♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Kızımın kilo alımı az diye daha çok emzireceğim yazmıştım ama ne mümkün, bu aralar kızım emmeyi reddediyor, iyice acıkmadan emmiyor. İnternetten araştırdığımda 4. Ay sendromu oluyormuş onu okudum ya da dönem dönem emmeyi reddedebiliyorlarmış. Böyle bir şey başına gelen var mı? Artık kızım uyanmadan hemen önce ala uykuluyken en iyi şekilde emiyor

Kızımın kilo alımı az diye daha çok emzireceğim yazmıştım ama ne mümkün, bu aralar kızım emmeyi reddediyor, iyice acıkmadan emmiyor. İnternetten araştırdığımda 4. Ay sendromu oluyormuş onu okudum ya da dönem dönem emmeyi reddedebiliyorlarmış. Böyle bir şey başına gelen var mı? Artık kızım uyanmadan hemen önce ala uykuluyken en iyi şekilde emiyor
Canım maalesef bir aydır aynı durumdayız emmiyor oğlum kafasını çeviriyor beni itiyor ağlıyor aç yani eminim ama emmiyor ve ben o kadar saçma çözümler buldum ki biri beni görse ne der acaba diye herkesten gizli emziriyorum çünkü bebeğimi yatırıyorum bir zemine yada yatağıma sonra ben üzerine eğiliyorum o şekilde emiyor bir tek

Be
Benim kızımda da oldu biberon alıyor ama emmek istemiyor ağlıyordu çok zorlandım ama düzeldi çok şükür

Canım maalesef bir aydır aynı durumdayız emmiyor oğlum kafasını çeviriyor beni itiyor ağlıyor aç yani eminim ama emmiyor ve ben o kadar saçma çözümler buldum ki biri beni görse ne der acaba diye herkesten gizli emziriyorum çünkü bebeğimi yatırıyorum bir zemine yada yatağıma sonra ben üzerine eğiliyorum o şekilde emiyor bir tek
Aynı benim kızım. Emmiyeceğim diye ağlıyor, aç olduğunu bildiğim halde emzirme pozisyonuna getirince kendini kasıyor yay gibi kıvrılıyor, mecburen sallayıp uyutmaya çalışıyorum, açlıktan uyuyamıyor zaten, ama sakinleşiyor işte o zaman hemen alıp emziriyorum, yatarak almıyor benim kızım, hayırlısıyla ilk 6 ayı anne sütüyle geçirebilseydik.

Kızlar selam 4 . Ayı bitirdik durumlar Nasıl destekli oturtmaya başladınızmı yada dönmeye başladılarmı bizimki sürekli oturmak istiyor ama daha dönme olayı yok popuyu kaldırıyor bezini alırken

Kızlar selam 4 . Ayı bitirdik durumlar Nasıl destekli oturtmaya başladınızmı yada dönmeye başladılarmı bizimki sürekli oturmak istiyor ama daha dönme olayı yok popuyu kaldırıyor bezini alırken
Merb cnm bizde de 4ay bitti aynı şekilde kafasını kaldırıyor ama destekli oturma için de çok erken 5 bitsin diyorum bu arada

Bizim de 4 ay bitti oturuyoruz artık ve çok mutlu oluyor oturunca :emir_bebek: kahvaltı yaparken eline salatalık veya peynir tutusturuyorum onu emiyor nasıl tatlı ya :KK200:
Küçük parça koparmıyor mu ? Ben çok korkuyorum boğazına kaçar diye,eline yiyecek vermedim hiç daha

Salatalığı damağında eziyor suyunu emiyor peyniri de koparıyor ama yiyor ya çok şükür daha boğazına kaçmadı :halay:

Kızlar ben çok kötüyüm ya bildiğin öz güvenim sıfırlandı evlenirken 48 kiloydum şu an 66 kiloyum boyum da kısa zaten. Eskiden çok bakımlıydım elime ayağıma yüzüme vücuduma ayrı ayrı bakim yapardım şimdi ne gece uykusu var ne bakım yapabiliyorum kaşlarımı bile neredeyse ayda bir alır oldum inanılmaz çökmüş hissediyorum kendimi esim de hiç yardımcı olmuyor neymiş anne olmak zormuş ben kadınmışım da daha kolay bakarmışım zaten diye hem ev hem çocuk bende çok bezdim benim gibi olan var mı?

Kızlar ben çok kötüyüm ya bildiğin öz güvenim sıfırlandı evlenirken 48 kiloydum şu an 66 kiloyum boyum da kısa zaten. Eskiden çok bakımlıydım elime ayağıma yüzüme vücuduma ayrı ayrı bakim yapardım şimdi ne gece uykusu var ne bakım yapabiliyorum kaşlarımı bile neredeyse ayda bir alır oldum inanılmaz çökmüş hissediyorum kendimi esim de hiç yardımcı olmuyor neymiş anne olmak zormuş ben kadınmışım da daha kolay bakarmışım zaten diye hem ev hem çocuk bende çok bezdim benim gibi olan var mı?

Bende de yetersizlik duygusu var hiçbir şeyi tam olarak yapamıyorum. Ece yetişsem kızımı ihmal ettim diye üzülüyorum sürekli kızımla ilgilensen evde işler aksıyor, henüz bir rutin oluşturamadım. Kızımın gündüz uyuduğu uyandığı saatler belli değil. Kendime bakıma gelince belime kadar gelen saçlarımı kestirebildim diye mutlu oldum

Al benden de okadar kendimi cok ezik hissediyorum hatta. Hic biseye ulasamiyorum.calisiyordum evde durmayada alisik dwgilim.ayni cumleleri benim esimde kuruyor beni ayrica sinir edio. 56 kiloyla hamile kaldim 66 kiloyum suan.tek kiyafetim olmuyor alasimda gelmior.aslinda kilo veerseydim kendimi iyi hissetcem..

Canım ya bende doğum sonrası 68 69 falan kaldım emziren anne diyet yapmaz falan diyorlar ama ben bol su içerek diyet de yapıyorum 60 oldum çok şükür süt de iyi bence sende yap derim Kuafor işi bana da çok zor gece ağda ya gittim biraz uyudu biraz bir müşteri baktı 3 saatte çıktım inşallah Allah kolaylık verir bizlere keşke eşin yardımcı olsa

Back
X