- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 30
Kuzum Allaha sukur iyiyim ben aynıyım inşallah bi an önce vrrm hayrlı hberiAllah razı olsun canım... Iyıyım son zamanlar artık ıyıce ırılesti göbegım.. Agır hareketlerle zamanımızı beklıyoruz. Haxırlıklar da kendı capımda tamaladım. Pasamızı beklıyoruz.
Sen nasılsın son durumlar nasıl canım.
inanmıyorum doğurdunmu ayyyyy Allah bağışlasın saglıkla buyusun özledim sizleri yaMerhaba kızlar. Uzun zamandır yazmiyordm kızım 51 günlük oldu çok şükür birbirimize alıştık su gaz sorunları epey zorluyor ikimizide ama atlaticaz inslh bu günleride.
Geçen sene bu zamanlar burda deli gbi çare ariyordum kavustum kizceme inslh sizlerde bir an önce evlatlariniza kavuşursunuz . Allahım hamile olana bir avazda sagliklica kurtulmayı . Hamile kalmak için uğraşanlarida tez vakitte sağlıklı ve hayırlı bi şekilde hamile kalmayı nasip etsn :)![]()
Bende özledim sizleeriii işe grdım çalışıyrmKııııız nerelerdesin özlettin kendini
Geldin de beni neden etiketlenedin
Çok merak ettim seni keyfin sağlığın nasıl
aynı canm değişn bişy yok inşallah yakın zamanda olur katılırım kervana etıketleyemedım cıkmadı ismin ondan kuzum nasılsın sen bakimmm
Ben aynı kervandayım daha terfı edemedım hamişliğe :) cok şükür iyiyim şimdilik yenı ay yenı başlangccBen hep burdayim demirbaş :/ sen nerelerdesin asil :)
Ahh balım geçti bak şükür hayrlısıyla almışın bwbişi kucagına ayyy cok mutlu oldum ya bebiş iyi dımıNisaberatim Canim hoşgeldin. Ben dogurdum. Cok zor zamanlar geçirdim aylarca yatarak korkuyla gecti hamileligim. En sonunda erken dogumla kucagima aldım bebeğimi. 54 günlük oldu gaz sancilari uykusuzluk alismaya çalışıyorum. Sen nasilsin seni cok merak etmistik.