Bu stresle senin de sağlığın iyice bozulur. Neden stres yapıyosun bu kadar? Doktor bir sorun görse söylerdi önemli bir sorun olsa yani.... Burda kadın pko olup kocası varikosel olupta doğal yolla hamile kalan kaç kişiyi okudum ben burda.... Stres gebelik öncesi ve gebelikte en büyük düşman. Geceleri uyuyamayacak kadar neyi takıyosun kafaya taktıkça sorunlar ortadan kalkmaz aksine üstüne sorun eklenir. Allaha tevekkül et hayırlısını dile bu ısrarlarına karşılık Allah bir gebelik nasip etse Allah göstermesin sıkıntılı geçse yada kaybetsen daha mı iyi olacak. Ben yaşadım aldım payımı çünkü. Senin için, sana hazırladığı nasibi bekle derim ben. Herkesin bir nasibi var. Allah her iki durumda da sabır versin dua oku gönlün ferahlar, hiç bir sorun olmamasına rağmen bebeği olmayan insanlar var bunu nasıl çözeriz diye düşüne düşüne kendini yedin bitirdin eşinin spermleri en üst seviyede kaliteli olsa yine bebek olmasa o zaman napacaksın? Neyi çok istersek onunla sınanıyoruz unutma, duanı et Allaha bırak.