2017 eylül bebeklerinin boy ve kiloları

Yazalı bayağı olmuş aslında inşallah her şey yolunda gidiyordur ama görünce cvp yazmak istedim.
Sağlık ocağında benimde kolestrolüm ve trigliseridim yüksek çıkmıştı oradakiler korkuttu biraz. Sonra sonuçları kendi kadın doğum dr uma götürdüm. Bunlara niye bakmışlar ki ben hiçbir hamileden bunu istemem gebelikte bunlar zaten yüksek çıkar dedi. (Tabi hamilelik öncesi genetik böyle bir hastalığı olmayanlar için geçerli)

Çok şükür yolunda hersey canım. Haklısın normalde gebelerde hep yüksek çıkıyor ama benimki ultra yüksek kolesterolüm 350 trigliserid 540 civarı çıkmıstı yanılmıyorsam. Doktorum perinatolog Prof. Genelde böyle vakalarda rahim açılması görüyoruz dedi ki bendede rahim ağzı yetmezliği var ve şu anda da rahim açıklığı var malesef o yüzden diyete devam ediyorum pek kilo da almadım çok şükür

33+0 da 2553 olmuş oğlum ama suyum fazla erken doğum yada plasentanın erken ayrılma riski olduğunu söyledi doktorum sıvı çekelim yada erken alalım diyo haftaya kontrolde gelişimine göre karar vericez dua edin bizim için

Hayırlısı olsun masallah oğluna. Gebelik şekerin vs mi vardı

Benim gebelik şekerim oluştu hamilelikte şuan oğlum 30+3 # 1700 kilosu diyete basladim ve gunde 4 kez şeker ölçūmū yapiyorum toplam aldiğim kilo 6 dikkat ediyorum daha fazla bebeğim būyūmesin normal degerlerde kalsin diye..

Çok yatıncada ayaklarım şişiyo. İnşallh bişi olmaz strese giriyorum artık

Canim benimde bebegim ayni kilodsydi kac kilo dogdu acaba bebegin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…