• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 de ikiz annesi olacaklar buraya:)

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
2017 ikiz annesi olacaklar burda paylasimlarda bulunalim mi?

canım sen ikizmi bekliyorsun benim transferden sonraki 11.gün kan değerim 650 çıktı yarın kese görücez allah izin verirse ama doktorum değerimin çok yüksek olduğunu ikiz olabileceğini söyledi inşallah öyledir buarada 2017 başlığı açmışsın 2016 da doğurcaz kız :KK45:

canım sen ikizmi bekliyorsun benim transferden sonraki 11.gün kan değerim 650 çıktı yarın kese görücez allah izin verirse ama doktorum değerimin çok yüksek olduğunu ikiz olabileceğini söyledi inşallah öyledir buarada 2017 başlığı açmışsın 2016 da doğurcaz kız :KK45:

Aynen canim:)

Hamile oldugumu ve degerin yuksek oldugunu gorince heyecandan tarihi yanlis girmisim,farkettim ama duzeltemedim,benim 6.gunum 90 cikti kan sonucum iki embriyo kondu doktor ikiz olabilcegini soyledi,Alkah buyuk

Keseyi benimbildigim kan degeri 1500 lerdeyken goruluyor diye biliyorum.

benim 9.gün 303 11.gün 650 çıktı canım evet perşembeye kadar katlar dedi doktorum 1500 ü geçer dedi çünkü ayın 26sında 650 idi beta yarın ayın 31 i benimde 5.gün embryosu 2 tane 1.kalite konuldu geri kalanlarda 11.kalite donduruldu ama şükür allaha ilk denemede tuttu

Slm kızlar bende yeni öğrendim transferimin 12. Günü hcg 1000.0 çıktı doktor ikiz dedi siz Ler şimdi neler yapıyorsunuz

Merhaba bende geçen hafta öğrendim bu perşembe kalp atışı duymaya gideceğim. inşallah 2 side devam eder, Allah isteyen herkese nasip etsin.

Bende ikiz bekliyorum kızlar 6+1 de duydum kalp atışlarını dünde kontrlüm vardı doktor çok ii ler düşük tehlikesi yok dedi bulantılar çok zorlıyor beni ama çalışıyorum bide şimdi 10 günlük rapor aldım

Bende ikiz bekliyorum kızlar 6+1 de duydum kalp atışlarını dünde kontrlüm vardı doktor çok ii ler düşük tehlikesi yok dedi bulantılar çok zorlıyor beni ama çalışıyorum bide şimdi 10 günlük rapor aldım

Ay maşallah inşallah boyle sağlıkla devam etsin. Ben doktor kontrolüme haftaya gideceğim. İnsallah icerde bir sorun yoktur. Heyecanla bekliyorum

Mide bulantisi bende de oldu doktor hap verdi geçti ama ara ara istifralarim oluyo sen doktorun dan ilaç işte bence

Bize yazık o halde bulantılar bulantılar açken bulantı tokken bulantı ne yapsam bilemiyorum

Back
X