- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belli olmaz canim kiminde olabiliyo insaAllah hamileliktendirKızlar goguslerim cok ağrıyor dokunamiyorum günlerdir. Bu kadar erken gebelik belirtisi olmaz di mi? Daha 8 gün var bata
İnsallah öyledir. Daha önce de çatlatma iğnesi vuruldum ama böyle olmamıştı. Belki bu sefer çok yumurta catladigi için olmuştur.belli olmaz canim kiminde olabiliyo insaAllah hamileliktendir
Catlatma iğnesinden sonra oluyor galiba benim de başladı sızlamaya ilerleyen günlerde daha da artar benimKızlar goguslerim cok ağrıyor dokunamiyorum günlerdir. Bu kadar erken gebelik belirtisi olmaz di mi? Daha 8 gün var bata
Kaç yumurtan vardı canimİnsallah öyledir. Daha önce de çatlatma iğnesi vuruldum ama böyle olmamıştı. Belki bu sefer çok yumurta catladigi için olmuştur.
Hayirli olsun canim saglikla al kucagina inşallah.. kac yumurtan vardi ve kac mm di? Eşinin degerleri normal miydi?Saol canim amin ilk asilamamdi
8 yumurtam vardı 18 mm olunca çatlatma iğnesi vurdu doktorum ama hepsi ayni boyda degildi sanırım bikaç tanesi catladi doktor digerleri geriden gelicek Dedi eşimin sperm sayısı 63 milyondu yıkanınca 16 milyon kaldı ama ileri hareket hızı % 93 tu aslında hicbizaman hamile olamıcam sanmıştım ama zamanı gelince oluyomusHayirli olsun canim saglikla al kucagina inşallah.. kac yumurtan vardi ve kac mm di? Eşinin degerleri normal miydi?
Canim naptın bugun test yapicaktinBende de gecen ucuk cıkmıstı hemen nette baktım
ucuk da hamılelık belırtısı olabılıyormus:)
yaptım negatif çıktıCanim naptın bugun test yapicaktin
Belki testte çıkmamıştır canim üzülme bazen geç cikabiliyomus insaAllah öylediryaptım negatif çıktı
çok üzgünüm![]()
Drum söylemedi ama benim gördüğüm kadarıyla 4 ten fazlaydı hatta 5 ten fazlaydı ama büyüklü küçüklüKaç yumurtan vardı canim
Bakalım anlasılır bırkac gune :)Belki testte çıkmamıştır canim üzülme bazen geç cikabiliyomus insaAllah öyledir
Kan testi mi idrar mi negatifyaptım negatif çıktı
çok üzgünüm![]()
idrar yaptım ama erken gebelik testlerinden hassas olanlardanKan testi mi idrar mi negatif
genelde idrarda cikmaz diyorlar adetin nw zamannnnAşılamanın bugün 12. Günü sabah idrar testi yaptım negatif çıktı bu seferde olmadı sanırım![]()