2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızım 32 aylık. Allah ikimize de nasip etsin inşallah 🤲
Amin canım🤲🌹 maşallah
İkinize de geçmiş olsun kızlar Allah yaşatmasın bir daha.. umarım nasip olur ikinize de birer bebiş daha 😊 ben de isterdim ama zor gerçekten tekrar aynı serüveni kaldiramayacagimi düşünüyorum şuan sağlığım da pek elverişli değil . Nasip tabi artık Allah isteyenlere nasip etsin yavrularımıza uzun ömürler versin 😌

İkinize de geçmiş olsun kızlar Allah yaşatmasın bir daha.. umarım nasip olur ikinize de birer bebiş daha 😊 ben de isterdim ama zor gerçekten tekrar aynı serüveni kaldiramayacagimi düşünüyorum şuan sağlığım da pek elverişli değil . Nasip tabi artık Allah isteyenlere nasip etsin yavrularımıza uzun ömürler versin 😌

Amin canım teşekkürler sen eskilerden misin? Benim eski nickim farklıydı ama burda ilk sayfada yazanlardanım (fm-ist) ilk sayfada msjlarım duruyo:) senin çocuğun kaç yaşında? Allah bağışlasın... Ahh ahh valla benim içim cayır cayır istiyo bide kürtajdan dolayı sevincim yarım kaldığından daha çok istiyorum

Amin canım teşekkürler sen eskilerden misin? Benim eski nickim farklıydı ama burda ilk sayfada yazanlardanım (fm-ist) ilk sayfada msjlarım duruyo:) senin çocuğun kaç yaşında? Allah bağışlasın... Ahh ahh valla benim içim cayır cayır istiyo bide kürtajdan dolayı sevincim yarım kaldığından daha çok istiyorum
Evet canım eskilerdenim :) ilk zamanlardan beri buralardayım 34 aylık bizim bıdık şaka maka üç yili geçti forum konumuz eksildik ama çok fayda sağladık diye düşünüyorum 😊

Evet canım eskilerdenim :) ilk zamanlardan beri buralardayım 34 aylık bizim bıdık şaka maka üç yili geçti forum konumuz eksildik ama çok fayda sağladık diye düşünüyorum 😊

Oo maşallah benim oğlumda 33 aylık🥰
Öyle ya kimse kalmadı burda ben kendime bi konu açtım hamileler , anneler, bekleyenler falan oluyo aramızda orda takılıyoruz 15 aydır...
sende istediğin zaman gelebilirsin canım🤗

Burası

Ayy bu haberi şimdi mi veriyorsunuz nasıl sevindim anlatamam. Allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin. Senin oğlusuna da maşallah. Cok sevindim ya
2016 kasımda bir sayfaya yorum yapmıssınız 😊 demişsiniz ki gögüs uclarım büyüdü ve kahverengi kısımları büyüdü ve koyulastı anneme gösterdim sen hamilesin bence dedi Demişsiniz. Suanda bendede aynı belirti var şişlik var gögüs ucum büyüdü kahverengi kısmıda büyüdü cok vahset derecede olmasada damarlar cıktı üzerimde ve benimde bugun reglime 7 gün kaldı. Siz o tarihte hamilemiydiniz? Yani o belirti hamilelik belirtinizmiydi? Birde ne zaman test yapıp ögrendiniz?

Back
X