- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi floransa17
- #14.001
Allah razı olsun aminn inşallah bu sefer sağlıkla kucaklamak nasip etsin rabbimHayırlı ugurlu olsun inşallaahh yarn da güzel haberler alırısn inşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun aminn inşallah bu sefer sağlıkla kucaklamak nasip etsin rabbimHayırlı ugurlu olsun inşallaahh yarn da güzel haberler alırısn inşş
Görünüyor canım çok sevindim inan süper haberEki Görüntüle 2074956
Testi ekledim net değil ama inşallah sizde görürsünüz
Sağol canım inşallah rabbim hepimize güzel haberler vermek nasip eder yarın kan sonucumu daha bir heyecanla bekleyeceğimGörünüyor canım çok sevindim inan süper haber
Değerin düşmüş mü canım çok üzüldümMalesef kımyasal gebelık kızlar çok üzgünüm![]()
Gordum canim insallah gzuelce artar degerin hadi bakalim cok sevindmEki Görüntüle 2074956
Testi ekledim net değil ama inşallah sizde görürsünüz
İnşallah canım sağolasın inşallah sağlıklı bir gebelik olur bu seferGordum canim insallah gzuelce artar degerin hadi bakalim cok sevindm
Malesef kımyasal gebelık kızlar çok üzgünüm![]()
Uzuldum canim.. ne dedi dr unMalesef kımyasal gebelık kızlar çok üzgünüm![]()
Gözünaydın canım Allah tamamına erdirsinKesemizi gorduk kizlar cok sukur bin sukur. 2 hafta sonra bir daha cagirdi insallah Allahin izniyle kalp atisini duyacagiz.. Bu arada tup bebeklerde bos gebelik olma olasiligi yuzde sifirmis. Bosuna kendimi uzmusum.
Kesemizi gorduk kizlar cok sukur bin sukur. 2 hafta sonra bir daha cagirdi insallah Allahin izniyle kalp atisini duyacagiz.. Bu arada tup bebeklerde bos gebelik olma olasiligi yuzde sifirmis. Bosuna kendimi uzmusum.
Benimde öyle oldu 1 haftadir adet olmadimMalesef kımyasal gebelık kızlar çok üzgünüm![]()
Gözün aydın olsun abla çok şükürr Rabbim şimdi pıt pıt atan kalpte ♡ İnşallah güzel olur çok sevindim yarında ben gidicem kese görmeyeKesemizi gorduk kizlar cok sukur bin sukur. 2 hafta sonra bir daha cagirdi insallah Allahin izniyle kalp atisini duyacagiz.. Bu arada tup bebeklerde bos gebelik olma olasiligi yuzde sifirmis. Bosuna kendimi uzmusum.
Sagol canim cok sukur. Senide merak ediyorum inslalah yarinda senin haberini aliriz.Gözün aydın olsun abla çok şükürr Rabbim şimdi pıt pıt atan kalpte ♡ İnşallah güzel olur çok sevindim yarında ben gidicem kese görmeye
Canim dollenme oluyor.kese olusuyor yani hamilelik olsusuyor kan degerleri artiyor belirtiler goruluyor ama kesenin icinde embriyo olusmuyor. Sordum dogal gebeliklerde olusurmus.Bos gebelik nedir?
Çok kötüyüm kızlar değer 11.89 du 6 ya düşmüş 2 gun sonra tekrar yap dedı ama sanmıyorum tutunamadı yavrum((((