- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
2017 ikiz annesi olacaklar burda paylasimlarda bulunalim mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen ikizmi bekliyorsun benim transferden sonraki 11.gün kan değerim 650 çıktı yarın kese görücez allah izin verirse ama doktorum değerimin çok yüksek olduğunu ikiz olabileceğini söyledi inşallah öyledir buarada 2017 başlığı açmışsın 2016 da doğurcaz kız![]()
canım sen ikizmi bekliyorsun benim transferden sonraki 11.gün kan değerim 650 çıktı yarın kese görücez allah izin verirse ama doktorum değerimin çok yüksek olduğunu ikiz olabileceğini söyledi inşallah öyledir buarada 2017 başlığı açmışsın 2016 da doğurcaz kız![]()
Bende ikiz bekliyorum kızlar 6+1 de duydum kalp atışlarını dünde kontrlüm vardı doktor çok ii ler düşük tehlikesi yok dedi bulantılar çok zorlıyor beni ama çalışıyorum bide şimdi 10 günlük rapor aldım
Inşallah canım bir sorun yoktur allahın izniyle:)Ay maşallah inşallah boyle sağlıkla devam etsin. Ben doktor kontrolüme haftaya gideceğim. İnsallah icerde bir sorun yoktur. Heyecanla bekliyorum
İlacın adı ne canımMide bulantisi bende de oldu doktor hap verdi geçti ama ara ara istifralarim oluyo sen doktorun dan ilaç işte bence
Bendede yok canim.mide bulantisi biz sanslilardaniz herhalde :)selam bende varimbende hic mide bulantisi yok
bizde dun kalp atislarini duyduk pit pit :)
Kacinci haftada basladi sizinBize yazık o halde bulantılar bulantılar açken bulantı tokken bulantı ne yapsam bilemiyorum
evet canim bencede olmasin zaten cok kotu oluyomus simdi istedigim herseyi yiyorumBendede yok canim.mide bulantisi biz sanslilardaniz herhalde :)