• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 de ikiz annesi olacaklar buraya:)

Benimkiler gelmek üzere birisi. Cumartesi alacak dr.
celestone oldun mu bebeklerin kg ları nasıl? zaten artık riskli haftaları geçtik maşallah Rabbim kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin. Sağlıkla al kucağına..

celestone oldun mu bebeklerin kg ları nasıl? zaten artık riskli haftaları geçtik maşallah Rabbim kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin. Sağlıkla al kucağına..
Evet 30.haftamda olmuştum. Ikisi de 2 kg du gecen hafta. Bu hafta kaç olacak bilmiyorum dr.um küveze girmezler seninle birlikte çıkarlar diyor insallah dediği gibi olur. Allahım hepimizin bebeklerini sağlıkla kucaklarimiza almayi nasip etsin

çıkarlar çıkarlar inşallah Rabb
Evet 30.haftamda olmuştum. Ikisi de 2 kg du gecen hafta. Bu hafta kaç olacak bilmiyorum dr.um küveze girmezler seninle birlikte çıkarlar diyor insallah dediği gibi olur. Allahım hepimizin bebeklerini sağlıkla kucaklarimiza almayi nasip etsin
çıkarlar çıkarlar inşallah Rabbim güç kuvvet versin yavrulara.. İnşallah beraberce evinize gelin

Bukadar zor diyosun mafolduk desene allah kolaylik versin insallah
Ayni anda agliyacan acikkan sevimli minikleri olacak, uykusuz, ac ama hep sukrettigin gunlerin olacak :) biz 4 aylik olduk daha yeni 3-4 saat uyuyoruz. Annem hala yanimizda kaliyor. Senin kac haftalik

Back
X