2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kesemizi gorduk kizlar cok sukur bin sukur. 2 hafta sonra bir daha cagirdi insallah Allahin izniyle kalp atisini duyacagiz.. Bu arada tup bebeklerde bos gebelik olma olasiligi yuzde sifirmis. Bosuna kendimi uzmusum.
Gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin

Çok kötüyüm kızlar değer 11.89 du 6 ya düşmüş 2 gun sonra tekrar yap dedı ama sanmıyorum tutunamadı yavrum :(((((

Kesemizi gorduk kizlar cok sukur bin sukur. 2 hafta sonra bir daha cagirdi insallah Allahin izniyle kalp atisini duyacagiz.. Bu arada tup bebeklerde bos gebelik olma olasiligi yuzde sifirmis. Bosuna kendimi uzmusum.
Gözün aydın olsun abla çok şükürr Rabbim şimdi pıt pıt atan kalpte ♡ İnşallah güzel olur çok sevindim yarında ben gidicem kese görmeye

Çok kötüyüm kızlar değer 11.89 du 6 ya düşmüş 2 gun sonra tekrar yap dedı ama sanmıyorum tutunamadı yavrum :KK43:((((

Canım inan cok üzüldüm.hep sölediğimiz gibi üzül ağla ama çabuk topla kendini ve yeniden dene.buda bizim hayattaki sınavımız sanırım.ancak dua edebiliyor ve tedavimizi arıyoruz.Allah sabır versin inşallah isteyen herkese çok zor gercekten anne olmaya çalışmak.bunu ancak biz anlayabiliriz.ama her karanlık bir aydınlığa çıkar inşallah.

Merhaba kızlar aranızdayım uzun zamandır 28 yaşındayım İsveçten konyaya geldim tedavi için 2 tane İsveçte tedavi gördüm ilki gebelikle sonuçlandı ama düşük oldu ikincisi de tutmadı hiç.Benimde bugün transferimin 7. Günü 5. Gün embriyosu 2 tane transer oldu. Inşallah bende kavuşurum yavrularıma. Rabbim biz kullarına da yaşatsın annelik duygusunu. 7 aralık test günüm inşallah bu sefer alacağım güzel haberleri.

Back
X