2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim kan degerim 8900 lere yakim cikti.acildeki kadin dogumcu bakti bi kese gorunuyor ama met deil buradaki usg cokta iyi deil.ama fisgebelikte olabilir yarim renkli usg ye gel dedi :KK43:
İnşallah bir sorun yoktur canım Sıkma kendini çok , hayırlısıyla sağlıklıdır inşallah.

Canim kan degerim 8900 lere yakim cikti.acildeki kadin dogumcu bakti bi kese gorunuyor ama met deil buradaki usg cokta iyi deil.ama fisgebelikte olabilir yarim renkli usg ye gel dedi :KK43:
Ya madem öyle alttan bakaydı üstüne düş bence bu durumun bekleme keseyi görürsün inşallah bidahaki gittğnde

Yarin renkli usg ye cagrdida.bu degerde usttende gorulurdu.ne yapcm bn dis gblkse :KK43:
Bu kadar korkma sakin ol ben ilk gebeliğimi dış gebelik yaşadım burda hepinizin haberi vardı hatrlıyomusun bilmiyorum ölmedim bak bişey olmadı yani özellikle tecrubesiz değilsin en azından ben o zaman çok tecrubesiz çok korkaktım... inşallah öyle değildir ve inşallah usg cihazıyla alâkalıdır canım... başka dr yada başka usg ile bakmadılar mı devlet hastanesine mi gitmiştin orda cihazlar gerçekten algılamıyo

Bu kadar korkma sakin ol ben ilk gebeliğimi dış gebelik yaşadım burda hepinizin haberi vardı hatrlıyomusun bilmiyorum ölmedim bak bişey olmadı yani özellikle tecrubesiz değilsin en azından ben o zaman çok tecrubesiz çok korkaktım... inşallah öyle değildir ve inşallah usg cihazıyla alâkalıdır canım... başka dr yada başka usg ile bakmadılar mı devlet hastanesine mi gitmiştin orda cihazlar gerçekten algılamıyo
Normalde ozele gidiyrm.bugun devlete gittim.ya ben duzenli yumurtlayan eden biri deilim sokda pcos var hic yumurtlamiyrm ordan.sag tupum zarar gorur alinirsa fln benm icin gebe kalmak cok zor olur aklima hersey gemiyor :(

Normalde ozele gidiyrm.bugun devlete gittim.ya ben duzenli yumurtlayan eden biri deilim sokda pcos var hic yumurtlamiyrm ordan.sag tupum zarar gorur alinirsa fln benm icin gebe kalmak cok zor olur aklima hersey gemiyor :KK43:
dış gebelikte erken teşhis çok önemli. Benim tüpüm falan alınmadı mesela. Ama yarın mutlaka ne gerekıyosa yaptır bence aklına en kötüsünü getrme yarın durum netleşecek bol dua et canım

Canim alttan bakti kendi ozeldeki dr um gordu keseyi gayet saglikli dedi cok sukur ama bebegi besleyen kistim cok buyumus portakal kadar olmus ona cok dikkat et sanciyi o yapiyordur hic bsiey kaldirma yorulma fln dedi
Bebeği besleyen kist mi o ne anlamadım

Ama neyseki bebişi görmüşsünüz çok şükür korkularını at kenara artk

Evet bebegi besleyem carpus luteum kisti.dr patlatma cok dikkat et dedi bakalm ins elimden geleni yapicam kismet
Bi kaç yerde okumuştum zamanla kayboluyomuş dimi .. benimde lekelenmem oldu dün, hastanedeyim şuan Allah yardımcımız olsun zor valla her evresi.

Bi kaç yerde okumuştum zamanla kayboluyomuş dimi .. benimde lekelenmem oldu dün, hastanedeyim şuan Allah yardımcımız olsun zor valla her evresi.
Hadi ya gecmis olsun cnm sende cok dikkat et.ne dedi dr.insan kayip yasayinca boyle hep ici pırpır.cok zor bisey gercekten.rabbim yardmcmz olsun

Hadi ya gecmis olsun cnm sende cok dikkat et.ne dedi dr.insan kayip yasayinca boyle hep ici pırpır.cok zor bisey gercekten.rabbim yardmcmz olsun
Amin canım çok şükür iyiymiş, bi sorun yok lekelerden korkma dedi. Ben msj atıp haber verdim oda çağırmıştı gel diye. için rahat etmez diye çağırdım zaten dedi:)) inşallah herşey yolunda devam eder de kucağımıza aldığımız haberini de burda veririz canım♡♡♡

Amin canım çok şükür iyiymiş, bi sorun yok lekelerden korkma dedi. Ben msj atıp haber verdim oda çağırmıştı gel diye. için rahat etmez diye çağırdım zaten dedi:)) inşallah herşey yolunda devam eder de kucağımıza aldığımız haberini de burda veririz canım♡♡♡
Oh iyi cok sukur canim.zaten kan sulandirici kullaniyrz.ona ramen sadece leke seklinde kalirsa korkmamiza gerek yok dr banada oyle dedi.insallah bizde bi alsak su minisleri kucagimiza sagsalim :)

Babies16 Babies16 ZK_ASK ZK_ASK kızlar ikinizede geçmiş olsun. iyi olmanıza ve gebelik süreçlerinizin iyi olmasına cok sevindim.
ilk zamanlar hep kuşku oluyor ama sonrasında içiniz rahatlayacak İnşallah allahın izniyle sağsağlim bebeklerinizi kucağınıza alacaksınız
Bende bizim oğlanla uğraşıyorum 2 gün sonra 2 aylık olacak of zor cok zor inanın ama değer sonuçta... zamanda cok acımasız vallahi öyle bir geçiyor ki...

Babies16 Babies16 ZK_ASK ZK_ASK kızlar ikinizede geçmiş olsun. iyi olmanıza ve gebelik süreçlerinizin iyi olmasına cok sevindim.
ilk zamanlar hep kuşku oluyor ama sonrasında içiniz rahatlayacak İnşallah allahın izniyle sağsağlim bebeklerinizi kucağınıza alacaksınız
Bende bizim oğlanla uğraşıyorum 2 gün sonra 2 aylık olacak of zor cok zor inanın ama değer sonuçta... zamanda cok acımasız vallahi öyle bir geçiyor ki...
Ins canim saolasin bizde ogunlere gelelim ins.insan yasarken zaman hic gecmiyor sanki bian once o asamalara gelmek istyrm :)

Back
X