli gibi test yaptığımızı öğrenmişler, ticarete dokmüşler...

kızlarrrrr bnde hamileyim galiba 7 gün geçti adetim test yaptım silik çizgi çıktı yarın kan testine gidicem işalh..rabbim sağlıcakla kucamıza almayı nasip etsin hepimize işlhh..
yaaa çok güzel maşallah hadi gözün aydınnn
Gözlerim dolu dolu ayaklarım geri geri gitsede sağlık ocağına gittim. Benim soyadım üngörmüş arkadaş. Kanımı alan hemşire güngörmüş yazmış. Kanımı gösterdi başka hemşire. Dolapta duruyo gitmemiş tahlil için. Yarın gel dedi sabah kan verecem yine. Yeni kan yani. Tamda 14.günüm iğnenin. Artk ihtimal yok hersey belli olacak. Hayırlısı neyse o olsun dedim okadar. Demekki hayırlısı buymuş. Bakalım...
canım hayırlısıyla inş hamiş olduğunu öğrenirsinnn
Yeni bir konu açayım kafalar dağılsın :) Benim Allah nasip ederse hamile olursam ilk bebeğim olacak. 27 yaşındayım. Sizler kaç yaşındasınız?
bende yaşıtız 4 yıllık evliyim ya sen? yeni başladık daha doğruusu şimdi adeim biter bitmez başlayacağız

Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim .. Umudum olmadığı için gidip öğrenmeye korkuyorum ama şu içgüdü varya durdurmuyo ki insanı :)
ahh o içgüdü ahhh ben emindim hamiş olmadığımdan stresten geciktiğimden yinede umutlandım önüne geçilmiyor
35 yaşındayım hiç cocuğum yok...
1 Kimyasal gebelik- 1 Kalp atışı olmadığı için 12 haftalık kürtaj oldum.
İnş en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın cnm moralini bozma sakın
29 benimde ilk olacak
yaşlarımız yakın siz kaç yıldır evlisiniz ne zamandır istiyorsunuz
28'im bende canım. 11 aydır beklemedeyim, daha çok beklerim

ilk bebeğim olacak canım
oo süper sizinlede yaşıtız inş eşiniz yurtdışına gimeden bebiş olur ama hamilelikte de yalnız olacaksınız o dönemde eşinizle olmak güzel olurdu hayırlısıyla olsun inş
Kondomla korunuyorduk hiç hap kullanmadım. Benim tahlillerim normaldi nisan ayı gibi baktırdığımda. Ekim ayında yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını söyledi doktor. Perşembe günü tekrar gideceğim hormonlarıma baktırmak için. Bir de yapılıyorsa toxoplazma testi isteyeceğim eğer varsa tedavi olayım diye. Eşimi de ürolojiye göndericem

Ben çok panik bir insanım 2 aydır deniyoruz daha ama sorun varsa öğrenelim en baştan.
yaa aynı ben.

2 aydır yumurtlama günlerini falan dikkat ediyor musunuz?
Kızlar bende 31 yasindayim. Bebek istedigimizde 28 yasindaydim 3 yildir istiyoruz.
canım inş birlikte hamiş oluruz inş.

Aynı yaştayızz yaşasınnnn

Bende 27 :) güya en az 3 tane cocuk istyodum. Daha 1 tane olmadı.
3ü hangi ara olcaksa artık
neden olmasın

daha yaşınız 27 bir ikiz bir tek olur 3 tane bebek

Ben inançlı bir insanım. Her şeyin Rabbimden geldiğine o ne zaman isterse o zaman olacağına yürekten inanıyorum ve biliyorum. Ama gel de sen bunu benim koca kafama anlat bile bile panik sabırsız işte :)
aynen ahh bu koca kafalarımız
Kısmet be canım :) Regl oldum ya bugün çok rahatladım stresim geçti
yaa regl günümüz bile aynı bende dün oldum

7 gün gecikme üzerine

Artik adamda tik yapmis yastik ariyo once belimn altina kiyck ya bana bi gulme geliyo o zmn

Bu ay cift yaatk kullnlm diyo

Ama birakicm yastik mastik idini gelusi guzel yapcm

benimde gülmem geliyor kızlar ben yalnız olduğumu düşünüyordum demek ki varmış biz kadınların içinde dayanamıyom gülüyom bende

Canim benim bildigim toxoplazmanin bi tedavisi falan yok. Bu kiminde negatif cikiyo kiminde pozitif cikiyo. Pozitif demek hayvanlarla haşir neşir olmus kisilerde goruluyo genellikle ve pozitif olmasi istenen bisey. Eger negatifse sonuc hamilelikte dr kesinlikle toksoplazma gecirilmemesini istiyo. Bu da hayvanlarla icice olunca ozellikle hayvanin diskisina dokununca, çig sut peynir vb sut urunleri yendiginde ve sirkede bekletilmemis malzemelerle yapilan salatadan gecmesi muhtemel. O yuzden negatif cikanlarda hamilelik boyunca dr bu yazdiklarma dikkat etmesini istiyor
Ben devlet hastanesinde ucretsiz yaptirmistim 3 yil once.
ilk defa duyuyorum teşekkürler cnm
slm Kızlar sohbet almış başını gitmiş süpersiniz
bişey sorcam canlar folik asit kullanayım diyorum ne önerirsiniz
konuya geçte olsa dahil olayım bende
yaş bu gece 00.00 itibariyle 29 oluyorum
oğlum yüzünden doğum günü hikaye oldu yapma diye ağlıyor çünkü yaşlanacağım diye korkuyormuş garibim doğum günü yapmayınca anası büyümüyor sanıyor
ayy masum yavrum benim

folicplus kullanıyorum ben cnm
Kızlar az once acilden geldim benim idrar enfeksiyonum cok artti kan gelince gittik acile. Dr cok agir enf geciriyosun lökosit 25 cikmis ayrica kumda dokuyosun dedi. Idrarimi yaparken agliyodum bugun. Verecegim antibiyotik gebeysen zararli ama kullanmazsanda bobreklerine sicrar dedi. Mecbur kullanicam cok acım var. Bide adet gecikmeden yani varligi henuz belli olmayan gebelikte yapilan kullanilan seyler zararli degildir yaziyo nette. Sizce napayim? Bat 31Aralik.
hiii çoook geçmiş olsunnnn

Kızlar gün boyu çok yoğundum ne çok yazışmışsınız canım çıktı okuyuncaya kadar

Çoook alıntılı oldu ama daha alıntı yapamadıklarım var hepsini okudum bir yoruldum anlatamam şaşı oldum sanırım