Amin kuzum, Her zorlukta bi kolaylık vardır deyip önüme bakıyorum her durum tabiki çok zor ama kucağıma alıp kaybetmekten iyidir diye düşünüyorum haftaya patoloji sonucu çıkacak bakalım neden öyle olmuş göreceğiz hayırlısı, sen nasılsın bebiş hareketli mi :)
Kendime yakın gördüğüm kızlardan birisin sende canım benim Allah razı olsun, vakti zamanı geldğnde Rabbim olduruyo o en güzel vekildir hayırla sağlıkla versin. Sen nasılsın rahim filmi sonrası bata kaç kaldı?
Bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım canım çok şükür bi sıkıntı yok Allahın izniyle
Çok sağol kuzum şükür geride kaldı bile, Allah hepimize can sağlığı versin. Eşim yıllık izne ayrıldı 25 gün gezeceğiz karadeniz turu yapar güzel bi kafa dağıtırız artk :)
Canım çok geçmiş olsun hamileliğine sevinip ardından düşüğünü okuyunca kötü oldum hızlı gelişmiş herşey ama uzun süre hamileyim diye gezip sonrasında kaybetmek daha kötü herşey biz insanlar için bebeğine önceki düşüğünde bir adım yaklaşmıştın bunda ikişer adım atıyorsun artk böyle düşün çok şükür ki hamile kalıyoruz ben iki kez o masaya yattım sen inşallah kürtaja gerek kalmaz ki ben kalacağını sanmıyorum bununla geçmiş olsun Rabbim hayırla sağlıkla versin evlat inşallah ♡
Sağol canım beni düşündüğün için iyiym çok şükür dediğin gibi hepimizin içi yandığı şu dönemde ocaklar sönerken ben hamileliğim sonlandı diye üzülürsem bencillik etmiş olurum onlar bu vatanın evlatlarıydı ve toprağa vermek zorunda kaldık Allah asıl onların ailesine geride kalanlarına sabır versin, amin.
Mis gibiyim canım teşekkür ederim :) ağrım kanamam arada oluyo bazen kesiliyo kafasına göre takılıyo onun dışında yaramaz havadis yok şükür :)
yanne
bulantın Birden kayboldu diye bebeğin kalbini durduğunu düşünme korkularında haklısın ama yersiz bir şekilde ne kendini ne de bebeğini boş yere üzme.
gulii7
ninde dediği gibi birden belirti kaybolmaz öyle bişy olsa bile. Benim göğüs ağrım daha yeni yeni hafifledi biliyormusun? Betam kaça düştü hiç bilmiyorum da ama bildiğim bişy var bulantı geçecek gibi olur geri başlar sen o gün bulantı yok yazmışsın eminim şuan tekrar yaşıyorsundur :) Rabbim sağlıkla hayırlıca kucağına alacağın günü göstersin ve tüm hamişlerimize ♡♡♡