• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah canım Allah razı olsun ♡ sen nasılsın ne yaptınız ocak ayıda geldi çattı :)
cümlemizden allah razı olsun

ocak adetini bekliyorum olsam benim için gerçekten süreç daha da hızlanacak

@Zehra ungrms canım nasılsın bebişin nasıl kaç haftalık oldunuz

@Zehra ungrms canım nasılsın bebişin nasıl kaç haftalık oldunuz
İyiym çok şükür canım 2 gün sonra 12 haftalık oluyoruz haftaya kontrole gideceğim yine korkularım var malum:) inşallah oda iyidir. Sen nasılsın bebişi büyüttün diyete mii başladınnn :)

İyiym çok şükür canım 2 gün sonra 12 haftalık oluyoruz haftaya kontrole gideceğim yine korkularım var malum:) inşallah oda iyidir. Sen nasılsın bebişi büyüttün diyete mii başladınnn :)
Masallah canim zaman nasil da cabuk geciyor :) Nasıl gidiyor bulantin var mi? Gelisimlerini yaz muhakkak beni de etiketle cok nadir bakiyorum ama girdikçe okurum :*

Masallah canim zaman nasil da cabuk geciyor :) Nasıl gidiyor bulantin var mi? Gelisimlerini yaz muhakkak beni de etiketle cok nadir bakiyorum ama girdikçe okurum :*
Bugun gittik doktora canım iyiymiş gördük rahatladım aklım ondaydı hep :) bulantılar var ama çıkarmadım hiç :) 1 ay sonra yine gidecez Allah kerim ♡

@Zehra ungrms canim bebisine kardes geliyor :)) kizlar hamileyimmm elhamdulillah :dua:
Ayy dün hep aklıma geldin naptysa dıyee dusundum yazmasaydın ben etiketlycektim :)) gözümüz aydın o zamannnn kardeşimizi yerimmm kaç haftalıksınız canım çok şükür bugüne♡♡♡

Bugun gittik doktora canım iyiymiş gördük rahatladım aklım ondaydı hep :) bulantılar var ama çıkarmadım hiç :) 1 ay sonra yine gidecez Allah kerim ♡
canım maşallah bebişinin güzel haberlerini takip ediyorum
cinsiyet konusunda birşey söyledimi

@Htckbrysl nerde biliyormusun epeyidir denk gelemiyorum

canım maşallah bebişinin güzel haberlerini takip ediyorum
cinsiyet konusunda birşey söyledimi

@Htckbrysl nerde biliyormusun epeyidir denk gelemiyorum
Hayır en son 7 eylulde gırmıs baska yok :( napıyo ne alemde hiç bilmiyorum inşallah iyidir :(((

Allah razı olsun canım cinsiyet konusunda kararsız kaldı net değil daha 1 ay sonra nasip olursa öğreniriz inşallah sen nasılsın

Hayır en son 7 eylulde gırmıs baska yok :KK43: napıyo ne alemde hiç bilmiyorum inşallah iyidir :KK43:((

Allah razı olsun canım cinsiyet konusunda kararsız kaldı net değil daha 1 ay sonra nasip olursa öğreniriz inşallah sen nasılsın
bende merak ediyorum arkadaşı inşallah iyidir aylardır yok

bende iyiyim canım şükür

Back
X