- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
Birdenbire kayboldu kız. Başına kötü bişy gelmiş olmasında şifresini unutmuş olsun yada buraya gelmek istemiyo olsun sebepbende merak ediyorum arkadaşı inşallah iyidir aylardır yok
bende iyiyim canım şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birdenbire kayboldu kız. Başına kötü bişy gelmiş olmasında şifresini unutmuş olsun yada buraya gelmek istemiyo olsun sebepbende merak ediyorum arkadaşı inşallah iyidir aylardır yok
bende iyiyim canım şükür
Saolsin canim....Bata 3 gun var canim.idrar testi yaptm cikti.oglen kan vericem ins :)Ayy dün hep aklıma geldin naptysa dıyee dusundum yazmasaydın ben etiketlycektim :)) gözümüz aydın o zamannnn kardeşimizi yerimmm kaç haftalıksınız canım çok şükür bugüne♡♡♡
Saolasin canimmçok sevindim canım tebrik ederim arkadaşım
allah tamamına erdirsin
Amanınnn çok yenii kıyamammmm ya hadii inşallah güzel haberlerini bekliyorumm mutlaka yazzzzSaolsin canim....Bata 3 gun var canim.idrar testi yaptm cikti.oglen kan vericem ins :)
Kan 25 cikti canim.dr sulandirici basladi 0.4 luk.bakalim 10 gun sonra kese gormeye cagirdi cok minik henuz :)Amanınnn çok yenii kıyamammmm ya hadii inşallah güzel haberlerini bekliyorumm mutlaka yazzzz![]()
Hadi hayırlı uğurlu olsun tekrardan canım kucağına aldığınıda gorelim inşallah :) benmkide 0.4 Allah yardımcımız olsun..Kan 25 cikti canim.dr sulandirici basladi 0.4 luk.bakalim 10 gun sonra kese gormeye cagirdi cok minik henuz :)
Aminn canim saolasinn insHadi hayırlı uğurlu olsun tekrardan canım kucağına aldığınıda gorelim inşallah :) benmkide 0.4 Allah yardımcımız olsun..
Çok sevindim canım gözün aydın sağlıkla kucağına almanı dilerim.Kan 25 cikti canim.dr sulandirici basladi 0.4 luk.bakalim 10 gun sonra kese gormeye cagirdi cok minik henuz :)
Saolasin canim aminn insÇok sevindim canım gözün aydın sağlıkla kucağına almanı dilerim.
Hadi gözün aydın canım, inşallah bu sefer bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın... çok güzelKan 25 cikti canim.dr sulandirici basladi 0.4 luk.bakalim 10 gun sonra kese gormeye cagirdi cok minik henuz :)
Hadi gözün aydın canım, inşallah bu sefer bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın... çok güzelZK_ASK sonra senin haberin çok mutlu etti beni. Maşallah Gelişmeleri yaz ccanım...
Bu aradaZK_ASK canım haberlerini takip ediyorum hadi hayırlısı bayağı olmuş Maşallah ben o kadar hızlı geçiyorum ki şu sıra zaman su gibi... bebek malum cok oyalıyor...
Hadi darısı başınıza bebişlerinizden zamanı anlamayın...
Insallah canim amin cok saol.ins hepimiz alirz sag salim kucagmzaHadi gözün aydın canım, inşallah bu sefer bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın... çok güzelZK_ASK sonra senin haberin çok mutlu etti beni. Maşallah Gelişmeleri yaz ccanım...
Bu aradaZK_ASK canım haberlerini takip ediyorum hadi hayırlısı bayağı olmuş Maşallah ben o kadar hızlı geçiyorum ki şu sıra zaman su gibi... bebek malum cok oyalıyor...
Hadi darısı başınıza bebişlerinizden zamanı anlamayın...
Olurmu bak herkes gider herkes deisir ben demirbaş sabit kalir :)
Sen hamile kaldığında bu msjı alıntı yapacağım buraya yazdım :)
görürsün sen![]()
Ay canimm ya
Ay canimm yainsan icinde yasarken cok uzak cok zor geliyor unutmusum bile :) bu arada caraamba 25 ti hcg bu sabah 62. Cok cok sicramamis ama 2 kat kuralina uyuyor simdilik
Evet insan yaşarken çok uzak geliyo bilirim :) bence artışta sıkıntı yok Hem adetinde tam olarak yeni geçiyo dimi o iyi olsın yerleşsin de Allahın izniyle herşey yolunda gtsn inşallah♡Ay canimm yainsan icinde yasarken cok uzak cok zor geliyor unutmusum bile :) bu arada caraamba 25 ti hcg bu sabah 62. Cok cok sicramamis ama 2 kat kuralina uyuyor simdilik
Gönlümüzdekini hayırlı kılsınnn aminnn :)) o gün beni çoook sinir etmiştii içimden elbett yüzüne vurcam bu lafı dedim vee nasip etti Rabbim :)) tamamına erdirsin inşallah♡♡Maşallah canım gayet normal hadi inşallah böyle güzel haberlerle gel canım..
ZK_ASK sanada bravo kız nasıl hatırladın gönderince bende hatırladım bu konuşmayı...
Allah hepimizin gönlüne göre versin..
Iste ya yarin ya pazar adet olcaktim.yum akintim cumartesi pazar oldu 15 gun once.ins duzenli artar skintisz alirim artik kucagima cok korkuyrm icim hep pırpır yaaEvet insan yaşarken çok uzak geliyo bilirim :) bence artışta sıkıntı yok Hem adetinde tam olarak yeni geçiyo dimi o iyi olsın yerleşsin de Allahın izniyle herşey yolunda gtsn inşallah♡
Saolasn Insallah canim ya ins skintsiz ilerler kaybetmek cok aci cunkuMaşallah canım gayet normal hadi inşallah böyle güzel haberlerle gel canım..
ZK_ASK sanada bravo kız nasıl hatırladın gönderince bende hatırladım bu konuşmayı...
Allah hepimizin gönlüne göre versin..