Aşılama 2017 eylül-ekim aşılama yaptiracak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaaa sizdeki hersey bende de var acaba ilaçlardan mı haa bir de alt karın bölgemde bi ağrı.

Bilmiyorum ki canım herkeste farklı olurmus belirtiler belki ilaclardandir ben dün akşam progestan a başladım resmen sarhoş gibi dolanıyorum evde oturduğum yerde uykum geliyor kaç gün oldu senin aşılama yaptirali

Bilmiyorum ki canım herkeste farklı olurmus belirtiler belki ilaclardandir ben dün akşam progestan a başladım resmen sarhoş gibi dolanıyorum evde oturduğum yerde uykum geliyor kaç gün oldu senin aşılama yaptirali
Ben cuma yaptırdım agrım hala geçmedi çok aşırı iştahım açık yorgunum sürekli ama ben progestan kullanmıyorum

Ben cuma yaptırdım agrım hala geçmedi çok aşırı iştahım açık yorgunum sürekli ama ben progestan kullanmıyorum

Benimde 4.gun kasılmalarım oluyordu ama doktoruma sorduğumda vucudumdaki tuhaflığı bana catlatma iğnesinden kaynaklanıyor demişti belki ondandir çünkü catlatma iğnesi vücuttan 10.gun atılıyormuş yani hormonlar alt üst ediyor bünyemizi

Ben de dün ve bugün kontrole gittim 3 yumurtanin sadece bir tanesi büyümüş. Bugun eve gelince catlatma ignesini vurdum yarin asilama yapilacak hayirlisiyla. Benim dr progestan vermiyor

Seninle aşılamamız aynı gün yapıldı bende halsizlik göğüs ağrısı ve iştah dışında bisey yok bende pek üstüne düşmüyorum bariz belli olanlar dışında ama merak ettim şimdi neden leke geldi yerleşme kanaması olabilir mi inşallah güzel haberler ver bize sonuçlarını merakla bekliyorum
Kanda beta 1.0 çıktı ama doktor zaten kanda çıkması içinde erken dedi yerleşme kanaması olabilir dedi beta hep 0.1 çıkardı 1 çıkması bile şaşırttı açıkçası beni hayırlısı artık ne diyeyim. Kadın doğum hastanesinin aciline gittim bir sürü Suriyeli hamile değişik değişik insanlar hamile kendimi o kadar eksik hissettim ki anlatamam. Asla isyan etmiyorum ama ne bileyim kadınız sonuçta annelik doğamızda var ve biz o duyguyu yaşayamıyoruz ne kadar istesek te. Takdiri ilahi diyorum Allahım herkesi farklı farklı sınıyor bizi de böyle. Allahım bizlere ve isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın inşallah :110:

Son düzenleme:
Yaaa çok üzüldüm canım belki olur olmazsada bir sonrakine inş. Nasıl anlaşıldı belirtilerin varmıydı
Evet canım çok agrım olmustu sağ tarafta aşılamadan 3 gibi n sonra pazartesi doktor e gittim agrım baya attığı için bel agrısıda baya fazla olmaya baslamıstı canım

Normal De ben gözen çarsamba aşılama oldum canım her şey normal dı cumartesi filan agrım baya arttı pazartesi doktor a gittim ulturasyon da dedi ki yumurta çatlarken damara denk gelmiş dedi içi kanla dolmuş kiste dönüşmüş dedi
:( çok geçmiş olsunn

Doktor bana bigün söylemedi bende bilmiyorum ama genelde 14.15. Günler test yapılmış sanırım beklemek çok zor yada ben çok sabırsızim
test gunune az kaldı:)
ben de cok sabırsızlanıyorum
bugun netten erken gebelık testı aldım
cuma yapacagım

test gunune az kaldı:)
ben de cok sabırsızlanıyorum
bugun netten erken gebelık testı aldım
cuma yapacagım
Ben aşılamanın 12. Günü evde test yaptim canim pozitif çıktı çatlatma iğnesinin üzerinden 14. Gün geçmişti onun etkisi değildir die düşündüm kan testi yaptırdım yanı dün :) 37. 12 gibi bir değer çıktı doktora gösterdim daha adetin geçmeden test yaptığın icin değer düşük daha yeni Dedi tutmus gibi görünüyo Dedi yarın yine kan testi yaptiricam insaAllah değer iki katına çıkar bende rahat nefes alırım :) insaAllah sende güzel sonuçlar alırsın canim

Ben aşılamanın 12. Günü evde test yaptim canim pozitif çıktı çatlatma iğnesinin üzerinden 14. Gün geçmişti onun etkisi değildir die düşündüm kan testi yaptırdım yanı dün :) 37. 12 gibi bir değer çıktı doktora gösterdim daha adetin geçmeden test yaptığın icin değer düşük daha yeni Dedi tutmus gibi görünüyo Dedi yarın yine kan testi yaptiricam insaAllah değer iki katına çıkar bende rahat nefes alırım :) insaAllah sende güzel sonuçlar alırsın canim
aaaa cok sevındım:)
hadı hayırlısı
ben de yapayım o zaman yarın gebelık testı erken olanından:)
senın ılk mıydı asılama

aaaa cok sevındım:)
hadı hayırlısı
ben de yapayım o zaman yarın gebelık testı erken olanından:)
senın ılk mıydı asılama
Evet canim ilk aşılamamdi bende inanamıyorum rüya gibi korkuyorum ama yarınki sonuçtan insaAllah güzel ilerler senindemi ilk aşılaman

Evet canim ilk aşılamamdi bende inanamıyorum rüya gibi korkuyorum ama yarınki sonuçtan insaAllah güzel ilerler senindemi ilk aşılaman
benım ıkıncı cnm
progestan kullanıyor musun düşme ıhtımalıne karsı

Back
X